Şimdi Ara

Chevrolet kalos alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chevrolet kalos alınır mı ? 1.2 ve 1.4 seçenekleri var piyasası nedir? Ben internetten baktığımda 22-28 arası ve 2004 2005 model. Gidip 98 palioya o parayı vermek mantıklı gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz0618 -- 24 Ocak 2019; 9:43:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • ben konu açtım dün, kalos daha iyi diyorlar. palio daha çok lüks tofaş gibiymiş. kalos normal arabaya daha yakın. piyasası var demek en iyisi anlamına gelmiyor sadece hızlı satılıyor demek, ben 15 tane palio favorilemiştim almayı düşünebileceğim şimdi lacetti-kalos arası uygun hangisi olursa gideceğim. bana göre zaten model yükseltceksem 40-50 bin tl arasına çıkmam lazım onun için de 20-25 bin lira biriktirmem gerekiyor yani minimum 1 senede anca o parayı biriktiririm. düzgün fiyat verip 1-2 ay önceden ilan verirsem kalos da satılır lacetti de satılır. bu arada temizini arıyorsan fiyatı alabilceğin en yüksekte tut, palionun bile 33-34 bin'e satılanı var. 25-27bin civarı uygun bence 1.2-1.4 2004-2005 model kalos için. eksper yaptırmayı unutma
  • 1.4 az kullandım araba devrikti üstelik. İlk arabamdi aldım bir iki dallama bu marka piayadan çekiliyor niye aldın satamazsin demişti. Sattım şu an Nissan Qashqaim var ama halen içimde kalmıştır kalos yoldan geçerken göz ucuyla bakarım görünce. Palio 99 polo ve bu tip araçlarla kıyaslanamayacak kadar iyi bir araba. Hyundai Getz ile ayırt edemeyecegin konfora ve dizayna sahip. Eğer Palio falan bakiyorsan ve kalosla kiyasliyorsan bir saniye düşünme al. Biniciysen milletin lafına da bakma klimalı airbagli 4 cami otomatik aracının keyfine bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır alıp, 6 yıl kullanmıştım. Sınıfına göre çok güzel arabadır.
    1.4 95 beygirlik motor vardı. iyi kaçar ama yakardı.

    Bence Palio ile kıyas edilmez. Fiyat uygunsa alınabilir.
  • Bunun bir yeni modeli olan Aveo'yu kullandım uzun süre. Genelde KAlos altyapısı kullanan bir araçtı, yani hemen hemen aynı araçtı. Kıyaslanması gereken modeller Clio ve Albea/Palio dur. Bu 2 modelden bir nebze iyidir , ancak onun dışındaki sınıfındaki tüm araçlardan geridedir. Bu 2 araçtan da Clio ile mukayese edilirse kesinlikle Kalos tercih edilmelidir de diyemem. Sadece Albea/Palio almaktan daha iyidir bence özetle. Yedek parçası bulunur dert etmeyin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yorumlarınız çok faydalı, özellikle kullanıcısı daha iyi bilir. Fikirlerimizin ortak olması beni sevindirdi. Fiyat konusunda bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.