Şimdi Ara

Cevap: LG OLED 55EG920

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BİR KONU ÇOK DİKKATİMİ ÇEKTİ. BUGÜNE KADAR LG OLED TV HAKKINDA VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ HAKKINDA TÜM YAŞADIKLARIMI GÖRDÜKLERİMİ BİLDİKLERİMİ ANLATTIM. YAZMAYA DEVAM EDİYORUM. BU YAZDIKLARIM HEM TV İÇİN HEMDE FİRMANIN YÖNETİCİLERİ İÇİN KÖTÜ ŞEYLER. YA BİR ALLAHIN KULU YETKİLİ BURAYA BİR ŞEYLER YAZMAZMI. ÖRNEK YAZDIОžIM HERHANGİ BİR KONU İÇİN YANLIŞ OLDUОžUNU BÖYLE BİR ŞEYİN OLMADIОžINI ÖRNEK LG OLED TV DE LOGO YAPIŞMA SORUNU YOKTUR. MÜŞTERİYİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE BELİRTİLEN KANUNLAR NEZDİNDE MAОžDUR ETMEDİОžİNİ BELİRTSİN. BENİM YAZDIОžIM BİR KONU HAKKINDA YALAN VE YANLIŞ DESİN. BEN BURDAN HERKESTEN ÖZÜR DİLEYİP AYRILACAM. YAPAMAZLAR YAPAMIYACAKLARDA. BENİM LG FİRMASIYLA BİR DÜŞMANLIОžIM YOK. SADECE BAŞIMDAN GEÇENLERİ YAŞADIKLARIMI YAZDIM. BENİM EN ÇOK ÜZÜLDÜОžÜM TV NİNARIZALI OLUP OLMAMASI DEОžİL BİZİ ENAYİ CAHİL PISIRIK YERİNE KOYMALARI. BİZ GÜÇLÜYÜZ BİZİM DEDОžİMİZ OLUR. BİZ KANUN TANIMIYORUZ YAKLAŞIMLARI. BEN SÖZÜMÜ TEKRARLIYORUM BUNU LG FİRMASI DUYSUN ONLARDA GİZLİ GİZLİ BURDA YAZILANLARI OKUYORLARDIR. ONLARA ŞUNU SORUYORUM. 1- LG OLED TV LERDE LOGO YAPIŞMA SORUNU VARMI. 2- LG OLED TV LERDE KİTAPÇIОžINDA BU KONDAN BAHSEDİLİYORMU. 3- BUNU KİTAPÇIОžINIZDA NİÇİN YAZMA ZARURİYETİ DUYDUNUZ. SORUMLULUKTAN KAÇMAK İÇİNMİ. 4- ŞAYET BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞILMASI DURUMUNDA BU GARANTİ KAPSAMINDA DEĞžÂžİŞTİRME YAPILACAKMI. 5- LG OLED TV LERDE 1 SAATTEN FAZLA BİR KANALIN SEYREDİLMEMESİ UYARISI VARMI BUNU KİTAPÇIОžINIZDA BAHSEDİYORMUSUNUZ. 6- MAÇ 90 DK. BİR MAÇI NASIL SEYRETMEMİZİ TAVSİYE EDERSİNİZ. 60 DK DAN SONRA BAŞKA KANALAMI GEÇMELİ DİОžERİNİ ÖZETLERDEMİ SEYRETMELİYİZ. 7- LG OLED TV DE ÖLÜ PİKSEL TABİR EDİLEN KONU GARANTİ KAPSAMINDA DEОžİLDİR İBARESİ KİTAPÇIОžINDA YAZIYORMU ÖLÜ PİKSELLE KARŞILAŞAN MÜŞTERİYE DEĞžÂžİŞİM VERİLMİYECEĞžÂžİ GARANTİ KAPSAMI DIŞINDADIR İBARESİ YAZIYORMU. TÜRKİYEDE YARGITAY 1 ÖLÜ PİKSELİN DAHİ AYIP OLDUОžU DEĞžÂžİŞTİRİLMESİ KARARINI VERİRKEN SİZ FİRMAYA GÜVENİP TV ALAN MÜŞTERİNİZE KİTAPÇIОžINDA YAZIYOR DEĞžÂžİŞİME TABİ DEОžİLDİR DEYİP KANDIRIP MAОžDUR ETME YOLUNUMU İZLİYECEKSİNİZ. VE DE MÜŞTERİ ÜZÜLÜP AОžLARKEN SİZ KAHKAHA ATIP BİR KİŞİYİ DAHA KANDIRDIK DEYİP KORE YE SEVGİ VE SAYGILARINIZIMI GÖNDERECEKSİNİZ. DAHA SORULACAK ÇOK ŞEY VAR ÖNCE BUNLARA BİR CEVAP VERSİNLER. GERÇEKTEN BİR FİRMA MÜŞTERİSİNİ SEVİYOR VE SAYIYORSA İNSANLARIN KAFALARINDAKİ BU SORU İŞARETLERİNDEN KURTARMASINI SAОžLAMALI. HAYDİ LG LÜTFEN BUNLARA TEK TEK BİR YANIT VER. BENDE SİZE SÖZ VERİYORUM BUNLARA MNTIKLI BİR CEVAP GELSİN MAHKEMEDEN SONRA TEKRAR OLED TV ALACAM. YETER ARTIK İNSANLARI KANDIRMAYI BIRAKIN. İNSANLAR NE ZAHMETLERLE PARA BİRİKTİRİP ÇOLUK COCUОžUNUN RIZKINDAN KESİP TV ALMAKTALAR. BU İNSANLARI ZOR DURUMDA BIRKMAK NE İNSANLIОžA NEDE TİCARET AHLAKINA SIОžAR. GERÇİ AHLAK LAFINI BOŞA SÖYLEDİK SİZDE ZATEN YOK. TEŞEKKÜRLER.







