Şimdi Ara

&Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun& (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bn adımı yazdırdım ama şu olayı düşünmedim ben hiç sizede köstek olmak istemem açıkcası siz hangi tarihler arasında almayı düşünüyorsunuz yani sonuçta herkezin bütçesi farklı o sırada denkleştirememiş olabilirim ben
  • Ben şu andan mayıs ilk haftasına kadar almayı düşünüyorum aracımı. O sorun değil kapora verilir sonra teslim alma durumu olabilir.

    Alma tarihlerini de ekleyelim listemize derim bu sayede daha önümüzü gösteren bir veri tabanımız olur.

    16 nisan-15 mayıs arası alacağım aracı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 14 Nisan 2009; 18:14:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ouz55

    arkadaşlar bn adımı yazdırdım ama şu olayı düşünmedim ben hiç sizede köstek olmak istemem açıkcası siz hangi tarihler arasında almayı düşünüyorsunuz yani sonuçta herkezin bütçesi farklı o sırada denkleştirememiş olabilirim ben



    hocam buraya isim yazdıranlar ben dahil hiçbirimiz henüz test etmedik ya da yakından görmedik aracı.belki de 8 kişi de wazgeçicek..burada amaç 2 kişi de olsa aynı bayiden alınan araç da bi indirim sağlamaktır.belki 8imiz de alıcaz belki 20ye çıakcak.belki 3 kişi kalıcaz..bunu önümüzdeki günler göstericek..senin ismin de kalsın burda..biz bi fiyatları alalım.hatta sende samsundan bi fiyat alabilirsin.bayiye gitmeden önce bu konudaki kişi sayısını bayiye ulaştırırsan indirim oranını da bize ulaştırabilirsin.




  • perşembe günü ankara reis e gidecegimi belirtmiştim bakalım lpg yi dahil edebilecekmiyiz sonuçları paylaşırım umarım iyi olur birde mayıstaki zamları sorarım ne kadar ucuza kapatabilirsek iyidir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaptan69

    perşembe günü ankara reis e gidecegimi belirtmiştim bakalım lpg yi dahil edebilecekmiyiz sonuçları paylaşırım umarım iyi olur birde mayıstaki zamları sorarım ne kadar ucuza kapatabilirsek iyidir


    hocam hazır gitmişken 8-10 kişi alsak bi indirim sözkonusu olurmu diye soraiblirmisin ank reise teşekkürler
  • quote:

    perşembe günü ankara reis e gidecegimi belirtmiştim bakalım lpg yi dahil edebilecekmiyiz sonuçları paylaşırım umarım iyi olur birde mayıstaki zamları sorarım ne kadar ucuza kapatabilirsek iyidir



    LPG takılmıyormuş, otomatik kklima yokmuş son gelen bilgiler böyle. Hoş araca ait detaylı bir donanım listesi bile yok, ben saydıkları ESP'nin de takılı olamayabileceği ve hava yastıklarının çakma olabileceği endişesine düşmeye başladım yavaş yavaş. Araç satacaksın donanım listesi yok nasıl bir iş bu ya. Toplam satış fiyatı 1.5 lirayı bulmayan esp+2 havayastığı ekleyeceksin sisteme, diğer tüm konfor özelliklerinden çalacaksın sonra da iyi fiyat vaay espli diyeceksin hem d eböyle belirsiz bir arabaya.

    Avrupa ve korede çok daha doluları 4-5 bin ytl altına satılıyor. İster toplu olsun ister topsuz 26 binden fazla oynamaz bende bu arabaya artık.




  • http://forum.donanimhaber.com/m_31043312/mpage_1/key_//tm.htm#31061897



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 15 Nisan 2009; 11:41:27 >
  • Tabii söyleneni aktarıyorsunuz ama öncelikle 25 araç geldiğine inanmıyorum bir bayiye zaten sadece ankara istanbulda 20 chevrolet bayiisi var 25*20 = 500 araç yapar, gelecek araç 400 taneydi diğer illerdeki bayiiler -100'de. :) . İyi sallamış. Arkasını düşünmeden yapılan pazarlama stratejileri böyle komikliklere sebep olabiliyor.

    Mayıs fiyatı belli olmaz tabii ki çünkü bu fiyatın daha altında daha donanımlısını vermek zorunda kalacaklar bir araçta otomatik klima bile olmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 15 Nisan 2009; 12:02:04 >
  • Harika1 arkadaşımız da aracı iyice öldürdü

    Tekrar söylemem gerek ben Toyota corolla alacaktım..Kısa bir kıyaslama yapmam gerekiyor..Toyota ile kıyaslıyorum ben isteyen Hyundai I30 ile kıyaslayabilir.


