Şimdi Ara

Cevap: Sygic %70 Black Friday indirimi + %25 indirim koduyla 15 euro ömür boyu lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canlı trafik hizmeti olduğu için Yandex Navigator kullanıyorum, zira akşam iş çıkışında kullanabileceğim 3-4 alternatif güzergah var ve her gün mutlaka 1'i tıkanmış oluyor. Trafik yoğunluğunu önceden görmezsem, yolda 1 saatim fazladan boşuna gidiyor. Yandex Navigator bu anlamda çok işime yarıyor. Ama onun dışında, Yandex'in arama fonksiyonu rezalet. Hatta rezalet az kalır. Ankara Numune Hastanesi'ni arıyorum, Beypazarı'nda bir yere yönlendiriyor. Gölbaşı'ndaki lokantayı arıyorum, beni Burdur'a yollamaya kalkıyor. Hem POI'ler yetersiz, hem de mevcut POI'leri de arama sırasında yanlış eşleştiriyor.

    Sygic, iGO, Here, Başarsoft derken bir sürü yazılım önerilmiş ama bildiğim kadarıyla trafik hizmeti vermiyor hiçbiri. Trafikli bir offline navigasyon yazılımı piyasaya sürüldüğü an bence ortalığı siler süpürür, ama her nedense hiçbiri Türkiye'yi "live traffic" kapsamına almıyor. Yandex yıllardır Türkiye'ye trafik hizmeti verirken bunların buna yanaşmaması çok garip. İmkansız olsa Yandex de yapamazdı. İmkan var, pazar büyük. O halde?

    EDIT: Here'da trafik hizmeti varmış gibi gözüküyor, doğru mu bu? Android versiyonunda da var mı? Yandex Navigator ile karşılaştıran var mı? Sadece kaza bilgilerini mi veriyor, yoksa yoğunluk bilgisi de var mı?

    EDIT-2: Edit'im taslakta kalmış, gönder dedim, bu sefer de konu uçmuş galiba. Benim mesaj tek kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 30 Kasım 2014; 23:41:52 >







  • serkelios S kullanıcısına yanıt
    İgo da var bildiğim canlı trafik programın içinde Market var satın almak gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.