  • LG oled'den uzak durmak lazım, umarım mahkemeyi kazanırsınız ve paranızı alırsınız, oled icin Philips bu sene çıkaracak her halükarda LG'den iyi olacaktır, Televizyonu satarken iyi, problem çıkınca ben karışmam demek şerefsizlik, hele ki bunun icin olu piksel garanti dışındadır yazmak tam sarlatanlik, mahkemede sonuna kadar hakkınızı savunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLED TV LER ÖZELLİKLE LG OLED ŞU AN EVE KONULACAK BİR TV DEĞİL LG ÇOK ACELE DAVRANDI DAHA SİSTEMİ TAM OTURTMADAN PİYASAYA SÜRDÜ AKSAKLIKLARADA KULAK TIKADI. DİĞER FİRMALAR BU SORUNLARDAN OLSA GEREK PİYASAYA SÜRMEK İÇİN HİÇ BİR ADIM ATMADILAR. BELKİ ZAMANLA İYİ OLACAK AMA ŞİMDİ DEĞİL.
  • Selamlar

    LG yetkilisi olmasamda sadece LG Oled TV ler icin geçerli degil sizin soyledikleriniz. Örnek veriyorum herhangi bir Samsung TV alın ve menusunden sistem kismini biraz kurcalayin orada bir goruntuyu 3saatten fazla izlediginizde goruntu yapismasi olabilir yazisini goreceksiniz. Bir diger konu mac izlerken 60. Dakikadan sonra degistirmenize gerek yok zaten 45. Dk da ilk yari bitiyor ve ayrica Plazma TVper ciktigindan beri hicbir kanal logosu sabit degil 3 5 dk da bir kaybolup gelir. Bir diğer konu bu yapisma oldugunda o kadar abartmaya gerek yok plazma döneminden beri panel temizleme diye birsey var ve kendi evinizde 1 goruntu ile yapabileceginiz birsey birazcik araştırın milyon dolarlar yatırılmış bir malzeme yada ürünü karalamadan önce:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    aRKADAŞİ NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ TAM ANLIYAMADIM. BU SAVUNMAYI LG YETKİLİSİ BİLE YAPAMAZDI. BÜYÜK İHTİMAL BİR BAĞINIZ VAR. LOGO YAPIŞMASI SİZE NORMAL GELEBİLİR BANA GELMİYOR. SİLİNEBİLİR DİYORSUN 4 AYDIR SİLİNMEDİ. YANİ 1 SAAT TV SEYREDİLMEZMİ DİYORSUNUZ. SAAT ELİMDE BEKLEMEMMİ GEREKİYOR. VALLA SİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM BİZ EŞŞEKLİK ETTİK GALİBA TABİKİ KORELİ ARKADAŞLARI ÜZMEMEK LAZIM PARAMIZI VERELİM SAF SAF BAKALIM ÖYLEMİ. BU KAFAYLA BİZ AYNI YERLERDE OTLARIZ. HAKKIMIZI ARAMIYALIM OZAMAN. SİZİN BAŞINIZA GELİRSE TAKDİR SİZİN ÖYLE DEVAM EDERSİNİZ. BEN PARAMI VERİPTE APTALLIK YAPAMAM.
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    İLGİNÇ OLAN İLK DEFA FORMA BUGÜN KAYIT OLUYORSUNUZ DİREK LG SAVUNMAYA BAŞLADINIZ BİRAZ TUHAF DEĞİLMİ. ANLAŞILIYORKİ LG MÜŞTERİ HİZMETLERİ OLAYA EL ATMIŞ.
  • SAVUNMA BÖYLE OLMAZ TEKNİK OLUR. SORDUĞUM SORULARA MADDE MADDE CEVAP VERİRSİN BEN 5 DK SEYRETTİĞİM BİR YAYININ BİLE LOGOSUNUN YAPIŞTIPĞINI GÖRDÜM. TEMİZLEME PROĞRAMI DİYEBİR ŞEY VARSA ONU BEN DEĞİL ÜRETENLER TV YE KOYARLAR. BEN FİRMANIN NOKSANLARINI GİDERMEK ZORUNDA DEĞİLİM. BEN 9.000 LİRA PARA SAYARKEN SORUNSUZ BİR TV ALDIĞIMI ZANNETTİM PARAYI SOKAĞA ATACAK KADAR APTAL DEĞİLİM ARKADAŞIM. SİZ KOREYE HİZMET ETMEYE DEVAM EDİN. BİZ 3. DÜNYA ÜLKESİNİN İNSANLARIYIZ BİZİM BOYNUMUZ KILDAN İNCE NE DERLERSE YAPMAK ZORUNDAYIZ.
