Şimdi Ara

Chery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen artık seviyeli tartışalım benim görüşüm şu mesela tiggoda bahsettiğiniz güvenlik kusurluranın daha fazlası sahip olan daihatsu terios 4 yıldız almış ayrıca tiggonun kapısında euroncap yazıyor???

    Ben tiggonun da bu tabloya göre 4 yıldız alabileceğini düşünüyorum...

    http://www.euroncap.com/tests/daihatsu/terios.aspx



  • euro ncap testi bulduk zaten mete.. günaydın.. okumadın mı resimleri yayınlarken ne yazmışım üzerine??

    adamlar girmiş ve bu sonucu almış işte.. tartışmanın anlamı yok.. ne diye uzatıyoruz ki konuyu? sayfalarca konuşuldu edildi ve kilitlendi konular.. tekrar neden açıyorsun ki konuyu..

    sen 4 değil 14 yıldız da verebilirsin ama senin düşüncen değil oradaki uzmanların görüşü önemli..

    o resimlerdeki taban ın esnemesi, ön camın kırılması, tavanın dalgalanması, kapıyı levye ile açılması, mankenlerin dizlerin ayak bileklerinin hali..
    hala 4 yıldız alabileceğini elini vicdanına koyup söyleyebilir misin?

    Herşey ortada.. uzatmaya da gerek yok artık

    kaza yapmamaya ve aracını limitlerinde kullanmaya çalış demekten başka bişey diyemem sana..




  • Hasbinallah
  • Dostum uzun yola çıktım o yüzden takip edemedim iyi niyetin için sağol testi bulduk da kaç yıldız aldığı yok mu merak ettim

    Ama sence de terios un 4 yıldız alması ilginç değil mi?
  • Yahu arkadaşım, sen hale öyle görünüyor, böyledir sanırım, bak buna benziyor, o zaman o da öyledir gibisinden laflar ediyorsun.
    Sayfalarca yapılan tartışmalarda, en azından forum ahalisinin, bu araç için NCAP sonuçları açıklayana kadar ikna olmayacağını öğrenemedin mi?
    Ncap 3 ya da 4 yıldızı versin o zaman ben de fiyat performans karşılaştırması falan yaparım. Ama şu çağda güvenliğini ispatlayamamış bir araca 40.000 TL gibi bir para neden dökeyim? Gider Touran, Verso, Terios falan alırım o paraya.







  • Neye göre bunu chery'le kıyaslayabiliyorsunuzki çinlilerin yaptığı çarpışma testlerine göremi kaçla çarpıştı vs belli olmayan tarafsız olduğunu hiç sanmadığım bi test o yüzden bununla kıyaslayamazsınız bile.Ayrıca bu daihatsu terios'da 6 hava yastığı mevcut neye göre daha fazla güvenlik kusuruna sahip olduğundan bahsedebiliyorsunuzki?En azından adamlar araçlarına güvenip bu teste sokabilmiş bunun sonucunda 4 yıldız almayı başarmış hiç fena değil fakat chery neden hala euroncap'e girmedi yada giremedi madem araçlarına güveniyorlar buyrun hodri meydan..

    Aracın herşeyini tartışalım eyvallah fakat bu aracın güvenli olduğuna kesinlikle inanmıyorum zaten beni veya başka birini inandırabilceginiz bi belge vs bişeyde yok elinizde sonra tepki toplayıncada aman efenim bu araca kutu kola dediler teneke dediler.Chery'nin ne olduğu ortada bence güvenlik konusunda günümüzün çok gerisindeler..Bunu tarştışcak bişey yok.




  • Çarptığı taraftan gösterirseniz iyi olur
  • Pardon iki tarafı da varmış

    Güvenlik kusuru derken direk falan yamuluyor onu kasıtettim benim görüşüm...
  • Terios 4 yıldız almış ama; Puanlamaya bakarsanız Kafasına aldığı darbe 'YEŞİL' olarak belirtilmiş, yani sağlıklı bir durum.

    Tiggo da ise; Adam kafasına aldığı darbe ile öldü gibi bir şey yazıyordu Rusça açıklamasında..

    Uzatmayın artık bu konuları, forum doydu...

    Sadece @LGSET'in adam gibi anlatımlar yaptığı ve Kimo almayı düşünecek insanlara çok büyük faydası olacak konu kalsın, o da zaten oldukça seviyeli ve dolu bir şekilde ilerliyor..
  • Peki forum kapatılsın lütfen inş. ilerde chery kendini kanıtlar allah kimseye kaza bela vermesin saygılar...
  • Anlayışınız için teşekkür ederim.

    Chery elbette kendini kanıtlayacaktır..

    Yüzlerce milyon dolarlık fabrikaları işçi gücünü yatırımı çöpe atmak için kimse öyle bir işe girişmez. Şuan için biraz daha zamanı var..

    Ama araştırmalarımdan ve takip ettiklerimden ötürü bende inanıyorum, iyi yerlere gelecek bir marka

    Şimdi konu kapansın, ilerde daha güzel ve seviyeli bir şekilde tekrar konuşalım bunları.
  • diğer konudada yazmıştım tekrar bu konu içinde teşekkür ediyorum Chery marka araçların iç yüzünü dh forumlarında görme fırsatı yaşattığınız için

    ayrıca bu resimde iyi çıkmışım şu resimde kötü çıkmışım gibi kastırarak bu markayı güvenli yapamazsınız

    eğer ortada bi yıldız varsa ve bu çarpmanın etkisiyle oluyorsa o yıldızlar 1 değil 5 deil milyonlarcadır zaten oraya doğru yol alırsınız yıldızlarınız sizin olur

    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.