Şimdi Ara

Cevap: MAZDA KULLANAN NEDEN HERKES COK MEMNUN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    bence herkezin kendi aracı her zaman en iyisidir. bugün 4-5 bin tl'lik arabaya binen birine sorsanız imkanı onu almaya yettiği için o kişi için en iyisi odur. 500bin tl'lik arabası olana sorsanız o da benim aracım benim için en iyisidir der.

    sanırım mazda markasının yıllardır SORUNSUZLUK kelimesiyle beraber anılması ve rakamlarla'da bunun desteklenmesi (dünyada servise en az giren marka) onu piyasa,yedek parça, ikinci el durumunu kenara itip sorunsuzluğu ilk sırada tercih edenler için vazgeçilmez bir marka olmasını sağladı.

    bende volvo'dan sonra mazda için yaklaşık 1 yıl araştırma yapmıştım. yaklaşık 4 aydır 2012 CX-5 modelini kullanıyorum mazda bir arabadan isteyeceğiniz her şeyi fazlasıyla karşılıyor her kullandığımda iyi ki almışım diyorum. donanımları ve performansıyla gerçekten harika bu donanımları volvo 60'a koyup fiyat aldığımda 210 bin tl dediler daha fazla donanımı olan mazda'yı 85-90bin civarında alabiliyorsunuz (sıfırını 125 bine)

    mazda'nın parça ve servis konusuna gelince mazda artık Türkiyede kendi bu işe el attığından ihtiyacım olan her parçayı (zorunlu değişim parçası değillerdi) aksesuar vs. 1 hafta içinde belçika'dan gönderdiler hemde çok uygun fiyata. ön iki balata + işçilik 270 tl para ödedim. aynı balataları volvo s40 için sorduğumda sadece parçaya 480tl fiyat vermişlerdi.bakıma henüz gitmedim fakat periyodik bakımı 350-400 civarında parça fiyatları öyle bilmeden sallayanların dedikleri gibi hiçte pahalı değil (mazda cx-5 katlanır yan ayna komple cam hariç 450+kdv volvo'da 1,500tl) yedek parça ve servis sıkıntısı büyük şehirlerde artık hiç yok. zaten kolay kolay arıza yapmadıkları için parçaya ihtiyaç'ta yok:-) arabayı alırken merser'deki yetkiliye ağır bakımı kaç km'de diye sorduğumda gülerek seni öldürür abicim 350,00km'de triger zinciri kontrol ediliyor demişti. değişim kilometresini siz tahmin edin:-) mazda'nın skyactive teknolojisi gerçekten büyük devrim arabanın tüm parçaları yeniden dizayn edilmiş 2000cc 1,500 kilo otomatik 4 çeker benzinli arabanın performanslı kullanımda bursa şehir içi yakıt tüketimi 8lt civarı bu özelliklerde daha az yakan benzinli SUV yok, buna yakın yakan'da yok. birde çok iyi ve kaliteli arabalar olmalarına rağmen bmw'nin mercedes'in sayısının şahin sayısını geçtiği yollarda mazda, subaru gibi arabalara binmek gerçekten fark yaratıyor bence:-)







  • Araba alırken arabaya bakılmıyor,akraba bakılıyor.

    Boşuna atalarımız:

    ''Araba alma,akraba al ''

    dememiş ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 3 Ocak 2015; 22:14:12 >
  • Mazda yı çok severim ama artık vw gibi oldu forumda.
    Çok beğensemde Ne mazdaymış arkadaş diyesim geliyor.
  • Su Herkes sözcüğünü Herkez diye yazmayin yahu!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda deyince hep aklima gelir bi akrabamiz almamyadan gelirken şanzıman sıkıntı yapmış 1.viteste gelmislerdi mazda tribute

    ama mazda 3 ler sekli ve konsol cok hoş sinifina gore ve fiyatlar uygun düşünülebilir, hatta alicagim zaman bi kactanesine göz atabikirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obmann

    Su Herkes sözcüğünü Herkez diye yazmayin yahu!



    'su'da ''şu'' olacaktı herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1963 -- 3 Ocak 2015; 22:33:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.