Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45.112
Cevap
162
Favori
3.533.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhtemelen ağustosta gelceklerde kromaj olabilir diyorum tabi lt gelirse.gerçi ağustosu beklemek de ne kadar akıllıca olur o da var.muhakkak ki farklı fiyat olcak hem ötv bitecek hem de üst versiyon farkı olcak.36-37 den aşağı olmaz gibi yaygın kanı bu.her neyse biz alanlar için yapcak bişey yok .düşünenler kafa yormaya devam edecek gibi:))
  • Hayırlı olsun hocam sen de aldın demek bilmiyordum.
  • Teşekkürler sana da .tabi almayı düşünen herkese çünkü harbiden iyi araba
  • ARKDAŞLAR ASLINDA CHEVROLET CRUZEYİ YAZIN ORTASINDA AGUSTOSUN BAŞI GİBİ ÇIKARCAKTIDA.ÖTV İNDİRİMİ GİRİNCE HEMEN SOKTULAR PİYASAYA VE....O YÜZDEN ARABANIN BİR KAÇ SERVİS VE MALZEME EKSIGI VAR BU EKSIKLER YAZIN SONA ERICEK DIYE DUSUNUYORUMMM.O YUZDEN SADECE LS MODELI VAR TURKIYDE .SAYGILAR
  • BİRDE İLK ÇIKAN CHEVROLETLER İLK ALMANYADA ÇIKIYORDU BENİM BİLDİĞİM ŞUAN AN SADECE TÜRKİYEDE İLK ÇIKTI CRUZE...
  • çıkış zamanı daha önce de ilan edildiği gibi mayıs başıydı.kaldı ki ötv nedeniyle diğer ülkelere gidecek araçların hepsi türkiyeye kaydırıldı.yani hemen montaja alıp yollamadılar arabaları bize.
  • Almanya'daki hurda indiriminin 1 yıl sürecek olması bunda etken evet.

    Bizdeki ÖTV indirimi dolayısı ile sanırırm bir model ilk defa Türkiye'de ilk kez piyasaya çıktı Anadoldan sonra.

    Avrupa'da satışın başladığı yerler var mı acaba? Bu arada yeni parti ile ilgili aracçların ne zaman geleceği bile belirsiz durumda, mayıs partisi de bitmiş bir arkadaşa alacak olduk da
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Cruze da aksesuar olarak neler var ? Aklıma gelenleri yazayım.
    Sis farları- Mp3 Player- Yol bilgisayarı- 8 air bag - ESC- ABS- Klima- Deri direksiyon ve vites kolu- 16" alaşımlı jant- eelktrikli ayna- 4 cam otomatik- vs. vs..
    Bir arabada olmazsa olmaz olan ütün özellikleri taşıyor kısacası.
    bazı arkadaşlar ne olduğu belli değil demiş, boyası felan kalkarmı diye endişe etmiş.
    Arkadaşlar Bu arabayı GM polonya da yaptırıyor ve buradan tüm Avrupa ve Asya ülkelerine satıyor. Bu anlamda kaliteye güvenebiliriz. Zaten motor Opel in meşhur 1.6 ecotec motoru. bazı parçalar Insignia ile birebir aynı. Düşünmeye gerek yok pişman olmazsınız. Az önce yeni megane hb nin fiyatına baktım. cruze da olan donanımlı megane nın fiyatı 37 binliraları buluyor. Fazladan 6 bin lirası olan daha küçük bir arabaya harcayabilir karar sizin.
  • http://cruze.chevrolet.com.cn/

    görmenizi isterim ...
  • Arkadaslar bu hoperlor olayi konusundaki gelismelerden haberdar olan var mi biraz havada kaldi galiba bu durum ses sistemi benim aracta onem verdigim bir konu,Bu aracta arka kapilara hoperlor koymayan mantigi anliyamiyorum dogrusunu isterseniz, Bu hali ile bu arac nasil nasil jetta ya corolla ya rakip olucak onlarda boyle bir sey olsa kiyamet kopardi prstijimiz sarsildi diye ve araclari geri cagrip kendileri cozerdi sorunu.
  • Son dakika verileri.....
    Uzun yol verisi. Tam 940 km lik yolda ve bunun yaklaşık 200kmsi izmir otobanı = yakıt tüketimi ortalama 8,2lt. Hepinizin bilgisine


    quote:

    Orjinalden alıntı: pascal_emre

    herkese selam,

    aracin yakit tuketimi gittikce canimi sikmaya basladi...Devirli kullanmama ragmen 11.7 civarinda bir yuketim var..gerci hep dur kalk yapiyorum ama bana yine de asiri fazla geliyor...Ne diyorsunuz? Honda civic otomatik vitesin yakit tuketimi ne kadar bilen var mi arkadaslar? Bir de bunun tuketimi zaman gectikce ne kadara duser?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lvntk

    Son dakika verileri.....
    Uzun yol verisi. Tam 940 km lik yolda ve bunun yaklaşık 200kmsi izmir otobanı = yakıt tüketimi ortalama 8,2lt. Hepinizin bilgisine


    quote:

    Orjinalden alıntı: pascal_emre

    herkese selam,

    aracin yakit tuketimi gittikce canimi sikmaya basladi...Devirli kullanmama ragmen 11.7 civarinda bir yuketim var..gerci hep dur kalk yapiyorum ama bana yine de asiri fazla geliyor...Ne diyorsunuz? Honda civic otomatik vitesin yakit tuketimi ne kadar bilen var mi arkadaslar? Bir de bunun tuketimi zaman gectikce ne kadara duser?



    uzun yol için çok fazla değilmi 8 litre 1.6 bi araba 6 litre falan yakmalı...
  • bu aracın manuel vıteslı modeli için yakıt tüketimi hakkında bilgi bulamadım.Acaba bu konuda bilgisi olan varmı?
  • benim cruze um manuel vites. Henüz uzun yolda deneyemedim, fakat şehir içi tüketim 9 lt civarı
  • quote:

    benim cruze um manuel vites. Henüz uzun yolda deneyemedim, fakat şehir içi tüketim 9 lt civarı


    Rodaj safhası için 9 litre iyi değer bence şehir içinde.
  • harika1 sen hoperlor isini nasil cozmeyi duusnuyorsun bir planin var mi
  • Benim için ses çok önemli olmasa da ki zaten sesli müzik dinlemeyi sevmem, arkaya hoparlör takılabildiğini söylemişti bir elektrik öğretmeni arkadşaımız burda. Bunun için bir ses sistemciye gidip hoparlör taktıracağım o kadar.:)

    Serviste de sorarım aracı teslim alırken takıp takmadıklarını.:)
  • aracım henüz 500 km de
    Rodaj olayaı kaç km de biter bilgisi olan varmı arkadaşlar. Bu süre içerisinde çok zorlamadım arabamı. Dün akşam 180 km hıza rahatlıkla çıktı. Tabi bu süratler ortalama tüketimi de artırıyor.
    Bu arkada olmayan hoparlörler hakkında; Cd player üzerindeki ayarlarda balans ayarı var fakat ön arka ses dağılım ayarı yok. Bu durumda arkalara hoparlör takılırsa ayar nasıl yapılacak merak ettim. ayrıca tesisat fabrika da çekilmişmidir acep...
  • Ayar yoksa yine arkadan ses verir ama ayarı olmamış olur demek ki. Artacın kitapçığında yazıyor olması gerek rodaj süresi ben 1000 km diye biliyorum.
  • kitapçık namına servis formu verdiler sadece. Hiçbir detaylı özellik bilgisi yok maalesef. çoğu özelliğini oto dergilerinden öğrendim:)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.