Şimdi Ara

CfosSpeed format ve güncelleme sonrası hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    yaşadığım ping sorunları neticesinde CfosSpeed programı ile tanıştım. Deneme sürümü sonrası, programı satın aldım ve ömürboyu lisans verdi.

    Bilgisayarımda yaşadığım bir problem format attım. Programı tekrar kurdum ve aktivasyon sağlandı. Ancak windows güncelleştirmelerini yaptıktan sonra, program serial numarasının tekrar girilmesi gerektiğini belirten bir uyarı verdi. Serial'ı tekrar girdim ancak bu seferde bir hata verdi ve aktivasyonu tamamlamadı.

    Daha sonra teknik destek için mail attım ancak cevap da yazılmadı. Tabi aynı zamanda resmi sitesine (cfos.de) de giriş yapılamadığını farkettim. Ardından Opera ile VPN açıp avrupa üzerinden giriş yaptım ve siteye erişebildim.

    Daha sonra programın "ayarlar" kısmına girdiğimde localhost'a erişim sağlanamadı diye bir uyarı aldım ve programın 30 günlük deneme süresi olmasına rağmen aktif bir şekilde işlevini yapmadığını farkettim.

    Bu sebeple, acaba formatla alakalı bir sorunmu yaşadım, bilemediğim için sanal bilgisayara temiz bir windows kurup orada da bu programı yükledim ve seriali girdim, seriali yine kabul etmedi, ancak 30 günlük deneme süresini kabul etti ve program işlevsel olarak yeterliydi. Localhost'a erişilemiyor hatası da vermedi.


    Şuanda serial'imi kullanamıyorum, deneme sürümünde dahi program aktif olarak fonksiyonelliğini kaybetti.

    Benzer bir durumu yaşayan arkadaş var mıydı?








  • Ping için işe yarıyormuydu önceden hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt

    Evet bufferbloat'ı gerçekten düzeltmişti.

  • siteye şuanda erişim yok vpn ile aktivasyon yapmayı deneyin, seriali girseniz bile sunucu bağlantısı olmadığından deneme sürümünü dahi aktifleştimeyebilir

  • StRonK kullanıcısına yanıt

    Evet, siteye erişim açıldı ve kendiliğinden serial sorunu çözüldü. Teşekkür ederim cevabınız için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.