Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ (326. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
6.672
Cevap
308
Favori
479.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba, bende bugün T8 Pro Exellent aracımı teslim alarak aranıza katıldım.

    Bugün işten dolayı sadece teslim aldıktan sonra dönüş yolunda ve birde akşam 10 dakikalık test sürüşü gibi bir sürüş yaptım.

    Eksiklik hissettiğim/bilgi sahibi olmak istediğim bir kaç konu var bilen arkadaşlar vardır diye umuyorum.


    1. Gaz verirken motor sesinin yanında birde fan sesine benzer bir ses geliyor gazı kesince azalıyor arttırınca biraz artıyor bu normal durum mu?
    2. ACC çok güzel önceki aracımda sadece CC vardı, bunda öndeki araca göre ayarlama var bunu iptal edip normal CC gibi kullanabiliyor muyuz?
    3. Arka koltuklar için çocuk kapı koruma kilidi var mı detaylı bakamadım ama yok gibi geldi, yada ben bulamadım.
    4. Direksiyondaki arama açma ve kapatma işlevleri sadece CarPlay aktif değilken iken kapatma işlevi çalışıyor tekrar arama işlevi çalışmıyor herkeste böyle mi?




  • Albayyusuf kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o ses motor isindiktan sonra geliyorsa yaklaşık 2 3 bin km sonrası gidiyor normal bir durum yani ,normal cc yok maalesef, çocuk kilidi kapı menteşesi yanında anahtarla çevrilen tipte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 22 Nisan 2024; 21:44:19 >
  • br251 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • br251 kullanıcısına yanıt
    Peugeotta kendimiz yapıyorduk . Uygulamadan takip ediyorduk gayet iyiydi . Özel yazılımı olsa iyi olur , customize ediliyordur özellikler ama elimizde yazılım yok . Örneğin araç kapandığında camların kapanmasını pasifize etme , alarm sesi değişimi gibi özellikler oradan değiştiriliyordur muhtemelen .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 23 Nisan 2024; 18:18:45 >
  • Sungur16 kullanıcısına yanıt

    Araca uygun yazılım epey baktım bulamadım düzgün birşey... yabancı forumlarda falanda dolandım... Uygun bir yazılım bulunursa obd den emniyet kemeri ikazı da kapatılır üst paketlere ait özelliklerde aktif edilir. Chery için bu işlere ilk başlayan yolunu iyi bulur.. 😬

    Birde dediğiniz gibi my Peugeot Fiat yol arkadaşım gibi bir uygulama şart bu araçlara multimedya güncellemesini de kullanıcılara bu tip uygulamalar üzerinden sunmalılar özellikle garanti içinde...

  • Bu aracın kodlamasını kim öğrenirse üstteki arkadaşında dediği gibi yolunu bulur çok ekmek yer.. Ruslar bu konuda çok iyi chery araçları bizden daha önce onlarda satılıyordu. Hala kodlama yapamıyorlar mı acaba.

  • ayhand28 kullanıcısına yanıt

    Rus sitelerinde baya dolandım. Pek birşey bulamadım birisi bir programla (ismi cismi yok) Omoda 'nın Km yi ileri/geri almış onu gördüm 🤦🏻‍♂️ İnsanlar ilk önce hileden hurda dan başlıyor işe maalesef🤷🏻‍♂️

  • Omoda 5 için 2 aydır üretilmesini beklediğim Sahler marka paspasları nihayet hafta sonu sipariş ettim bugün elime geldi taktım.
    2 eleştirim var 1.si şoför tarafı ayak dayama kısmı kalıbı özellikle üste doğru biraz (eni) kısa kesilmiş. 2.si ise arka tarafta emniyet kemeri bağlantı kısmına denk gelen yerler daha iyi kalıplanabilirdi. Diğer türlü malzeme kalitesi görünüş çok iyi arka taraflarında da cırtlar ve çivi desenleri var kaymaz... isteyenler kendi sitesinden yada trendyol... Vb. alabilirler.

    CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ

    CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ
    CHERY KULLANICILAR KLÜBÜ




  • 5000 km servis randevusu aldım.Güncelleme 1 saat sürebilirmiş.Dikkat etmem gereken yahut önerdiğiniz birşey var mı?
  • x15 kullanıcısına yanıt

    Güncelleme sonrası ne geldi ne gitti merakımız o haber bekliyoruz 😅

  • br251 kullanıcısına yanıt
    Aynen o kısımlar olmamış ben hala halı paspas devam içimden bişey almak gelmiyor arabayı dayayıp döşüyoruz sonra satınca hepsi boşa gidiyor :D
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Dönmez artık oradan :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekkk

    Dönmez artık oradan :D
    Harbi sağlam yüklenmişler feyk meyk :D
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Aynen daya döşe satınca gidiyor 😅ama halı paspasa ben alışamadım yıllardır çok kirleniyor yerler ıslak oluyor ıslak ayakkabı ile bin problem taş çakıl kum problem kauçuk paspas oldu mu bu sıkıntılar bitiyor.

  • Tiggo 7 için cam filmi yaptırmak istiyorum, ön cama da uzun yolda güneşe karşı iyi olur diye düşündüm, koyu renk değil şeffaf veya en az koyu olanından, fakat aradığım bir yer bu modellerde ön cam tavsiye etmiyoruz arıza yaşayanlar olduğunu duyduk dedi, bu konuda bilgisi olan var mı
  • br251 kullanıcısına yanıt
    Kauçuk tek sıkıntısı yazın tozu tutmuyor o yüzden aracın içi komple toz kaplanıyor aklında olsun :)
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Onu hallediyoruz 😬

  • Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt

    Facebook gruplarda birkaç örnek gördüm ön cama yaptırmışlar su elektrik /elektronik aksama sızmış sonra tabi arızalar başlamış servis garantiye almamış.... Ama yaptırdım hiçbirşey olmadı diyenlerde var. 🤷🏻‍♂️

  • Mr.Tambourine Man M kullanıcısına yanıt

    Tiggo 8 pro için ben Solargard marka yaptırdım hocam. Ön panele su sızması ile ilgili uygulamayı yapacak kişiyi bilgilendirdim. Abi biz gereken önlemi alıyoruz sorun olmaz diyince iyi bakim hadi dedim. Bu iş için hazırladıkları havluyu olduğu gibi ön göğüse serdiler. Üzerine de çöp poşetine benzer bir şey serdiler. Olabildiğince az sıvı kullanarak uygulamayı yaptılar. Hani o kadar sudan da araba bozuluyorsa cidden mühendislik hatası olur.


    Muhtemelen sorun yaşayanlar tecrübesiz kişilere uygulama yaptırdı. Ya da bilmediğimiz başka şeyler var.


    Ben şahsen aracın içi görünsün görünmesin umrumda bile olmaz. Ancak özellikle Ülkenin güney kesimlerinde yaşıyorsan yazın yapılan yolculuklar eziyet haline geliyor. Klima bile çalışsa kolumun yandığını biliyorum. Araç SUV camlar daha büyük, içeriye daha da çok güneş alıyor.


    Uygulama sonrası sonuçtan gayet memnun kaldım bu arada. Hatta 600 km lik güneşe doğru yolculuk yaptım resmen. Konfor harika.





  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.