Şimdi Ara

Cevap: Yunan adaları Turları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşınızı genç gördüğüm için belki eğlenmek amacıyla gidersiniz diye belirttim. Ben gençken öğle düşünürdüm de.


    4 günlük turlar genelde çok yorucu oluyor. İlk sefer için bunu tercih edebilirsiniz.Vakit koşturmayla geçecek. Sonra hangi adayı beğenirseniz oraya tekrar gidip gezmeniz daha iyi. Büyük ihtimal ,herkes gibi Santorini tercih edilecek. Gün batımı izleyip,adayı gezmek isteyeceksiniz.

    Alsancak'taki konsolosluktan randevu alın yada aracı kurum bulun Shengen için. 70 Euro karşılığı ilk sefer için 15 günlük ,eğer verirlerse 30 günlük vize talep edin. Gemiden döndükten sonra ,bir kez de Çeşme'den sakıza gidin. Cumartesi sabah limandan binip 45 dk sonra sakıza iniyorsunuz.(fiyat gidiş-dönüş 2 kişi 52 Euro).uygun pansiyonlar mevcut.Denize girip yüzersiniz.Ilıca kadar güzel değil ama idare eder.Yalnız su soğuk.
    Akşama da iyi bir balık yerseniz,sakız çok hoşunuza gider. Akşam yemeği kişi başı 25 Euro civarı.Fakat gerçekten değiyor paraya. Zeytinyağları da, balıklarıda güzel.

    Araba kiralamakta dahil 2 gün 2 kişi için en fazla 150 Euro masrafınız olur. Eşe dosta hediyeler, reçeller, çikolatalarla birlikte 200 Euro.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.