Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
42
Favori
10.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BK2000 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgilendirme için. Pek cazip gelmedi açıkcası. En iyisi google mapse alışmak sanırım. Telefon tutucudan da açarım yandexi gerekirse.
  • İlk uzun yolumu yaptım. Rodajı tamamladım neredeyse, biraz sıkıcı oldu ama başardım☺️ Bir şey soracağım; otonom sürüş deneyeyim dedim. Asistanı, şerit takibi ve cruzu da açmama rağmen çok sık aracı devralmamı istedi. Acaba neden kaynaklanıyor olabilir. Düzgün bir yoldu. Deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden 🙏🏻

    Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları




  • Atom Karınca_76 A kullanıcısına yanıt

    Güvenlik Açısından Direksiyona Dokunan Bir Şey İstiyor. Aparat veya Şişe Deneyenler Var Ama O Seviyede Otonom Değil Malum. Hatta Cruz Kontrol.

  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Hmm, tamam, doğrudur; çok teşekkürler
  • sercanoner kullanıcısına yanıt

    Ayna Olayı 8 de Var Sanırım.

    Açma Tuşundan Çalıştırma Yazın İyi Olabilir Ama Klima Çalışıyor Kapama Tuşuyla Uzaktan Çalıştırınca. Denemek Lazım. Gerçi Kışında Havalandırır.


    Benimde Excellent Bende de Dörtlü Yakmıyor Ama Sanırım Kapatmıştım. Emin Değilim

  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Camların falan full açılması güvenlik açısından çok da iyi olmayabilir, özellikle görüş alanımızın dışında ve site gibi kalabalık bir yer ise.
  • Atom Karınca_76 A kullanıcısına yanıt

    Orası Öyle Tabi. Araç Başında Soğumasını Beklerken ve Dışarıdan Müdahale Olmayacak Yerler Olabilir. Köy vb. Gibi. Normalde Basılı Tutarak ta Camları Açabiliyoruz. Çalıştırmaya Açılması Pek Bilinmiyordu. Çalıştırınca Güvenlik Açısından Kilitli Kalması Kapatma Tutuşla Oluyor. Açma Tuşuna da Böyle Yetki Vermişler Demek ki. Ya da Açma Tuşuna Basılı Tutunca Açılan Camlar Çalıştırmadan Bağımsız Açılıyor.

  • arkadaşlar merhaba, ben de tiggo 7 pro excellent ile aranızdayım. 3 gün önce aldım.


    araçta otonom sürüş ile alakalı tam çözemediğim bir husus var: adaptif cruise control ü her defasında ekrandan mı açmamız gerekiyor. direksiyon üzerinde otonom sürüşü açmanın bir kısa yolu yok mu acaba . ? bir türlü bulamadım

  • Superior1216 S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda usb driver a sag tıkla biçimlendir de fat32 yap 👍
  • nightwatchman kullanıcısına yanıt
    Hayır, direksiyonun solundaki tuslardan alt en sol, 1 kere basın direksiyon arkasında ki ekranda adaptif Cruise kontrol etkin diyecek, yine soldaki tuslardan alt siradaki en sag set tuşuna basınca sabitler ve arkadaki ekranda üste doğru kaça sabitledigi gösterir

    Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları
  • nightwatchman kullanıcısına yanıt
    Adaptif hiz degil ama serit takip ve carpisma onleme icin ekrandan acmak gerekiyor. Keske ayri tus yapsalardi
  • Tiggo 7 sahipleri, bu sunroof tıkırdamasını tamamen çözen oldu mu? 2 defa servise götürdüm. 2 cıvata sıkıp silikon spreyle çözmeye çalışıyorlar ama olmuyor. Bozuk yolda tangır tungur gidiyoruz. Sizin araçlarda ses yok mu yoksa herkes durumu kabullendi mi? Cidden canımı sıkmaya başladı bu olay.
  • socialworker kullanıcısına yanıt

    Benim çözüldü hocam. Hatta ben servisteyken elemanlar 2 kez çıkıp test sürüşü yaptı ses geliyor mu diye. Ha şunu da unutmayın. Sorun çözülse de ileride tekrar başlayacak aynı ses çünkü büyük araçların sunrooflarında bu sıkıntı hep var. Olay kasanın büyük olup salınımının fazla olması. Bir de 30 40 cm lik bir sunroff değil bu sonuçta boydan boya cam tavan.

  • socialworker kullanıcısına yanıt

    Benim de çok aşırı ses yapıyordu. Bozuk yollarda tangır tungur gidiyordum. Denizli servisine bıraktım, 2 gün kaldı araç. Şu anda hiç ses gelmiyor. Geliyorsa bile ben duymuyorum, araçtaki tüm eşyaları boşaltıp dikkatlice dinlemek gerek.

  • Herkese merhaba, Corolla aracımı satıp 2 gün önce bende sıfır luxury için kaporayı yatırıp sözleşmeyi yaptım. İkinci el piyasasına göre oldukça uyguna geldi. Çok ilginçtir ki bizim millet 5 bin km yaptığı arabayı neredeyse sıfır fiyatına satıyor. En geç mart ortasına kadar geleceğini belirttiler, beklemedeyim. Vadedilen süreden öncesinde gelme ihtimali oluyor mu? Şasi numarası v.s sözleşmede yazıyor. Ek olarak model yılı 2024 görünüyor. Bu mevcut kasalardan farklı değil sanıyorum?

  • ozngns93 O kullanıcısına yanıt

    Bana 1 ay içinde geleceği söylendi. Ama iki hafta içinde geldi. Belirtilen süreden önce gelebiliyor. Ben Chery Park Yenibosna dan aldım. fiyat olarak diğer bayilere göre ciddi anlamda düşük fiyat verdiler.

    2024 de makyajlı kasa Türkiye'ye gelecek diye bir söylenti var ama emin değilim. Makyajlı kasası çok şık bu arada. Bayiye sorarsanız daha iyi olur bence.

  • nightwatchman kullanıcısına yanıt

    Bostancıoğlu Kartal'dan aldım bende, totalde 1330'a geldi. Sadece kapora ödeyip çıktık. Kalan miktar, 150k kredi v.b olaylar için henüz aramadılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns93 -- 20 Şubat 2024; 11:46:6 >
  • Arkadaşlar aracı sabah ilk hareket ettirirken boyle gaza hafif basıyorum ama gaz yemez gibi bi durum mevcut yani araç geç hareket ediyor ama gün içerisinde motor ısınınca böyle bir durum yok sizde de aynı mıdır durum merak ettim ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srht58 -- 25 Şubat 2024; 23:13:3 >
  • srht58 S kullanıcısına yanıt

    ilk calısırken ısıtma olayını tamamlıyorsun dımı bazen 2-3 dk surdugu oluyo cunku

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.