Şimdi Ara

Cevap: Schengen Vizesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Serhhan hocam cevabın için çok teşekkür ederim. Roma aktarmasını düşünmüştüm ama ciddi olarak ilgilenmemiştim. Tavsiye ettiğiniz 3 rota da karar vermeme katkı sağladı. Öncelikle ilk önceliğim 1 yıllık Şengen vizesi almak olduğu için rota konusunda çok kararsız kaldım. Kaç gündür okuyorum, düşünüyorum, soruyorum. Sizin bu akşam ki mesajınız ile bir adım daha öteye gittim. Mesajıon yine tekrar teşekkür ederim. Özellikle dün gece geç saatlere kadar okudum, düşündüm, araştırdım ve sizin mesajınızı okuduktan sonra yaptığım kontrollerde rotamı şu an için netleştirdim.
    İlk Şengen vizemin İtalya'dan almam, senin de İtalya'dan tekrar uzun vadeli (en az 6 aylık) alma şansımın nisbeten daha yüksek olduğunu söylemen, İstanbul / Sabiha Gökçen / Roma (5 saat beklemeli) / Barcelona'ya uyguna ucuz bileti olması İtalya'dan vize almanın daha iyi bir seçenek olduğunu gösteriyor.
    Şu an için rotamı şu şekilde değiştirdim. İstanbul / Roma- Barcelona / Madrid / Lizbon / Paris (Ryanair'la) / Brüksel / Amsterdam / Köln / Dortmund / İstanbul şeklinde güncelledim.

    Son olarak Serhan hocam 23 Mayıs'ta 13:00 gibi Roma'da olacagım, 17:30'da Roma'dan Barcelona uçağına bineceğim. İtalya'ya vizeye başvururken hayali bir haftalık İtalya gezisinin ardından (Örneğin Roma- Floransa- Milano) Paris'e devam eden bir plan mı yapayım? Ne önerirsin?

    Düzeltme : Skyscanner'dan uçuş arattığımda Tripsta.com tarzındaki sitelerde havayolunun kendi sitesinden daha ucuz fiyatlar görüyorum. Bu siteleri kullanan oldu mu hiç? Güvenilirliği nasıl? Siteyi incelediğimde adres, müsteri hiz. vs gibi bilgileri var ve güvenilir gibi geldi. Vakıfbank Milplus uçak bileti hattından bu tür sitelerden bilet alınıyor mu? Alan var mıdır?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.