Şimdi Ara

Cevap: Fm 14 Galatasaray Dernegi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caterina

    quote:

    Orijinalden alıntı: FatihErcan1

    oyundan zewk almiyorum ya sacma sapan goller yiyo takm nasıl cozucem bilmiorum.

    aynı şekilde.. kovuldum ve oyuna girmiyorum 2 gündür, fm13 de çok basit geldi o da sarmadı fm14ten sonra. dota2 atıyorum

    kovulacak seviyeye gelmedm ama sacma sapan goller yiedigim zaman zewk almiyorum Fm11 kaytli oyunun cok zewkli geciordi 2 tanede regen im vardi kendım bulmusdum. onlar iyi oynadigi zaman zewk aliyorum mesela ona donmek uzereyim 1 2 yenlgi daha alirsam ole olcak galiba.
  • yahu bu oyuna nasıl katlanıyorsunuz yahu çok sıkıcı değil mi ? Sıkıntıdan geberir diye tahmin ediyorum insan bu oyunu oynarken Futbol maçlarını en azından biz mi oynuyoruz yoksa sadece tarayaıcı oyunu gibi mi ? Maçlar izlense veya oynansa fena olmazdı .

    Evet hiç oynamadım . çok saçma gelmiştir hep bana .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

    yahu bu oyuna nasıl katlanıyorsunuz yahu çok sıkıcı değil mi ? Sıkıntıdan geberir diye tahmin ediyorum insan bu oyunu oynarken Futbol maçlarını en azından biz mi oynuyoruz yoksa sadece tarayaıcı oyunu gibi mi ? Maçlar izlense veya oynansa fena olmazdı .

    Evet hiç oynamadım . çok saçma gelmiştir hep bana .

    oynamadigin icin sacma geliyor iste dosdum. Maclar izlene biliyor istersen macin 90dk sini izlersin ister onemli anlarini orasi sana kalmıs bi secenek. Maclari kendimiz oynasak Fifa dan Pesden farki kalmaz. Buda futbolun strateji oyunu. Age of empires gibi. Sistem taktik kadro antreman transfer hersey senın elinde oyuncularda senın verdigin drektifler dogrultusunda oynuyorlar. Oynarsan seversin baska yolu yok :)




  • G.Sabrosa-Honda'yı kaçırmayıp Januzajı 12'ye bırakıyorlar. Mehmet'i 4-8 aralığına bırakıyorlar.
    Şu eboue'yi satıp iki taraftada oynayan bir bek alın.
    Sonra AMC'li değilse taktik sneijder out hakan çalhanoğlu-mehmet ekici in.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    transfer onemli degilde sistem olusturmakta skıntı cekiyorum. Basarili bi sistem olustursam oyle dusunuyorumki sacma sapan goller yenılmyecek. Oyunu cozmek icin galiba iyi bir takımla yarim sezon kadar oynamak gerekicek. Barca R.madrit Man. U M.cty gibi takımlarla.
  • Sizi bilmem de ben başarılı oldum sayılır.

    Oyunu tanımak amaçlı bir kariyer açtım. Çok da üstüne düşmedim kariyerin; neler değişmiş anlamak istedim. İlk sezon sezonu bitirdim Galatasaray ile. Ligde şampiyon oldum ki 25. haftadan itibaren devamı tatile çıktım(her işi asistana bıraktım desem yeridir bu haftadan sonra). Türkiye Kupası'nda gruplarda elendim(evet rezillik; sanırım adamları gaza getiremedim). Süper Kupa'yı penaltılarda kazandım. ŞL'de Bayern, PSG, R. Sociedad'lı gruptan 2. çıkıp Man. City'ye elendim. Aslında eleyebilirdim. ilk maç evimde 3-0 öndeyken dk 65 gibi 3-1 oldu. Saflıktan ve korkudan defans yapıyım dedim biraz, taktiği değiştirdim adamlar gol oldu yağdı. 4-3 yenildim. Deplasmanda da berabere kalabildim anca; gitti tur. Kadroda da topu topu 18 kişi vardı. Çoğunu satmıştım. Yedek yok, taktiğe-oyuna çok zaman ayırmadım. Ancak işler yolunda gitti.

    Takımda Drogba efsane oynadı. Attığı gol diğer tüm oyuncuların attığı gollerin toplamından fazla Özellikle Senijder ve Burak sonra da Bruma ve Emre Çolak da skora bayağı katkı yaptılar. Selçuk - Melo - Muslera - Hamit(bekte iyi oynadı) - Semih - Chedjou da iyiydi. Sol bek olarak Insua almıştım o da iyi oynadı.