    Alacağım model düz vitesti. --> Cruze otomatik
    Alacağım modelde çelik jant yoktu ---> Cruze'da var
    Park sensörü yoktu ---> Cruze'da var
    6 hava yastığı vardı ---> Cruze'da 8 adet var
    ECS yoktu ---> Cruze'da var
    Corolla'da TİP yok ----> Cruze çok yakışıklı
    Otomatik klima yoktu--->Cruze'da da yok
    Yağmur sensörü yoktu --->Cruze'da da yok
    Otomatik yanan farlar yoktu --->Cruze'da da yok
    Alacağım Corolla 35.000 TL idi ---> Cruze 32.000 TL
    Alacağım araç Toyota idi ----> Cruze Chevrolet
    Alacağım araç Ncap5 yıldız idi ----> Cruze'un daha belli değil kaç yıldız alacağı,sadece GM in bu konuda çok iddialı olduklarını biliyorum




  • İzmir Egem bayisine gelen araçların hepsi satılmış. Mayıs ayında gelecek olan parti için sıra almaya başlamışlar bile.
  • Alana hayırlı olsun deriz biz de o halde. :)
  • İstanbul da da sonuç aynı araç yok mayıs da gelecekler için isim yazdırdım
  • benide bu listeye eklerseniz sevinirim. istanbuldan araç alacaklara duyurulur.
  • Hocam bu olay toplu alımdan çok toplu vazgeçimi doğru gidiyor. Şimdi şu ilk hayran olduğumuz iki resim arasında nasıl bir fark olduğu açıkça belli oluyor zaten. Aracı getirirken kırp kırp kuşa döndür. Biraz bekleyip üst donanımlısını doların da düşmesiyle daha iyi bir fiyata almak mümkün şu an için.

     &Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun&


     &Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun&




  • Bayinin söylediğine göre Türkiye'ye gelen modellerde o resimdeki mavi veya kırmızı renkte konsolu olan model yokmuş. Gri, beyaz ve füme varmış.
    Hiç arabayı görmeden, binmeden insanların peşin para ile almaları bana çok garip geliyor. Ancak burasının Türkiye olduğu gerçeği ile birleştirdikten sonra acayiplik ortadan kalkıyor tabii.

    Toplu vazgeçim güzel bir yaklaşım olmuş :)
  • Kocamaann Navigasyon ve bilgi LCD ekranını kırp kırp tek satır text lcd ye çevir


    quote:

    Orjinalden alıntı: harika1

    Hocam bu olay toplu alımdan çok toplu vazgeçimi doğru gidiyor. Şimdi şu ilk hayran olduğumuz iki resim arasında nasıl bir fark olduğu açıkça belli oluyor zaten. Aracı getirirken kırp kırp kuşa döndür. Biraz bekleyip üst donanımlısını doların da düşmesiyle daha iyi bir fiyata almak mümkün şu an için.

     &Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun&


     &Chevrolet Cruze Almayı Düşünenler-hayırlı olsun&




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridiART -- 15 Mayıs 2009; 12:40:54 >




  • Görmeyi bırakın daha donanım listesi belli değil. :)

    ÖTV indirimi, krizin gerçek boyutlarını serdi gözler önüne. :) Fütursuzca karar verme krizi. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 18 Mayıs 2009; 10:59:02 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alisami1905

    bu arada pascal_emre nin konusundaki son mesajı okumayan arkadaşlara ben duyurayım burdan..

    CRUZE SİTESİNDEKİ FORMU DOLDURANLAR EXTRADAN 1000 TL İNDİRİM HAKKI KAZANIYORLAR..PASCAL_EMRE'DE BUNLARDAN BİRİ..KENDİSİ TARAFINDAN ONAYLANMIŞTIR.

    Önceden indirim kazanın diye form vardı haklısınız, az önce bir daha baktım ilgili forma sadece cruze ayrıcalıklarından haberdar olun yazıyor
  • arkadaşlar bu şirketlerde iş ahlakı yok beni geçen ay lancerdan soguttular ondan vazgeçtik,lacetti wtcc alıyordum abi cruze geliyor alma dediler eski kasa falan, şimdide cruze u kuşa çevirmişler .yarın bakalım reis e nasıl bir şey ,neyseki altımızda 2001 model vega varda açıkta degiliz
  • Aracta ESP var, bayilerden teyid edilmistir merak etmeyiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.