  • BU TV NİN İNCELEMESİNİ YAPAN MÜHENDİSİN RAPORUNDA YAZILANLAR FİRMANIZA YOLLANDI ONLARI OKURSANIZ BİRAZ UTANMA DUYGUSU OLANIN YÜZÜ KIZARIR. BENİM KONUM, LG,SAMSUNG, SONY YADA BAŞKASI DEĞİL. BAŞKA FİRMALARDADA SORUN VARDIR ONLARIDA SIKINTISI OLAN ARKADAŞLAR YAZYOR ZATEN. SAVUNMA YAPACAK OLAN TEKNİK OLARAK BİLGİ VE BELGELERİ KOYARAK SAVUNMA YAPSIN. CAHİLCE DEĞİL.
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    insanları yanıltıyorsunuz logo yapışması Samsung'da da olabilir demişsiniz ama samsung'un oled tv'si yok, ledlerde de boyle bir sorun yok neye dayanarak olabilir diyorsunuz açıklar misiniz? İsminizin sonuna lg koymuşsunuz muhtemelen lg çalışanısınız buraya gelip Samsung'da da olabilir deyip yalan söylüyorsunuz calisani boyle olan firmanın kendisinden ne beklenir ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 2 Nisan 2016; 19:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADAM FİRMAYA BİR ŞEY DEMİYOR BİZİ SUÇLU ÇIKARDI. VAY BENİM GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI. BİZ NEDEN BİR ARPA BOYU İLERLİYEMEDİĞİMİZ BELLİ.
  • Aksama resimleri yolluycam size samsunglarla ilgili detayli olarak soylerim. Arti olarak bi marka firma yada cihazi savunmuyorum klasik cümlelerle bir teknoloji kotulenemez onu anlatmaya calisiyorum. Araba ureticileri araba uretirken bozulursa diyerek yedek motor yada baska bi parca koyuluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    TEKNOLOJİ KÖTÜYSE NEDEN KÖTÜLENMESİN. BUNUN SİZİNLE İLGİSİNİ MERAK ETTİM. BIRAKIN BUNU YETKİLİLER CEVAPLASIN. YADA EN AZINDAN BENİM OLAY MAHKEMEDE GELİP ORDA SAVUNUN. BELKİ MAHKLEMEYİ KAZANIRSINIZ. TEKNOLOJİ İNSANLARA EN İYİYİ VERMEKTİR. BÜTÜN TEKNOLOJİLERDE ARIZA VE HATA OLABİLİR. BÜYÜK FİRMALAR ÖZÜR DİLER MALINI GERİ ALIR. SİZİN GİBİ ÜÇ KAĞITCI FİRMALARDA TOPU TAÇA ATAR. MÜŞTERİSİNİ UĞRAŞTIRIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 2 Nisan 2016; 19:37:22 >
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen ufaktan yol al insanların canı yanmış hala laga luga yapıyon ahmet123 nickli üyenin tv si anında değişti ve çok daha az logo yapışması vardı bu arkadaşın tv si içler acısı durumda ve keyfi olarak değişim yapılmıyor lg tarafınsan sen hala ne anlatıyon bendede oled var logo yapışmadı ama yarın öbür gün banada olabilir bende böyle birşeyle karşılaşıcam demekki lg banada bunu yapacak o yüzden birlik olup destek vermemiz lazım senin tavrın hoş değil..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak bu oled olmayan led olan bi televizyonun menüsünden bir resimhttp://linkshrink.net/7szHaf

