Şimdi Ara

Cevap: Sims 4 [ ANA KONU ] [ TÜRKÇE ALTYAZILI YENİ VIDEO GELDİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu iki gün önce originden aldım ve dün deneyip oynadım.
    İlk dikkatimi çeken şey grafiklerdi.Simlerin detay ve görüntüleri 3'ten ziyade 2'yi anddırdı bana.Sonra bunun özellikle yapıldığını farkettim ki;oynanış olarak da 2ye bir dönüş olmuş.Spor salonu ve klübün bulunduğu mahalle ya da başka bir yere giderken,hele de sizlerin de dediği gibi yan komuşuya giderken bile loading ekrenı sims 2 ile birebir nerdeyse.
    Daha özgürleştirilmiş bir oynanabilirlik beklerken işe giderken bile simin ortadan kaybolması gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
    Havuzdu arabaydı kıyafetlerin azlığıydı vs bunlar da olumsuz geldi ancak oynanabilirlik ilk etapta beni mahfetti...


    Hoşuma giden taraflar da olmadı değil.Şöyle ki;artık simimiz televizyon izlerken birşeyler yiyebiliyor ya da bilgisayar başındayken,yemek yaparken etrafındakilerle iletişim halinde olabiliyor.Tuvaletteyken mesaj atabiliyor ya da kitap okuyabiliyor.Hele ki tuvalette işini hallettikten sonra direk ellerini yıkaması acayip hoşuma gitti ;3 te ise bu durum tamamen zaman kaybı oluyordu.
    Zaman kaybı konusuna gelince;3'te benim en şikayetçi olduğum olay buydu diyebilirim.Yapılan bir işten sonra iptal edip başka bir faaliyet seçmek ve o eylemi gerçekleştirmesi uzun zaman alıyor ve bazen bu sebeple yetişmesi gereken yerlere gecikebiliyordu.4'te ise bu sorun neredeyse yokedilmiş;telefon konuşmalarını bile kısa sürüyor.
    Bunların yanında 4'te sosyalliğin bi adım daha ön plana çıkarılması hoş olmuş.Yolda,kulüpte veya herhangi bir yerde bi arkadaşınızla konuşurken oradan geçen birisi çok kolay bir şekilde muhabbetinize ortak olabiliyor ve böylece arkadaş edinmek için siminiz yollara düşüp kendini zora sokmuyor ve zaman kaybetmiyor.
    Duyguların etkisi de büyük bir yenilik ancak o konuyu hepimiz bildiğimizden girmiyorum.

    Eksileri ve artıları benim gözümden yarışır durumda.Keşke artılar koyarken temelde biz sims severlere zevk veren şeyleri eksiltmeselerdi.12 yıllık bir simsci olarak serinin en hayal kırıklığı yaşatanı olduğunu söyleyebilirim.Ama buna rağmen saatlerce başında kalkamadığımı da itiraf etmeliyim.Belki sims serisini çok sevmemden kaynaklanıyor bişlemiyorum ama maxis in bu memnuniyetsizlikle bile beni ekran başında tutabilmesini başarı olarak görüyorum.


    Dlclerin çok yüksek fiyatlarda olmaması dileğiyle .Herkese iyi günler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.