Şimdi Ara

Cevap: Leeco Max 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazın kamera modunda yada 3.parti yazılımla da olsa kamerada manuel kontroller yok. Bu durumu aşan var mı aranızda ?

    Bu arada bu romhttps://mega.nz/#!T9o0wAhJ!iLa9mrPAr5wObvygnF5giyioUnJKnVkCg3_L-q2RgnA komple Türkçe ve gerçekten bir sürü özellikler eklenmiş. Çok fazla seçenek sunuyor telefonu kullanım adına. Ama bu rom orijinal ile alakası olmayan bambaşka bir rom. Orijinal rom komple Türkçe olduğu zaman o zaman telefon kendine has olacak. Yoksa bu rom ile sıradan bir telefon gibi kullanımı var. Yani kendine has bir arayüz değil. Her telefona kurulan bir rom bu. Ama kullanışlı ve komple Türkçe orası ayrı.

    Şimdi bunu gördüm 19s versiyon muş. Tabiki Türkçe yok ama morelocal gibi programlar sayesinde kurduğunuz programlar Türkçe çalışacaktır. Lakin sistem İngilizce tabi. Parmak izi berbattı ama bu 19s ile yeniden kullanmaya başladım harika olmuş. Denemek isteyenler için haberiniz olsun dedim. Benden daha iyi inceleyenler çıkacaktır.

    https://drive.google.com/file/d/0B7TImVKwZ-NXX2FoaVphdVBFZzg/view

    Bu 19s güzel çalışıyor. Root ladıkdan sonra Çin işi programlar kaldırdım morelocal ile Türkçe seçtim ve kurduğum programlar Türkçe çalışıyor. Tabi telefonun kendi orjinali halen İngilizce ama Şu an için iyi gidiyoruz =)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.