Şimdi Ara

ChatGPT şimdi de teşhis koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ChatGPT şimdi de teşhis koyuyor
    Korkutucu bir şekilde popüler olan ve hayatın her alanında karşımıza çıkmaya başlayan yapay zekâ sohbet robotları, hukuk alanından sonra şimdi de sağlık alanına el ettı. ChatGPT artık teşhis koyabiliyor.



    Chat GPT hayat kurtardı



    Twitter üzerinde paylaşılan bilgiye göre bir kullanıcı, veterinerlerin bir türlü teşhis koyamadığı köpeğinin rahatsızlığını ChatGPT botuna yazınca ne olduğunu tam olarak anlayabildi.



    Ayrıca Bkz.ChatGPT gibi botlar Nvidia H100 grafik birimine emanet



    Border Collie cinsi köpeğin kene kaynaklı rahatsızlığı kansızlığa sebebiyet verince kullanıcı köpeğini veterinere götürmüş. Ne var ki giderek renksizleşen dişetlerine veteriner bir türlü net teşhis koyamamış.



    Kullanıcı daha sonra bu bulguları ChatGPT botu ile paylaşmış ve bot köpeğin savunma hücrelerinin kırmızı kan hücrelerine saldırdığı bir anemi türü olabileceğini öğrenmiş. Sonrasında ikinci bir veterinere sonuçları götürmüş ve yapılan testlerde durum ortaya çıkmış. Böylece köpek doğru tedavi ile hayata tutunmuş.



    Elbette ChatGPT bir doktor gibi tüm teşhisleri irdeleyip tanı koyamayabilir ancak gidişat gösteriyor ki insanlar sağlık durumlarındaki değişimleri de yapay zekâ ile paylaşmaya başladı ve sürekli eğitilen yapay zekâ gelecekte daha iyi hale gelebilir.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/30/chatgpt-saved-dogs-life-vets-couldnt-make-proper-diagnosis/







  • ChatGTP teşhis koymak için oluşturulmadı, fakat farklı şekilde uzmanlıkları ortaya çıkarılacak şekilde geliştirilirse eğer, Tip dünyasında da yeni bir sayfa açılabilir.
    Daha emeklemek aşamasında olan bu teknolojinin dünyayı değiştireceği kesin.

  • Yıllar boyu yapılan çalışmanın her alanda fayda verecek forma sokularak hayatımıza girmesi kaçınılmaz. sadece zaman gerekiyor o kadar.

    Tabi haberde verilmek istenen derece şimdilik hakkını veremese de zamanla verebilecek seviyeye gelecektir.

    Ben kısa vadede pek bir etkisini göreceğimizi düşünmüyorum ama ilerde en başta asistanlık başta olmak üzere birçok şekilde hayatımızın vazgeçilmesi olacağını düşünüyorum.

    blade runner 2051'deki kişiselleşmiş yada adanmış yapay zeka kız vardı, o noktaya gelmesi kaçınılmaz. merakla bekliyoruz. :)

  • Bir tane doğru tahmin yaptı diye bu algoritmaya çok güvenmeyin. Her zaman doktorunuza danışın. Böyle haberleri verirken de bu uyarıyı haberlere ekleyin Sayın editörler. İnsan sağlığı şakaya gelmez.

  • yeter la şu yapay zeka haberleri! şunu bir canlıymış gibi hatta insandan üstünmüş gibi göstermekten vazgeçin artık! kendi elinizle canavar oluşturuyorsunuz!insanların kendi kullanımları için yaptığı araçlardan başka birşey değiller! bırakın şunları yüceltmeyi!

  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

    Nöral ağların şuanda bir insana yaklaşamadığı doğru fakat 60 senelik durgunluğu ilk kıran kıvılcım olan GPT'nin açık halde insanlara sunulması ile insan seviyesinde bir genel kabiliyete ve yaratıcılığa sahip olan bir yapay zeka geliştirilmesi en fazla birkaç on yıl alıcaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 31 Mart 2023; 21:6:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    istediği kadar gelişsin, insanın eğreti bir taklidi olmaktan öteye gidemez. canlılıkta asıl olan ruhtur.

  • Bunlar hangi chatgpt'yi kullanıyor? Ben soru soruyorum Google'da çıkan ilk 3 sitenin sonucunu kopyala yapıştır yapıp bana sunuyor.Bilgiler de hep yalan yanlış.Önemli birşey sorunca zaten "Bu beni aşar,ben yazılımım..." diyip işin içinden çıkıyor.Ben de kendini geliştirmesin diye verdiği yalan bilgilere hep pozitif bildirim atıyorum,öyle saça böyle tarak.

  • Murat.Ak M kullanıcısına yanıt
    Tipi olmayan ne yapacak ustam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanların tepkilerinde Yusuf Yusuf kokuları alıyorum ama bu açlığın bu paylaşmazlığın bu açların varlığının laneti ayırt etmeksizin hepinizi bulacak. Kaçış yok!

  • ülkeyide yönetse çok daha iyi yönetir

  • asıl doktorlar tum verileri irdeleyemez irdelemez ustun körü bakıp tahlil yapmıs olmak için yapar bir yapay zeka gorevini hakkı ile cok daha kısa surede yapar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.