Şimdi Ara

cfosspeed geerçekten işe yarıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kullananlar yararı var mı
    internet trafiğini dediği gibi düzenliyo mu yoksa saçma sapan bi programm mı



  • herkeste farklı etkisi var. bende hiç bir işe yaramadı
  • Kurdum ama hiç beğenmedim. Pekde bişey hissetmedim, hatta bazı sitelerden download bile yaptırmadı.
  • ben 512 bağlantı kullandığım zaman çok etkisini gördüm özellikle upload/download trafiğini optimize ediyor.Etkisini görememe olayı sanırım modemlerden kaynaklanan sorundur.256 bağlantısı olanlar kesinlikle kullansın derim farkı hissedeceklerdir.
  • cfosspeed hızı arttırmaktan ziyade bilgisayarın internet trafiğini düzenlemeye yarar. Örneğin e-mule veya torrentten dosya indirirken web'de gezinmek gerçekten işkencedir, oysa cfosspeed yüklü bir bilgisayarda download programlarının bant genişliği kullanımı azaltılır ve öncelik internet tarayıcısına verilir, gezinme bitince download programları önceliği geri alır.
  • Bu tür programlar adsl hızını etkilemez, sadece mevcut hızı max seviyeye getirir. Malesef bu alandaki tüm programlar bu işte başarılı değildir bunuda göz önünde bulundurunuz bu tür yazılımları indirmeden önce.
  • Cfosspeed kesinlikle fos bi program değildir, emule'den max verim alırken aynı zamanda mucizevi bir şekilde surf yapmanıza da olanak sağlar..
    Su anda 256 ile 12 saat ortalaması 24.91 KB/s iken aynı anda forumu geziyor, maillerime bakıyor ve 120 gündür update'lemediğim adaware'i update ediyorum.

    Özetle iyi ki varsın cfosspeed !!
  • Bir Kaç gün Gözle görülür Bır artış hissettım ama 1 haftanın sonunda Yavaşladı :)
    Kaldırdım Makineden.
  • ben de bi ara kullandım. Yukarda arkadaşın dediği gibi internet trafiğini düzenliyor, bağlantı hızınıza çok az bir etkisi oluyor, bazen de durup dururken herhangi bir sayfaya erişiminizi tamamiyle engelliyor. Bi ara başıma gelmişti. Bi siteye giremiyordum. Cfospeed' i kaldırınca düzeldi. Bi daha da bilgisayarıma kurmadım.
  • En büyük faydası gönderme bant genişliğiniz dolu iken, indirme işleminde yavaşlamayı engellemesidir.
  • anladım şimdi işe yaraması eskiden emule den 24 le çekerken bile internete giridiğimde emule 24-25i kaybetmeden güçte olsa sayfalar açılıyo du

    bu programda internete giridğimde 25-------20 lere düşüyo sayfaları kapattım mı yine aynı hızı buluyor
  • kesinlikle fark ediyor!
  • ya benim bilgisayarıma yerleşti bu yaa.silmek istiyom silinmiyo yardım edin silmek istiyom acil.HİÇBİ YARARI YOK.ŞU ANA KADAR GÖREMEDİM.YA NASIL SİLCEM
  • İşe yaramaz olur mu?
    Emule, torent açıkken sürekli internete girerim bu sayede.
    Bu program hızı arttırmaz sadece bazı programlara öncelik verir ve bu programların alışveriş hızı emule, torent gibi progrmların açık olduğu esnada internetteki sayfaların açılmasında sorun olmamasını sağlar.

    Yüzde yüz işe yarıyor, önceden netlimiter kullanıp upload kısıyordum bu programı kullanınca upload sınırlamasını kaldırdım, sınırsız upload yapıyorum ama sayfalar da hemen açılıyor. Tavsiyemdir.
    Faydası olmadığını düşünen arkadaşlar programı bir iki gün açık tutsunlar, öncelik vereceğiniz programları da ayarlamalısınız yoksa işe yaramaz tabiki explorer, firefox ya da tarayıcınız her neyse bunlara yüksek öncelik tanımalısınız. 256 kullanıyorum ve çok faydası var zaten 1 mb kullananların pek de ihtiyacı olmaz bu programa.

    Bu programı sürekli download işi gerçekleştirenler kulalnsın diğerleri için gereksiz.




  • Aynen işe yarıyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 4 Haziran 2014; 11:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program vazgeçilmezlerimden artık satın bile aldım yani.
    Yukarda arkadasin yazdığı gibi download esnasında nette çok rahat gezilebiliyo. Ayrıca hız düzenlemesi yaparak, internet hızını daha verimli kullanmayı sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAdmin

    Program vazgeçilmezlerimden artık satın bile aldım yani.
    Yukarda arkadasin yazdığı gibi download esnasında nette çok rahat gezilebiliyo. Ayrıca hız düzenlemesi yaparak, internet hızını daha verimli kullanmayı sağlıyor.

    Hocam ben bir fark göremedim.Çok daha önce yazdığınız yorumda birşey hissetmediğinizi yazmışsınız.Yani ne olduda fikriniz değişti?Sürekli download yapan birisi değilim ve bir fark görmedim.Tecrübelerinizi biraz daha ayrıntılı paylaşır mısınız?

    Örneğin online oyun oynarken ping süresine öncelik ver dediğimde hiç etki yok.Yani bazı protokollere öncelik verme dışında bir fark görmedim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 4 Haziran 2014; 17:51:24 >




  • Muhtemelen o yorum (2007de yapılmış) eski versiyondan kaynaklı veya fazla kullanmadığımdan o şekilde yorumladım.

    Sonraki dönemlerde sevdim memnunum, bi süre deneyin isterseniz. Çünkü program belirli bir süre hızınızı hem test ediyor hemde yorumluyor. Ona göre verimli kullanılmasını sağlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAdmin

    Muhtemelen o yorum (2007de yapılmış) eski versiyondan kaynaklı veya fazla kullanmadığımdan o şekilde yorumladım.

    Sonraki dönemlerde sevdim memnunum, bi süre deneyin isterseniz. Çünkü program belirli bir süre hızınızı hem test ediyor hemde yorumluyor. Ona göre verimli kullanılmasını sağlıyor.

    Anladım hocam ne kadar bir süre bu mesela?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.