    Dediğim gibi oyuna devam etmek istemiyordum ama kadroya Iker Muniain'i katmayı başardım A. Bilbao küme düştü bende 20 MN Euro'ya aldım adamı. Maaşı da çok yüksek aslında ama bu adamı geçen serilerde bir türlü alamamıştım; içimde bir ukteydi. Sneijder, Melo, Chedjou'yu da sattım; maaşlarından da kurtuldum. Yerlerini genç, iyi, az maaşlı(Muniain hariç; çok maaş alıyor o) adamlarla doldurdum.

    Tek sorun Muslera. Muslera gibi kaleciye talip çıkmıyor sinirim bozuldu. Süper kaleci eyvallah da yabancı sınırı çok kötü. Onur gelmek istiyor. Muslera'yı 10'a falan okutup Onur'u 7.5'a almayı planlıyordum ki işlemedi bu plan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 20 Ekim 2013; 23:25:08 >




  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    Guzel işler basarmıssın eyw dosdum. Bende kotu gitmiorum ligde 1 m 1 beraberligim var S.lgi grupta 4 puanla ucuncuyum son iki maci alirsam cikiorum. ligde 2.cıyım ama sacma sapan gol yedgım zaman sınırımden patliyorum. karsi takım ben cıkarken topu aliyo lavuk orta sahadan gidip gol atio onu cozmem lazm yoksa kafayi yicem bzmkiler aynı pozisyonu yaklıo en fazla bi adam gecıolar o zoruma gidio benm..
  • Hocam o sorun taktikten olabilir. Bende de o sorun var. Ancak ben oyunu rakip sahada oynadığım/oynamaya çalıştığım için rakip gömülüyor. Alıp gidecek olan kanatları çok geride topla buluştukları için alıp gitmeye kalksalar bile uzun mesafe top sürmek zorunda kalıyorlar. Sanırım bu yüzden de yakaladıkları zaman kaçırıyorlar. Ben de pozisyon veriyorum ama adamlar kaçırıyor. Mantıklı açıklamam bu :) City maçında önde oynayıp 3-0 öne geçtim. Sonra geriye yaslandım adamlar 4'ledi, sinir oldum Defans yapmayı hala çözemedim oyunda; onun üzerine çalışmam lazım. Şimdilik hücum oynuyorum; işe de yarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 20 Ekim 2013; 23:59:21 >
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    mac icinde hangi secenekleri kullaniyorsun talimat olarak diki pas vs vs.. ben akici konturollu oynatiyorum. dikine pas ve defanstan kisa pasla cık dıyorum.
  • 10 küsür direktif var. Genel olarak kısa pas, koşu yoluna pas, ceza alanına paslaşarak gir, yüksek tempo, defanstan pasla çık, defansı ileride kur, disiplinli oynayın, mevkinizi terketmeyin, dar alanda oynayın, bekleri ileri çıkartın gibi direktifler verdim(hatırladıklarım bunlar). Taktik biraz çorba gibi ama işliyor :) Sorunu defanstan paslaşarak çıkarken top kaybı olabiliyor; sanırım yüksek tempo yüzünden. Çok kötü kontra yiyorum o zaman. Bir de ön libero oynatmadığım için rakipler hızlı hücumlarda gafil avlayabiliyor.
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    eyw bende buna benzer 5 tane drektif ekledm ve oyuncuya ozel direktifler verdm. suan fb il kapsıyorum adamlar fena gıdıo bakalım neler olacak :)
  • Sneijderi satamadim gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    Bas belasindan baska birsey degil :)) 50dk dan snra kondusyonu 50 lere kadar dusuyo degistirmessen sakatlanio :))
  • 4-2-3-1 in sağ tarafında Burak hedef adam olarak oynayabiliyor. Ama onun yerine Tunay Torun'u 4 milyona alıp içe kat eden oyuncu olarak çalıştırılabilir.
    Bu arada Finansal Fair Play çok canlar yakar. Drogba dahil elden çıkartılması lazım
  • Obie kullanıcısına yanıt
    Finansal fair play uymadm diyelm ben bu sene neler olur mesela. Daha once boyle birseyle karsılasmadm ben daha once Fm 11 oynuyordum direk 14 e gecdm blgim yok bılgılendırırsen sevınırım. @Obie
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihErcan1

