Şimdi Ara

Chopper/Cruiser önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, öncelikle daha önce hiç motor sürmediğimi belirteyim, teknik özellikleri kadar kullanımı konusunda da hiç bir fikrim yok. Ehliyetini alırken öğrenirim. Sorum şu boyum 195 ve bindiğim zaman sırıtmayacak bir motor önerisi istiyorum. Bütçem şuan motora fazla para ayırmak istemediğim için 50 bin tl civarı, biraz artıp azalabilir önemli değil. Hem ilk deneyimlerimde beni üzmeyecek, hem de chopper hissiyatını verecek bir motor önerir misiniz? Aslında birazda teknik özelliklerinden bahsederseniz iyi olur bişeyler kapmış olurum. Son olarakta şunu eklemeliyim, sesi önemli. Bilmiyorum var mı ama sessiz sakin çalışan bi motor değilde ben burdayım diyen bir motor olmalı :)


    Regal Raptor ve Küba Superlight modelleri ilgimi çekiyor ama küçük gibide duruyorlar başka önerebileceğiniz her motora açığım. 125 cc oluyor muhtemelen başlamam gereken seviye ve bütçemin el verdiği motorlar çok hız ve güç takıntım yok en azından başlangıçta sesi ve görüntüsü doyurucu olsun yeterli. (Tabii arıza çıkaracak dandik bir şey de olmasın f/p diyelim)








  • https://forum.donanimhaber.com/2023-yili-itibariyle-turkiye-ye-gelen-yeni-cruiser-motosikletler-rehber--156174187


    şu başlıkta genel yeni Cruiser modellerini paylaşmıştık. Oradanda bakabilirsiniz.

  • 50K bütçe ile superlight 200 ve regal raptor 250 alırsın .Regalin daytonası iyidir spider'ı biraz daha maşalar uzundur . Superlight regale göre biraz daha ufaktır. Ayrıca dostum şunu da belirtmek isterim 50 k ya o beklediğin cüsseli makinalardan pek bulunmuyor haberin olsun .Sesine gelirsek onu egzozculardan çözersin onu dert etme . Bu segment makina kullanacaksan sanayide ki ustalarla baya haşır neşir olman gerekiyor bu arada :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.