Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
42
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 13 martta kapora verdim. Bana mart sonu söylendi. Geçen gittim yine. Fiyat sabit diye söylendi. Mart ayı geldi geçti. 1 nisanda muhtemelen tüm markalara zam gelecek. Zam kapora verenleri etkileyecek mi? yoksa dedikleri gibi etkilemeyecek mi? Sonucu buradan yazacağım
  • Avant Garde anahtarı 4 tuşlu olan değil mi arkadaşlar ?

  • tk158 T kullanıcısına yanıt







    7 avantgarde anahtarları
  • trafikte dur kalk yaparken gaza bassak da ilerlememesi problemi start stop problemi mi oluyor?

    ben vitesi N yapıp el frenini kapat aç yapıyorum ondan sonra tekrar ileri vites yapınca düzeldigini gördüm.

  • Man Down kullanıcısına yanıt

    Star Stop Açık mı? Açık Halde ve Kapalı Halde Deneyin. Kapalı Olmasını da Ayrıca Tavsiye Ederim.

    Trafikte Vitesle Oynamıyordu Kimse. Autohold Tutuyor Aracı Zaten. Ayağınızı Pedal dan Çekip Dinlenebilirsiniz.

  • Merhabalar, yeni bir araç alacağım ve aklımda bir kaç araç var. Şu an kullandığım araç 2018 Corolla benzin+lpg. Düşündüğüm araçlar Chery Omoda 5/Tiggo 7 ya da 2023/2024 HR-V. Yıllık ortalama 6000-8000 km arasıaraç kullanıp taş çatlasın 2 kez uzun yol yaparım genel olarak İstanbul şehir içi kullanım. Periyodik bakım ve ağır bakım ücretleri nedir? Araç bakımını sanayide değil serviste yaptırırım. Tavsiyelerinize açığım.

  • Emple kullanıcısına yanıt

    Sıfır Araç Konusuna Yeni Bi Mesaj Gönderdim. Ona da Bakarsınız Yakıt Konusuyla İlgili.


    İlk 5 Binde Ücretsiz Kontrol Bakımı Var. İlk Bakım 15 Binde. 6500-9000₺ Arası Oluyor.

    İstanbul'da Çokça Bayi ve Servis Var. Sıkıntı Yaşamazsın. 1-2 Servisle İlgili Yurdum İnsanının Çalışma Prensibi Eleştirisi Vardı. Onlarında Yaşadıkları Sorun ile İlgili Sanırım. Geneli Konuşmak Gerekirse Rutin Kullanımda ve Bakımda Sorun Yok. Bayi Bazlı Değilde Ülkemizdeki Servislerin Çalışma Şekli Olarak Bakabilirsiniz.

    Bu Araçların Performansı Yüksek. Çok İhtiyacınız Olur mu Bilemem. Sürüşü Rahat. Şansımanı Getrag. İyi Bi Şanzıman. Motor ve Şanzıman ile İglili Sorun Yaşayan Duymadık. Yazılımla İlgili ve Özellikle Multimedya ile İlgili Beklentiler Var Genelde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopali08

    Sıfır Araç Konusuna Yeni Bi Mesaj Gönderdim. Ona da Bakarsınız Yakıt Konusuyla İlgili.


    İlk 5 Binde Ücretsiz Kontrol Bakımı Var. İlk Bakım 15 Binde. 6500-9000₺ Arası Oluyor.

    İstanbul'da Çokça Bayi ve Servis Var. Sıkıntı Yaşamazsın. 1-2 Servisle İlgili Yurdum İnsanının Çalışma Prensibi Eleştirisi Vardı. Onlarında Yaşadıkları Sorun ile İlgili Sanırım. Geneli Konuşmak Gerekirse Rutin Kullanımda ve Bakımda Sorun Yok. Bayi Bazlı Değilde Ülkemizdeki Servislerin Çalışma Şekli Olarak Bakabilirsiniz.

    Bu Araçların Performansı Yüksek. Çok İhtiyacınız Olur mu Bilemem. Sürüşü Rahat. Şansımanı Getrag. İyi Bi Şanzıman. Motor ve Şanzıman ile İglili Sorun Yaşayan Duymadık. Yazılımla İlgili ve Özellikle Multimedya ile İlgili Beklentiler Var Genelde.

    Tiggo 7 Pro alın. Omoda 5 iç hacim dar. Tiggo 8 ebat olarak büyük. Tiggo 7 orta segmentte tercih edilebilecek en iyi araç. Hepsini kullandım. Tiggo 7 sorunsuz ve performanslı bir araç. Ağustos 2023den beri kullanıyorum. Başaılı...





  • merhaba,


    2024 7 Pro Avantgard ile aranıza yeni katıldım herkese selamlar,


    daha önce 2012 Peugeot 508 Allure araç kullanıyordum 8 yıl boyunca ondan öncesinde de hep japon grubu araçlar kullandım ve sedan bu araca alışmam biraz zaman alacak sanırım.

    sedan dan sonra SUv biraz beni zorladı açıkçası yüksekte oturma şekli açısından :)


    forumu genel itibari ile okudum. kendi bildiklerimi paylaşmak isterim.


    İstanbul Çekmeköy Yüzbaşıoğlu'ndan aldım aracı. Sinem hanım var çok yardımcı oldu sağolsun.