    Finansal fair play uymadm diyelm ben bu sene neler olur mesela. Daha once boyle birseyle karsılasmadm ben daha once Fm 11 oynuyordum direk 14 e gecdm blgim yok bılgılendırırsen sevınırım. @Obie

    Yani klüp başkanı cebinden para veremeyecek. Gelirler çok önemli olmuş durumda. Aslında sponsorluklar ve bilet fiyatlarında oynama yapabilmeliyiz bence.
    O kadar kötü bir durum ki Ünal Başkan'a fizyoterapist alalım diyorsun ' Finansal Fair Play var. Bir de fizyo çıkarma başımıza eldekilerle idare et , çıkıkçıya götür ' diyor
    Taksit ile oyuncu alımı da çok zora girecek artık. Senin o dönemlik gelirin 8 milyon dolar ise sen 10 milyon dolarlık adamı alamayacaksın. Ha alırsın ama cezasına katlanman lazım.
    Uefa kriterlerine ve liglere göre ceza alıyorsun. Örnek vermem gerekirse ; avrupa kupalarına katılamama , puan silinmesi gibi bildiğin ağlatmaya yönelik cezalar var
    Yamulmuyorsam Beşiktaş , Malaga ve Bursaspor bu tarz cezalar almıştı geçtiğimiz yıllarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obie -- 21 Ekim 2013; 8:03:38 >




  • Editör çıksın ilk yapacağım şey sneijderi düzeltmek her mac 60. Dk oyuncu degisikligi sneijderi çıkarıp Emre colak vs alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu şampiyon olarak tamamladım.Şampiyonlar liginde çeyrek finalde elendim.Elimdeki bütün yabancı oyunculardan kurtuldum diyebilirim.Amrabat,Engin,Eboue,Sneijder,Riera,Danny,Chedjou,Hamit ve Gökhanı sattım.Bunların kimisi sene başı kimisi sene sonu satıldı.Drogba ile kontrat yapmadım.Muslerayı da Barcelona isteyince 28 m paraya hayır diyemedim ve onu da yolladım.Özellikle Drogba,Hamit,Sneijder ve Rierayı yollamak para açısından beni çok rahatlattı.

    Aldığım oyuncular ise Hakan Çalhanoğlu,Adnan Januzaj,Ali Adnan,Ozan Tufan,kontratı biten Koray Günter,Salih Dursun.Kaleci olarak da Asmir Begovici aldım.Henüz transfer dönemi kapanmadığından arayışım ve çalışmalarım sürüyor.Genç ve az para isteyebilecek genç ve Türk oyuncuları transfer etmeye çalışacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obie

    quote:

    Orijinalden alıntı: FatihErcan1

    Finansal fair play uymadm diyelm ben bu sene neler olur mesela. Daha once boyle birseyle karsılasmadm ben daha once Fm 11 oynuyordum direk 14 e gecdm blgim yok bılgılendırırsen sevınırım. @Obie

    Yani klüp başkanı cebinden para veremeyecek. Gelirler çok önemli olmuş durumda. Aslında sponsorluklar ve bilet fiyatlarında oynama yapabilmeliyiz bence.
    O kadar kötü bir durum ki Ünal Başkan'a fizyoterapist alalım diyorsun ' Finansal Fair Play var. Bir de fizyo çıkarma başımıza eldekilerle idare et , çıkıkçıya götür ' diyor
    Taksit ile oyuncu alımı da çok zora girecek artık. Senin o dönemlik gelirin 8 milyon dolar ise sen 10 milyon dolarlık adamı alamayacaksın. Ha alırsın ama cezasına katlanman lazım.
    Uefa kriterlerine ve liglere göre ceza alıyorsun. Örnek vermem gerekirse ; avrupa kupalarına katılamama , puan silinmesi gibi bildiğin ağlatmaya yönelik cezalar var
    Yamulmuyorsam Beşiktaş , Malaga ve Bursaspor bu tarz cezalar almıştı geçtiğimiz yıllarda.



    Eyw cok sagol dosdum :) Benim suanda maas butcesi -400.xxx tl bunu hemen duzeltmem lazm :)




  • boatswain kullanıcısına yanıt
    Editoru bekleme satabılıorsan sat o mevkıde italyada iyi oyuncular var genc. Adnan Juan.. var. ben sezon sonu oscar i almaya calısıcam olmassa adnan i bakalım hangisi olursa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.