Şimdi Ara

Cevap: Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben turkcelltv+ almak istiyorum ama bilen birilerine bir kaç sorum var herkes bildiği kadar anlatsa birşeyler çıkarmaya çalışırım :D

    Durum vaziyet: Evimin girişinde turkcellsuperonline fiber modem var (25Mbit/s + 75GB AKK). Salondada LG Smart TV 4k destekli (55UB850V). Oturduğum sitede D-Smart'ın smart city diye bir sistemi var. Türksat yayını alamıyorum eve sadece d-smart + anten girişinden site içi 30 kanal yayını geliyor. Bu 30 kanal HD bile değil. D-Smart'ta üyelik istiyor hiç bir kanal izlenmiyor (eskiden ücretsiz izlenebiliyordu sonradan kaldırdılar) o da aylık 27TL istiyor ki TV yayını için aylık bu kadar para vermek istemiyorum.

    1-) 4k yayın izlemek istiyorum ama evin girişinden salona yeni bir kablo çekilmesin istiyorum ne seçeneklerim var?

    2-) Şuan taahhütlü 54TL ödüyorum internete, 4k TV+ ile fiber paketi şuan nette 74,9TL gözüküyor o da ev paketi yani sadece TV+ için ekstra 20,9TL mi ödemem gerekiyor? Pek mantıklı gelmedi bana.

    3-) Airties Air 4820 diye bir cihaz veriyorlar ya 24 ay 19,9TL ya da peşin 477,6TL bu + 4k kutulu abonelik alsam aylık ödemem 95 TL'yi buluyor, 4k'sız alsam 90TL'yi ki evde 4K lı TV varken mantıksız ama fiyatta en baz internet + en baz TV için toplam 95TL ödemem gerekti bu da malesef çok fazla başka bir yöntemi yok mu? Airties 4820'den başka cihaz kullanamaz mıyım? Modemim ile TV çok yakın (2-3metre) arada 1 duvar o da taşıyıcı değil vurunca tok ses gelmiyor.

    4-) Web TV'ye üye oldum aylık 2.9TL, fiyat performans olarak mükemmel. Televizyona HDMI'dan android cihazı takıp izleyebiliyorum ama pek pratik olmuyor, eskiden LG smart TV'lerde direkt Türkcell TV applikasyonu varmış sonradan kaldırmışlar tekrar gelme ihtimali var mıdır? A4k yayınları bu WEB TV üzerindende izleyebilir miyiz?

    5-) Evinde türkcell fiberonline internet olan 4k TV almış ve 4K kanalları yayınları izlemek isteyen birine ne önerirsiniz? (Film kanalları çok önemli değil ulusal kanalları izlesem yeter bana, TV olayına çok para vermek istemiyorum)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.