    1.620 falandı liste fiyatı 1.530 a aldım. çarşamba parayı yatırdım cumartesi teslim aldım aracımı. yazılanlar gibi 2-3 hafta beklemedim.

    ama son kalan araçtı stoktaki o nedenle renk seçme şansım olmadı siyah almak zorunda kaldım :(


    açıkçası bayi her gün dolup taşıyor çılgın gibi Chery satıyor bilenler bilir çekmeköy'ü yan taraf nissan bir ileriside kia, ford, volvo falan yan yanalar diğerlerini de gezmiştik showroolar bomboştu.

    araç rodajda olmasına rağmen memlekete gidip geldim bayramda 100-120 arası kullandım


    İstanbul - düzce - akçakoca - alaplı - ereğli -zonguldak arife günü 6,4 ortalama ile gittim.

    dönüşüde 6,5 ile geldim ama bu sefer 110-125 arası göndüm açıkçası


    yakıt fena değil.


    stop & Start için söyleyeceğim şu çok garip çalışıyor daha önce bindiğim araç Peugeot onda harika çalışıyordu bunda bir iki sıkıntı yaşadım açıkçası . benzinliğe girdim durunca devreye girdi bende direk kontağı kapattım.

    benzin aldım araç çalışmıyor ne yapsam çalıştıramadım. sonra indim. kapıları kilitleyip uzaktan kumanda ile çalıştırdım ve direk Stop & startı kapattım. bir kez de ışıklarda durunca gaza basmama rağmen çalışmadı kontaktan çalıştırmak zorunda kaldım. can sıkıcı açıkçası bende kullanmıyorum. kapattım.


    araçta Sony ses sistemi var ama ses kalitesi çok kötü hele bluetooth ile konuşurken karşıdaki beni duymadığını söyledi bağırmamı istiyorlar konuşurken.


    neyse bunlar ufak problemler. zamanla çözülür. genel itibari ile aracımdan memnunum. keyifli ve bana güven veriyor. böyle küçük ayrıntılar canımı sıksada her markada olabilecek ufak tefek şeyler açıkçası




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanlaz -- 18 Nisan 2024; 11:6:45 >




  • ucanlaz kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Ben de sedan araçtan tiggo 7 ye geçince çok afallamıştım. Araç yola sığmıyor gibi geliyordu. Kaputun görünmesi vs bir değişik hissettiriyor. Zamanla alışırsınız.

  • aynen öyle teşekkürler sağolun.

  • Spingbeng S kullanıcısına yanıt

    en mantıklısı bu zaten. atar vadeliye bayiye araç gelene kadar parayı bekletirim vadeliye %58 veriyorlar .

  • merhaba, ben de avantgarde paket tiggo 7 proyu 1 hafta önce teslim aldım. araçtan genel olarak memnunum. konfor, ferahlık, 360 kamera ve yakıt tüketiminin beklediğimden daha az olması hoşuma giden detaylar. yukarıdaki birkaç arkadaşın yazdığı gibi, start-stop'ta sorun yaşadım. araç hem geç tepki veriyor hem de fazla ileri atılıyor. en son bir ışıkta araç çalışmadı ve kapattım. şu an araç durduğunda çok daha güzel tepki veriyor ve ileri atılması kesildi. henüz adaptif hız sabitleyici ve şerit takip sistemini denemedim.


    yalnız, bir sorunum var. hafızalı sürücü koltuğum ilk başta sorunsuz çalışırken, şimdi istediğim ayarı kaydedemiyorum. bellek kaydetme başarısız gibi bir hata alıyorum. bazen belleği kaydediyor ama o zaman da tuşlara bastığımda koltuk kendini ayarlayamıyor. henüz 200 km'deyim, 1500-2000 km civarı olduğunda gördüğüm başka sorunlar da olursa, onları da bildirip servise gideceğim.





  • Arkadaşlar merhaba acemi şöförüm yeni öğreniyorum yanımda bir usta şöförle. Bu araçta şansızamana zarar vermemek için bir kullanım talimatı varmı? Arkadaşımda passat vardı dsg şansızaman arızalınınca servise götürmüştü ordaki usta şöyle şöyle kullanman gerekiyor demişti bende o yüzden sormak istedim.
  • Bende tiguan aracımı satıp pro 7 düşünüyorum. Tiguandan sonra pro 7 malzeme kalitesi ve konfor acısından üzer mi.Eski kullanıcılar tavsiye eder mi pro 7 yi.
    Neden alınmalı veya neden alınmamalı?
  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

    En Önemlisi Fiyat Olarak Uyguna Alacaksınız ve Aradaki Fark Sizde Kalacak. Malzeme Kısmında Aman Aman Bi Fark Yok Bazı Noktalar Daha İyi Bazı Noktalar Geride Denebilir. Donanım Kısmında da Bazı Noktalar Daha İyi ve Fazla Dolu. Bazı Noktalar Farklı Olarak Eksik Kalabilir.

  • bactry kullanıcısına yanıt

    Özel Bir Durum Yok. Otomatik Hallediyor Ancak Yine de Yöntem Derseniz Önce Boşa Alın. El Frenini Çekin ve P ye Basın. 30 Saniye Çalışmaya Devam Etsin. Stop Edin.

  • hopali08 kullanıcısına yanıt

    Fiyatına göre uygun tabiki . Bayağı avantaljı görünüyor. Beni En çok düşündüren ise 2.elde çok yakan bir aracı satmam extra zor olur mu? Alıcılar premium araç bile olsa direk ne kadar yaktığını soruyor.

  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

    Her Aracın Alıcısı Var ve Sizdeki Aracında Chery'ninde Satışları Oluyor. Yakıt Göreceli Biraz. 2 Marka da Premium Sayılmıyor Ama Hissiyatları İyi. Piyasanın Alt Noktasına Yakın Koyunca Daha Hızlı Gidiyorlar. Piyasa da Genel Daralma Va Tabi. Sıfırlarda Kredi Kampanyaları Sıfır Gibi 2.Eli Zorluyor.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.