    2. olarak benim herhangi birşeyden çıkarım olmadığı gibi buradan yaza yaza sizde bir hak sahibi olamazsınız bunu anlayacak durumda olmalısınız ki buraya yazabiliyorsunuz.

    3. olarak zaten mahkeme sana bir karar verecek ben o mahkemede savcı değilim avukat değilim bana bu tarz iddalarda bulunmanıza gerek yok. siz nasıl ki ağzınıza geleni yazabiliyorsunuz bende yazabiliyorum.

    4. olarak 2 farklı türkiyede lider görünen samsung lg firmasındada çalıştım cihazların iyi ve kötü yanlarını biliyorum o konuda canınızı sıkmanıza gerek yok yani 40 senede 3 televizyon sahibi olup o 3 televizyonla markalara laf atmıyorum.

    5. olarakta emin olabilirsiniz hiçbir yetkili buradan size cevap vermeyecektir.

    iyi geceler.




  • ve ayrıca eklemeyide unuttum konunun benim için herhangi bir önemi yok isterseniz oledi yerden yere vurun isterseniz dava açın fabrikası kapansın sadece kendinizce haklı olduğunuz sorunların çözümleri olduğunu belirttim size. :) bulabilirsem ekran temizleme konusunuda yazarım siz olmaz başka birisi olur işine yarar belki.
  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    hak sahibi olmak için mahkemedeyim. burda hak sahipliği derdim yok. siz hala konuyu anlamadınız yada anlamak istemiyorsunuz. burda sorunu olan arkadaşlar sorunlarını anlatır. herkes kendine göre bir doğru çıkarır. bir firmanın reklamını yapmaz. ben ağzıma geleni yazmıyorum yaşadıklarımı gördüklerimi yazıyorum. sizde lg savunacağınıza yaşadığınız bildiğiniz konuları yazın bizde bilgi sahibi olalım. evet hiçbir yetkili bize cevap vermeyecek DAHA DOĞRUSU CEVAP VEREMİYECEK. LOGO YAPIŞMASINI NORMAL GÖREN DEĞİŞİM VERMİYECEM DİYEN FİRMA MAHKEME SONUÇLANDIKTAN SONRADA BUNU DİYEBİLECEKSE YADA KENDİNİ BU KONUDA HAKLI GÖRÜP MAHKEMEYİ KAZANABİLİRSE TEBRİK EDER HAKLI OLDUĞUNU SÖYLERİM. YALNIZ BU AYIPLI MAL DEĞİL ARIZALI DEĞİL DERDE MAHKEMEDEN SONRA YA BU AYIPLI MALMIŞ DEĞİŞTİRELİM DERSE TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALATIRLAR ADAMA. SİZ NEYİ NASIL SAVUNACAĞINIZI BİLMİYORSUNUZ. BEN LG Yİ KÖTÜLEMİYORUM. SENİN KAFA YAPISINDA OLAN HER ŞEY FİRMA İÇİN MÜŞTERİYE ÖLÜM DİYEN O Fİ,RMA YETKİLİLERİNE SÖYLÜYORUM. DAVADA HAKLI OLDUKLARINDAN EMİNSELER MAHKEMEYE KATILIR KAZANIRLAR. KAZANAMIYACAKLARINI BİLİYORLAR. SEN BOŞA UĞRAŞMA BU OLAY SENİ AŞAR. BIRAK GERÇEK OLAN KİŞİLER KONUŞSUN. BEN MÜŞTERİYİM. FİRMAYA GÜVENİP MAL ALDIM. ALIRKEN NE KADAR GÜLERYÜZLÜSÜNÜZ AYNI ZAMANDA KİBAR AMA SATTIKTAN SONRAKİ DURUMUN BİR ÖRNEĞİDE SİZSİNİZ. HEMEN NASIL DEĞİŞİYORSUNUZ. TEŞEKKÜRLER İNSANLAR SİZİ DAHA İYİ TANIMAYA BAŞLIYORLAR. SAYIN LG YETKİLİLERİ VE DAVULCULARI.




