Şimdi Ara

Cevap: .:: HONDA Accord Kulübü ::.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkancagli@1975

    Sn muzi_lo ilan vermeniz normal fakat sahibinden.com ile karıştırmayalım formu

    Konu uzayacak mı bilmiyorum lakin, gereksiz münakaşa etmek istemiyorum. İlgilenen biri olursa diye yazdım. Şu an ilan herhangi bir sitede ilan vermedim binmeye devam ediyorum. Fark ettiyseniz ilan gibi görünen mesajdan sonra uzatmadım tekrara girmedim.
    Neyse merak ettiğim bir kaç durum söz konusu.
    * Şanzıman yağı değiştiren arkadaşlar servis dışında yaptırdılar sa yağı nasıl temin ettiler. Sorma sebebim, okuduğum ve soruşturduğum kadarıyla servis dışında kullanılan yağlar şanzıman da sorun teşkil edebiliyormuş.
    * Şanzıman yağı değişimi diye yapılan işlemde boşaltılan 3 lt lik yağın yerine yenisi konulduğunu öğrendim. Sözde tamamının değişimi yapan Ülkemizde bir firma buldum sadece internetten videosunu izledim. Bir cihaz yardımıyla bir taraftan eski çekiliyor diğer taraftan yeni yağ şanzımana pompalanıyor. Bu sistemle yağ değiştiren arkadaş oldu mu? Güvenilirliği var mı?
    * Şanzımanımda bir problemim yok. 150 bin km de olduğu için değiştirmek doğrumu değil mi bu konuda net değilim. Şanzımanın ömrünü uzatmak açısından yapılmalı mı?
    * Araç üzerinde bulunan orjinal jantını 17 ve üzeri ebatlarda değiştirenlerin bir performans sorunu var mı? Ben 18 jant bakıyorum lakin gereksiz görsel bir macera mı olur. İnternet'ten baktığım kadarıyla replika jantların kırılması sorun çıkarması malum ülkemizdeki yollardan kaynaklı daha fazla oluyor. Tavsiyeler nedir? Kışlık lastik değişiminden önce karar vermek istiyorum.

    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.