Şimdi Ara

Cevap: Tipo 1.6sx çok yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedystop

    quote:

    Orijinalden alıntı: benyaaa

    Arkadaslar aynı araçtan bende de var ve benm aracımda aynı şekilde çok yakıyor. full depo 250 km zorla gidiyorum. Ustanın biri sibopların sıkı dedi bi ara gel ayarlayalım dedi ama gidemedim henüz. geçen gün benzinde kullanayım biraz dedim 20 lt kadar benzinde kullandım onda da aynı araba 130 u zorla geçiyor ve çok yakıyo. Araç vizeye girdiğinde askıya kaldırdılar arka tekerleri boşta döndürdüklerinde biraz sıkı dönüyordu akışında gitmiyordu yani birde ona baktırıcam bakalım. bıktırdı valla yakıt konusu artık.


    Arka tekerler zaten zor döner o normal benzinde belli bir hızı geçmemesi arabanın hava girişinin bantla boğulmasından. Aracınıza yaprak mikser taktırın Kocaeli yakınlarındaysa internetten alın gelin ben takayım aracınız kendine gelsin o bantlar olduğu sürece çok yakacak benzinde düzgün çalışamayacak aracınız.
    0533 489 01 19
    sorularınız olursa yardımcı olurum.

    Hocam araçta bant yok. Daha önce 180 tl ye mikser değiştirttim. usta bi mikser cıkarttı ve üzerinde tadilat yaptı. o ara araç düzeldi ama sonradan çok yakmaya başladı. ayrıca manisadayım hocam gelmem çok zor. ayrıca bugün farkettim araç dumanı'da biraz fazla cıkartıyor sanki soğuk oldugundan mı artık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.