Şimdi Ara

Cevap: en iyi saç ekim merkezi neresidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Ankarada oturuyorum ve benimde 31 yaşından beri yani 7 yıldır saçım dökülüyor. 2 kere farklı zamanlarda dermatoloğa gittim ve sizde "erkeksi saç dökülmesi" var dediler. Bundan sonra Lazer Tedavisinden tut 44 seans ve aralıklarla Bioksin ve revigen vesaire her türlü zamazingoyu kullandım.Minoksili kullan dediler ama cinsel güce etkisi var dediler tırstım, zaten bıraktığın anda etkisi ortadan kalkıyormuş ve dökülmeler başlıyormuş.Neyse sözün özüne gelelim, Tepelerden 7 cm x 7 cm dökülme oluştu ama aralarında dolu bölgeleride var. Yanlardan dökülme tamamlandı sanırım ve üst önlerdende azalma var. Neyse önlerden aslında fazla bir şikayetim yok yinede. O nedenle hedefim tepeyi ektirmek hemde bu sayede doktorun yapabilirliğini test etmek.Beni huzursuz eden bölge orası açıkçası. 3-4 gündür, 3 doktora gittim Ankarada size tecrübelerimi anlatayımda uyanık olun. Her gittiğim yer hakkında da bilgi vereceğim.

    İlk olarak İnternette Ankara Hair Center diye bir yer keşfettim. Dr. Feyman Duygu Ünver'in videoları var. TRT de röportaj yapılmış falan.Dedim TRT de çıkıyorsa bu kişi demek ki işi bilen biri aradım ve randevu aldım. Neyse randevu günü gittim adrese, ara ki bulasın, ne tabela hiçbir şey yok. Yakında pasaj vardı ona girdim, vatandaşa sordum, yandaki binada dedi, binanın zillerinden Ankara Hair Center'ı aradım, öyle bir yer yok.Herhangi birine bastım zilin, açtı bir vatandaş.Daha sonra bana daha önce 6.katta oldukları söylenmişti, üst kata çıktım. 1 kapı var, ama üstünde ad falan yok, ala ala diyorum yanlış mı geldim, 1-2 kat daha aşağıya indim baktım yine yok, dedim arayım bari.Neyse uzatmıyım, meğersem 6.kattaymış, hemşire açtı kapıyı, baktım hastane girisi gibi güzel döşenmiş. Dedim randevu için geldim, girdim.15-20 dk bekledikten sonra hemşirelerden biri beni odaya aldı. Bir kaç şey sordu, sonra sorunuz varsa bana da sorabilirsiniz dedi. Önemli soruları ve cevapları yazacağım:
    Feyman hanım Plastik Cerrah mı? Yok dedi ama 8-10 yıl bu konu üstünde eğitim aldı ve bu işi yapıyor dedi.
    Kökleri, mikro motorla mı alıyorlar? Evet dedi.
    İz kalıyor mu? Kalıyor ama sıfıra vurdurduğunuzda ancak belli olur, dedi.
    Dedim niye tabela falan yok,aşağıda da yukarda da yok,neden dedim? İzin vermiyorlar, diyip geçiştirdi...
    Sonrasında Feyman hanım geldi ve hemen muayene etti benim saçları.Dediği 3500-4000 gref lazım. Dönör bölgenizden bu kökleri rahatlıkla alırız, önlerden,yanlardan ve tepelerden dökülen saçlarınızı ekeriz. Dedim, benim sıkıntım daha çok tepe bölgesi, o bölge için ne kadar gref gerekli? Ne derse beğenirsiniz? 3500-4000 gerekli, dedi !!! İyi de dedim ön,yanlar ve tepe tamamı içinde 3500-4000 gref gerekli demiştiniz diyince bizim için değişen bişey yok. O kadar grefti oraya ekeriz dedi...:) Ek olarakta prp uygulaması yaptıklarını söyledi. Sanırım fiyatın içinde. Diğer olayı diyince bende bağlantı koptuğu için kalanları pek dinlemedim.:) Dedim fiyat ne kadar peki dedim, ramazan dolayısıyla 4000 liradan 3000 liraya düşürmüşler. Fakat hastanede olursa, onuda Acıbadem hastanesinde yapıyorlarmış, önceden söylediğim rakamlara 1000 Lira daha ekliyorsunuz. Sonrasında fotoğraf falan gösterdi,selam sabah diyip çıktım ordan.

