Şimdi Ara

Çevre Bakanlığı ve Doğuş Otomotiv VW skandalıyla ilgili açıklama yaptı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne geri çağırmadan ne halkının kazıklanmasından nede çevre zararlarından bahsetmiş sayın yetkililer zannedersin sorun sadece emisyon ölçüm şeklinde, millet ülkesinde adamların satış yapmasını bile yasakladı bizimkiler izliyormuş aslında kızmamak lazım birileri milletin gözünün içine baka baka ülkeyi soydu kimsenin sesi çıkmadı hatta alkış tutanlar bile oldu, bunu da iki gün sonra unuttururlar durmazlar yola devam ederler.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    büyük adamın hali başka
    sağlam söz
  • Bu sabah bişi duydum:

    VW araçların tok kapı sesleri de yazılım manipülasyonuymuş!!!

    Doğru mu a dostlar?!

  • Merhaba Arkadaşlar bizde www.tuanarentacar.com firması olarak volkswagen de yaşananları hayretle takip ediyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    "Frankfurter Allgemeine Zeitung'da yer alana habere göre ise şirket 2001 yılında da kendi mühendisleri tarafından uyarılmış..."

    Zaytung muuuu.

    Zaytung şeklinde okunur, almancada gazete anlamına gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenpeace Akdeniz, Doğuş Otomotiv'e karşı eylem yapsın. Bir düzine ağaç için eylem yapıyorlar, umarım milyonarın daha az zehirlenmesi içinde bir eylem yaparlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesudum

    Bu sabah bişi duydum:

    VW araçların tok kapı sesleri de yazılım manipülasyonuymuş!!!

    Doğru mu a dostlar?!

    Evet, kapıyı tam örttüğünden kapı içindeki hoparlörler tok efekti veriyor sizde bunu kapıdan geldi sanıyorsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakanlık olaya çok Alman kalmış, Doğuş yine bildiğimiz Doğuş. Marifetmiş gibi, araçlar güvenli sürüşe uygun diyorlar. Çevrenin .... koyuyoruz, hilenin dibine vuruyoruz ama sorun değil, araçlar güvenli
  • Yüce VW şirketi bu komplonun altından kalkacaktır. Yaşasın Alman kalitesi!

  • VW gurubuna çok iyi oldu. Türk halkı bir türlü anlayamadı. 2. elde tutulan araba şöyle böyle diye yücelttiler de yücelttiler. Servisi pahalı, alırken pahalı, kullanırken pahalı... (Belki subjektif bir değerlendirme ancak yeni bir modeli piyasaya çıktığında sanki 5 yıldır piyasada gibi eski duran bir firma.) Alman arabası! Diyorlar Polo İspanyada Jetta Meksikada üretiliyor. Yeni jenerasyon modellerin kokpitleri çabucak eskiyor kumanda butonları üzerindeki işaretler siliniyor.
    2. Dünya Savaşından çıkan Alman nesil ve onların oğulları ve onların torunları belki disiplinliydi ancak emekliye ayrılan son disiplinli eski toprak almanlarla birlikte kapitalist düzene uyan hovarda alman nesli geldi. “İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim. “ diyen Robert Bosch mantığı yok artık. Bilakis skandalın baş aktörü BOSCH. Uyanık olun en hesaplıyı en ucuza kim veriyorsa onu tercih edin.
    Resmi olarak 120 km hız sınırının olduğu bir ülkede (Dünya genelinde de hemen hemen benzer sınırlar var.) ihtiyacınız olmayan beygir güçleri için fazla ödeme yapmayın. Siz bu trafiği Fernando Alonso’larla değil, refleksi ölmüş yaşlı amcalarla, apaçilerle, direksiyon başında telefonla konuşan makyaj yapan ablalarla paylaşıyorsunuz. Ne kadar yavaş giderseniz o kadar başınız rahat eder.





  • herkes yasaklıyor dogus vwden haber beklıyor ilginç
  • KArdeşim Allah sana akıl fikir versin.Benzinde sıkıntı yok diye almak ahmaklıktır.Niye mi ? Benim ailemdende vw alan var.Ama noldu hileli bir araba.Seni beni insanlığı kandırdılar.Ceo su bile kabul etti.Hile yapanı,bu piyasada dürüst olmayanı cezasız mı bırakacaksın ?aksine boykot edeceksin. Bana dkunmayan yılan bin yaşasın misali diyorsan yazık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Çevre bakanlığı demiş ki;
    quote:

    ...Egzoz ölçümleri bizde genelde araç muayene istasyonlarında yapılıyor. Yaptığımız ölçümlerde, diğer araçlar gibi VW marka araçlar da sınır değerlerini sağlıyor. Gelen haberlere göre Amerika'daki kurum hem seyir halinde, hem de rölantide emisyon ölçümü yapmış. Ve bu ölçümlerde ikisi arasında kırk kat fazla değer ortaya çıkmış....


