Şimdi Ara

Cevap: PHILIPS SHS 8100 Kancalı Kulakiçi Kulaklık Kullana Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesajınıza kimse cevap yazmamış, bende geç gördüm hocam ancak size şunu söyleyebilirim ki;
    Philips SHS8100 50 liranın altında alabileceğiniz EN İYİ KULAKLIKTIR. Efsanevi güzel ses tonları verir, çok temizdir sesi, dışarıdaki gürültüyü duymazsınız, kulağınızdan düşmez (koşarken veya yürürken kullanmak için birebirdir). Ve bu kulaklıkarda Turbo Bass diye bir şey vardır ki, Beats kalitesinde bass dinlersiniz o derece diyeyim ben size. Efsane güzel basslar verir.

    Abimle bu kulaklığın hastasıyızdır, bozuldukça yenisini aldık, gittigidiyor ve sahibindenden, en az 30 küsür kez almışızdır bu kulaklıktan. Yalnız size kötü bir haberim var ki, bu kulaklıktan artık yok sanırım. Hiç bir yerde satılmıyor, internette de yok. Bulabilirsem parası neyse vereceğim ve alacağım.

    Bu kulaklıklarla ilgili söyleyebileceğim tek bir şey var ki; kablosu pek dayanıklı değil, kablonun içinde temassızlık veya kopma çok kolay gerçekleşiyor. Yani bu kulaklığa iyi bakacaksınız, çantaya atma veya buruşturup cebe koymayacaksınız :) En son Ocak 2014'de almıştım, yılların tecrübesinden sonra nasıl davranıp davranmayacağımı öğrendim kulaklığa :) Ancak ne yazık ki 2 gün önce sol kulağı ses vermeyi kesti, şimdi umutsuzca yenisini arıyorum.
    İnşallah bulabilirim.

    İlgilenenler için ebay üzerinde 20 dolar civarı fiyata uluslarası ücretsiz kargo seçeneği ile Hong Kong'dan gönderilmekteymiş. Yalnız onun gelişi 1 aya kadar bulabilir, uyarmadı demeyin.

    Edit: Ben bu mesajı yazarken böyle bir konu vardı, bir kullanıcı açmış kulaklık ile ilgili fikir istemişti, bende cevap yazdım, yalnız nasıl olduğunu anlamadan konu açmış gibi oldum, deli değilim arkadaşlar. :))

    Sonradan gelen 2. edit: asıl cevap yazmış olduğum konu budur;
    http://forum.donanimhaber.com/m_94803013/tm.htm
    Ey DH napıyorsun mübarek? :) Forum moderatörlerinden istemsiz olarak açmış olduğum bu konuyu kaldırmalarını rica ediyorum, boşa kalabalık yapmak istemem. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro xl -- 1 Mart 2015; 23:16:40 >







  • Günlerce google'da aradım o kadar, hiç karşıma çıkmamıştı Bimeks, tırışka bir siteden almam gerekti, ancak teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.