    2.gittiğim Artplast Murat Özdemir. Saç Lazerini burada yaptırmıştım. Selam sabah dedikten sonra, saçıma baktı ve anlatmaya başladı. Size 3500-4000 gref lazım. Kökler tek tek alınacak.Alın çizgisi yapılacak, yanlar doldurulacak, önlerde sıklaştırma yapılacak, tepe bölgesi doldurulacak, dedi ve sözü bitirdi. Dedim, İz kalır mı? Kalır dedi ama uzunken belli olmaz. Dedim, fiyat nedir? 3500-4000 gref = 6500 Lira ama sen tanıdıksın 5500'e yaparız. Güzel dedim ama benim düşüncem sadece tepe bölgesine yaptırmak, bunun için ne kadar kök gerekir? 1000 kök yeterli olur ama dedi o kadar sıkıntı çekeceksen, hepsini yapıp kurtulman senin için daha uygun olur dedi ama illada bu şekilde olsun dersen 1000 greft = 2500 Lira olur dedi. Daha sonrasında da ekimi kendisinin yapmayacağını, Dr Serdar Görkem'in yapacağını söyledi. Tamam dedim, karar verdiğim de ararım dedim, oradan ayrıldım.:) Bilin bakalım nereye gittim? :D

    ECM Estetikte Doç Dr Serdar Gökrem'e gittim. O da saçıma baktı, o da yine 3500-4000 gref, başın ön,yan ve tepesine ekilmeli, dedi. Dedim gref başına ücretiniz nedir? 1.2 Lira dedi. 4000 gref = 4800 Liraya olur dedi. Güzel dedim, yalnız dedim ben, ekimi sadece tepeye istiyorum, bunun için ne kadar gref gerekli? dedim. Ne dese beğenirsiniz? 3500-4000 gref gerekli dedi. İyide başın ön,yan ve tepe bölgelerini 3500-4000 gref ile kapatacaktınız, aynı gref sayısını küçük bir alan için niye istiyorsunuz diyince saçmalaya başladı? Neymiş cm2'ye 120 saç düşermiş, benim tepedeki açıklığımda 10 x 10 cm'miş bu nedenle 100 x 40 gref = 4000 gref gerekliymiş. Dedim iyi güzelde ben o bölgeyi ölçtüm 7 x 7 = 49 büyüklüğünde boşluk var hatta o kadar bile yok aralarda yoğun olan bölgelerde var, deyince, 50 x 60 gref = 3000 grefin gerekli olduğunu yumurtladı. Bunun karşılığıda 3000 gref = 3600 Lira. Dedim indirim yok mu? 3500 Liraya inerim, dedi. Dedim 1000 Gref ekseniz kaç lira istersiniz dedim. 2500 lira dedi.Niye dedim? 4000 nire, 1000 nire? İşte ameliyat masrafları, falan fistan demeye başladı. Dedim 2000 gref eksenizde 2500 lira olur mu dedim.Olur dedi. Uzun lafın kısası adam işi ticarete dökmüş, bana adam gibi söylese, 1000 gref ekmek, bizim ameliyat ve eleman masraflarımızı karşılaşamaz, bu nedenlede en minumum açılış fiyatımız 2500 liradan başlıyor dese tamam diyeceğim ama gözümün içine baka baka yalan söylemesi, işi tamamen paraya dökmesi midemi bulandırdı açıkçası. Belki çok iyi bir ekimcidir bilemem ama doktordan çok karşımda bir esnaf gördüm... Bana birde oraya 1000 gref az olur diyor.Ya güler misin,ağlar mısın? Sen 4000 gref ile tepeyi, yanları, önleri 35000 yapacaksın sıkı olacak ama ben sadece 7x7 lik tepe bölgesini 1000 gref ile yap diyince az olacak...Yazık diyorum başka bişey demiyorum...

    Başka doktor görüşmelerimde görüşmek dileğiyle...:)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.