    Bu olayı kavrayamadıklarını gösteriyor. Çünkü olay seyir halinde olmasıyla rölanti halinde olmasından öte bir durum olarak rölanti halindeyken ölçüm yapıldığını anlayarak motorun özelliklerini kısan ve rölanti halinde ölçüm değerlerini düşük gösteren bir mekanizma mevcut. Seyir halinde ise motor değerleri kısılmadığından değerler normalden çok yüksek ve seyir halinde ölçüm yapılmadığından bu zamana kadar kimse tespit edememiş.


    Basitçe: Hileli yazılımla ve hileli yakıt enjeksiyon pompasıyla değerler daha düşük. Ancak hilesiz yazılımla ve hilesiz yakıt enjeksiyon pompasıyla rölanti halinde bile değerler daha yüksek. Tabi hileli yazılım kullanıldığı için değerler düşük.

    Ülkemiz açısından işin vahim tarafı sayın yetkililerimiz bu kadar önemli bir olayı halen kavrayamamış vaziyetteler. Vay halimize!!!

    Hocam hileli olduğunu anlamak için seyir halinde test yapılma konusu doğru bir yaklaşım şu an için, ne kadar sevmesem de bu bakanlığı, bu konuya yaklaşımlarında herhangi bir problem görmedim tabi söyledikleri de lafta kalır yüksek ihtimal, testlerde hiç bir değişikliğe gitmez bu kaypak adamlar.TüvTürk Doğuş grubuna bağlı olduğu sürece VW grup araçlarına dokunmazlar.




  • Hiçbir markaya sırf marka diye koşulsuzca bağlanmamak gerekiyor en güzel örneği budur.

  • "Çevre Bakanlığı ve Doğuş Otomotiv" :)

    Kusura bakmayın bile dememiş.
  • almayın aldırmayın.
  • Adamlar hilekar hala hafife alanlar var bizden adam olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜV tabi sorun yok diyecek. Ortağı Doğuş Grubu zaten. Herkes incelemeye aldığını açıklarken TÜV ne çabuk sorun olmadığına kanaat getirdi. Buda ayrı merak konusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Doğuş Otomotiv temas halindeyiz, yakından takip ediyoruz, araçlarımız sürüş ve yol güvenliğine uygundur gibi sahte argümanlarla açıklama yapacağına İsviçre ve Hollanda'daki distribütörler gibi satışları durdurduğunu açıklasın. Bunu söylemekten acizler tabi paracıklar gelsin kimin umurunda. Allah bilir bu durumdayken bile hâlâ ayıplı mal satıyorlardır.

    Satsınlar, zira ben TSI motorlu güzel bir VW almayı planlıyorum şu günlerde. VW hala aynı VW, parça kalitesi, araba tecrübesi aynı. TSI motor ise zaten malumunuz. DSG'nin konforu da var.

    Demek ki herkes sizin gibi düşünmüyor, değil mi?

    işte göz göre göre kazık yemek bu oluyor

    vw aracında diğer firmaların uyduğu standartlara uymayarak, daha düşük maliyetle ürettiği arabayı daha düşük güçte olması gerekirken hileli olarak daha yüksek güçte satıyor, bu yüzden rakiplerinden daha ucuz olması gereken araçlarını hala yüksek fiyata satabiliyor, ortada sadece emisyon meselesi yok, tsi modelini geç, bugün araba alacaksın 1.6 dizel düşünüyorsun, bir yanda vw 1.6 dizel 80-90 beygir güç veriyor olsun diğer tarafta opel veya fiat herhangi bir 1.6 dizel 120-130 beygir güç veriyor olsun, hangisini alırsın? üstüne bir de bu vw diğerlerinden daha pahalıya da satılıyorsa...

    peki böyle bir durumda zaten dizelini yüksek fiyata çaktığından benzinlileri fiyatına yaklaştırmakla meşgul olduğu düşünülürse, haliyle dizel fiyatı düşmek zorunda kaldığında benzinliler aynı fiyatta mı kalacak? tabiki düşecek

    öncesi ayrı mesele ama şu an vw veya üretimi bir arabayı en azından sıfır almak göz göre göre kazık yemektir




  • Hrrrrrr.hrrrrrrrr rrrr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 3 Ekim 2015; 13:00:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.