Şimdi Ara

Cevap: tablet onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saldırısavunma555


    quote:

    Orijinalden alıntı: seksenyedi.87

    şimdi senin söylediğin 3 marka arasında özellik olarak en iyisi dell gibi görünüyor digerleri 8 gb dell 16 gb artı gps var samsungun ekran çözünürlüğü çok düşük ve ben taraflı biri olarak kimseye samsung önermiyorum şahsi bi düşünce bu muhadil farklı ürünleri tercih ediyorum. bunların arasında dell alman yararına olacaktır diye düşünüyorum tabi bunlar yorum kullanmadım yardımcı olmak adına. haricindede ben 8 ve üstü tablet araştırması yaptım ve oyun oynayacagım için 4 çekirdekli ürünleri araştırdım limitin yükselir ise lenovo yoga 8'' tableti önerebilirim sana vatan da 500 tl pil ömrü konusunda en iyi tablet diyebilirim arkadaşlarım aldı memnunlar sürekli oyun ve film ile 10 saate yakın kullanıyorlar ki oyun harbi şarj yiyen bir oyun. oyun oynamayacaksan vaad ettiği gibi 18 saati bile görebilirsin. bana ekranı küçük geldiği için tercih etmedim. 550 tl istanbulbilişimde 8.3'' lg g tab var çok iyi bir ürün onuda tercih etmeme sebebim şarjı biraz az gidiyo sanırım ama senin saydıgın ürünlerden kesinlikle daha az gitmez. çin mallarına gelirsekde ben 2 ürün arasında kaldım onları da yazayım bilgin olsun hoşuna gider belki. reeder a10t 10.1'' modeli ile codegen quantum 94 9.4 bunlara bakabilirsin. markaya karar verirsen fiyat konusunda araştırma yapabilirim sana.

    Yalniz dell in 8 gb soni yazdim ben 16 gb sini henuz bulamadim.2 çin markasi basimi agritirmi? 1 sene guzepce idare etsin beni.

    dell'in 8 ile 16 arasında 50 tl fark var teknosada 16 olanı alman çok daha mantıklı olur ama evet sadece magazada var diyo ve bu hafta indirim var magazada göster dedigimde stoklar hep adana ve antalya gösteriyor bence bulundugun şehirdeki magazaları arayarak ogrenmen daha iyi olur hatta magaza çalışanları ile de konuş nerede varsa belki getirtebilirler. çin malları hakkında kafanı karıştırmak istemem kimilerine yardımcı oluyolar kimilerine kullanıcı hatası diyorlar iyi yorumlar var limitin belli istedigin özellikler belli ben ekran büyük istedigim için ucuz olsun diye bulaşacagım sanırım :) ama bi kişi ile görüştüm bugün forumdan codegen i almış kılıf yerine çanta gelmiş aramış gönderin yenisini gönderelim demişler. Acer iconia







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.