Şimdi Ara

Cevap: KOMBİ ARIZALARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, herkese selam.

    Benim kombim bacalı İhlas marka. İyi çalışıyordu. Kombiyi sadece akşamları yakıyorum. Dün akşam kombiyi açtığımda kalorifer sisteminde ateşleme oldu. 10-20 saniye alev sesleri geldi. Sonra söndü. Daha önceden yeşil renkli ısı gösterge lambaları artarak yanardı ama şimdi hiç biri yanmadı. Peteklere sıcak su gitmedi. Kombi açıkken devir dayım pompası çalışma sesi sürekli duyuyorum. Su basıncı normal. Bir kaç yıldır sadece 2 petek yakıyordum ve hiç sorunum yoktu. Dün akşam denemek için diğer petekleri de açtım. Sonra kombi kesik kesik yanmaya başladı. Daha uzun yanıyordu ve peteklere sıcak su gelmeye başladı. Bu sefer 1-2 dakika sonra yine söndü ve yanmadı. Birkaç dakikada bir yanmaya çalışıyor. Alev alıyor ama hemen1-2 saniyede yine sönüyor.

    Sabah aynı şeyi yaptım yarım saat aynı durumda çalıştı. Petekler çok sıcaktı. Sanki ısı sensörü çalışmıyor ve sürekli çok sıcak suyu kaloriferlere gönderiyor. Petekler sıcaktı. Isı ayarını düşürsem de yükseltsem de ısı değişmiyordu.

    Sıcak su (banyo için) çalışıyor ve sorun yok. Burada da yeşil lambalar eskisi gibi yanmıyor. Kırmızı lamba (arıza) yanmıyor. Sorun yok gibi görünüyor. Kombi altına elimi uzattım, sanırım üç yollu vanaydı, çok sıcak ve el değmiyor. Pencereyi açtım oksijen için ama değişen bir şey olmadı.

    Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Mahalleden servis çağırdığım zaman "tama abi çözdük" diyorlar, 450 TL veriyorum. sonra yine aynı durum olunca, gelen servis başak bir şey olmalı yine ücret isterim diyor. İhlas için yetkili servis ise yok. İşin ehli var ama bulmak gerçekten güç.

    Birisi kombinin akü şalterinin arızalı olmuş olabileceğini söyledi. Bunu nasıl test edebilirim bil

    Teşekkür ederim.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     Cevap:  KOMBİ ARIZALARI BURAYA Cevap:  KOMBİ ARIZALARI BURAYA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.