  • ilhamisahanlg İ kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkte herhangi bir fotoğraf yok, siz açıklayın bakalım teknik olarak led'lerde nasıl oluyor logo yapışması? epeydir led tv icin araştırma yapıyorum cok okudum cok araştırdım led tv'lerde kendine has sorunlarını ögrendim ama şimdiye kadar herhangi bir led tv'de logo yapışması sorununa rastlamadım, velev ki olsun bu arkadasın televizyonundaki durumu normal mı yapacak ? Yada lg firmasının şerefsizlik boyutuna varan kayitsizligini normal mı gösterecek? Bir malı satıyorsan o malda bir sorun varsa eşşek gibi değiştireceksin, ha değiştirmem diyorsan mahkeme var, ayrıca bir örnek vermişsiniz ki hayatımda duydugum en saçma örnek, araba üreticileri araba satarken yedek motor koyuyor mu diye, bir araba aldığınızda garanti suresi içinde bir sorun çıkarsa yedek parça değişiminden arabanın tamamen değiştirilmesine kadar herşey yapılıyor firmayı savunmak icin verdiğiniz örnek aşırı saçma olmuş, ben şimdiye kadar hiç lg kullanmadim bundan sonra da mecbur olmadıkça kullanmam bu kadar müşterisine değer vermeyen lakayıt ve kalitesiz bir baska firma var mıdır bilmiyorum. LG'yi savunacam diye komik duruma düşüyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 2 Nisan 2016; 23:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    BU ARKADAŞI LG BİZİ SAVUN DİYE GÖNDERDİ ODA YÜZÜNE GÖZÜNE BULAŞTIRDI. VERDİĞİ LİNKLERİ TAKİP ETTİM BİR ŞEY YOK BAŞKA BİR KONUDADA LİNK VERMİŞ ORDADA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL. AMACI NE ODA BELLİ DEĞİL. LG NİN BOROZANCISI. İNSANLARI GÖREMİYORSUN YAZDIKLARIYLA DEĞERLENDİRİYORSUN. BU ARKADAŞ HİÇ BİR KONUŞMASI TUTARLI DEĞİL LİNKLER BOŞ.
  • Lg 100.000$ teklif etmisti ama yapamadik artik neyse linkteki resmi görebilen arkadaslarda var orada birsey yok zaten 1 led televizyonun menusunde ki logo yapisabilir uyarisi :) reklam var muhtemelen gecince reklami acilir ledlerde logo yapismaz diyorsanizda guzel arastirmissiniz demekki :)) lg diye demiyorum cok kucuk goruyorsunuz belli ki bu firmalari buraya adam yollayacaklar falan axen bile yollamazz :) neyse kalp krizine sebebiyet vermeden iyi geceler diliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.