Şimdi Ara

Chp'li milletvekili silahlı İHA'ya HAYIR dedi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
560
Cevap
3
Favori
28.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • #Taze taze



    Şırnak'ın Silopi İlçesi kırsalında tespit edilen 2 PKK'lı terörist Bayraktar İHA ile imha edilmiştir.



    Kudurun ulan!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TheCaliph_

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bitutamumut

    @TheCaliph_

    @Bitutamumut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben nedense hiç şaşırmadım habere.

    Doğruluğunu teyidi bile gereksiz görüyorum. Neden mi?

    Daha düne kadar PKK ve elebaşısının posterleri ile bu ülkeyi o elebaşlarından kurtaran kahraman komutanın posterlerini el ele tutarak sallayan ve adına da demokrasi diyen bir topluluğun içerisinden terörle bu denli etkin mücadele aracına karşı çıkmaları doğaldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ne Chp' den bana ne diğerlerinden , halk fakirlikten , bankalara olan borçlardan , apartman aidatlarını ödeyememekten tut hanımına pazar parası veremeyecek durumuna geldi , esnaf borçlarını ödeyemiyor ; aldığı mallara karşılık verilen çekler hep karşılıksız ve icra dosyaları bu tip konularla adliyelerin kapısından taşıyor...



    Ekmek , prinç , yağ , bulgur , yumurta , domates , biber almak her geçen gün zorlaşıyor , et almak artık bir hayal , ondan bahsetmiyorum bile , sokakalardaki mercedeslerden, bmw'lerden , ellerde taşınan binlerce liralık telefonlardan bahsetmiyorum , gözlerinizi bunları kullananların dışındaki tabakaya yöneltin , onların hiç birinin bu saydıklarımdan yok , hepsi geçim sıkıntısı içinde ve hepsi hayatta kalmaya çalışıyor....



    Bu insanlar devletine karşı gelmek istemeyen kişiler , hepsi de ülkesini sevdiği için ya da başka sebeplerden seslerini çıkarmıyor ya da çıkaramıyorlar ,...



    sen gelmiş burda diyorsun ki chp şunu dedi , mhp bunu dinledi , akp bunu yaptı , bana ne ondan bundan , halk aç arkadaş , hala siyaset peşindesiniz , siyaset karın doyursa bu ülke dünya devi olurdu , halkını düşünmeyen her yöneticiye lanet olsun , allah işlerini rast getirmesin , yok olup gitsinler inşallah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • takip edebildiğim kadarıyla, iddiası o ki, hakkari'de SİHAlarca öldürülen ve yaralanan 4 sivil dolayısıyla tepki göstermiş. twitter'dan söylediğine göre bu kişiler ileri yaşlarda çoluk çocuk sahibi kişilermiş... her neyse, sezgin tanrıkulu üzerinden CHP aleyhine güzel bir kampanya başlatılmış durumda. bilindiği üzere sezgin tanrıkulu chp içerisinde de pek sevilen bir isim değil ki bence de CHP'de olmaması daha uygun. Siha'lar tabii ki kullanılmalı fakat şu saldırıya uğrayan 4 sivil mevzusu araştırılmalı.
  • chp gittikçe çizgiden uzaklaşıyor atamın kemikleri sızlıyor!
  • Siha 'ma dokunma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Sen öyle san. Çare akşenerde diyenler kim sence

    Bu vatan haininden yıllardır nefret ediyorum. Adam yıllarca pkklı cenazesinde, mahkeme önlerinde. Kimse de demiyor mecliste, ulan ne işin var orda diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım forumun çoğunluğun o çok sevdiği partinin, gazetelerin ve tv lerin iktidara muhalefet değilde, devlete düşman olduklarını, çoğunluğa koyun dedikleri halde kendilerinin tıpatıp koyun sürülerine benzemesinden sıyrılırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    6-7 Eylül olaylarını yorumlamak için belli bir eğitim ve kültür birikimi lazım, empati lazım bunlar kolay değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koks34

    akitde bile yok bu haber chp olacak konu ve akit koymayacak ha gülerim buna ben :) yalan haber

    Fox haberde izledim ki fox chp ve hdp destekleyen bi kanal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin


    quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin


    quote:

    Orijinalden alıntı: WoltreX

    İzmir marşını paylaştığım mesajımı gizliden silen bölüm uzaklaştırması veren kimse o.


    Şuan bu konuda çoğu kişi chpkk diye mesaj atıyor.. Ve konun kapatılmıyor niye?

    Az önce benim kaynaklarla birlikle akpkk yı anlattığım konu silindi.. Şimdi anladın mı nasıl korunup kollanıyorsun.

    Merhabalar;
    Sizin açtığınız konunun silinme nedeni:Bölüm kuralı ihlali,sıkıntılı başlık sonuna terör örgütü kısaltması eklenmesidir.
    Konuyu açarken attığınız başlık CHPKK diyenlere alın size AKPKK
    ve ardından konu başı ilk mesajınızda aynı bölüm kural ihlalini tekrarlayarak Eee şimdi kimisi diyor CHPKK, kimisi de diyor ki AKPKK.. Gelin çıkın hadi işin içinden. diyorsunuz...
    Dünya ve ülke gündemi kurallar açık ve nettir.Hiç bir siyasi parti ya da partilerin resmi isimlerinin yanına terör örgütü olarak nitelendirilen harflerin yanına iliştirilmesi hoş değildir.Sizin konunuz bundan dolayı silinmiştir.
    bknz Kurallar :https://forum.donanimhaber.com/ulke-gundemi-bolum-kurallari--98207157

    adı geçen diğer üyenin açmış olduğu konuya bakarsak konu sahibine gerekli özel mesajı atarak konu başlığındaki genellemenin acilen düzeltilmesi gerektiğini belirttim.Konu içersindeki sıkıntılı tabirleri acilen siliyorum.Ve Konuyu yakınen takip ettiğimi belirtmek isterim..
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Bana da silmek yerine özel mesaj atarak ilgili yerleri başlık dahil düzeltmemi isteyebilirdiniz. CHP yi suçlayan bir konu silinmiyor konu sahibi uyarılıyor değiştirilsin diye ama benim konu siliniyor. Niye ayrımcılık yapıyorsunuz? Atmaca57 isimli üye yönetimden birisi mi dir özel mesajlarla uyarılıyor konuları?

    Kaç gündür burada genel başkanına suikast girişiminde bulunmuş bir terör örgütüne, başlıktan da anlaşılacağı üzerine CHP sanki parti olarak destek vermiş gibi gösterilip provakasyon yapılıyor bir siyasi parti üzerinde. Şimdi ben mesajımda belirttikten söyledikten sonra düzeltmişler ama kaç gün sonra!

    Ben burdaki konuda yapılan yazılan yorumlar üzerine açmış olduğum konudur.

    Ülke gündemi bölüm kurallarından bir kaç madde bu konunun kuralları ihlal ettiğine dair belgedir!

    Bölüm içinde, karşı siyasi görüşleri "düşmanca" hedef alan, kışkırtma ve tahrik amaçlı mesaj ve konular kesinlikle yasaktır. Israrla bu tarz tutumların sergilenmesi halinde ilgili üyeye 120 güne dek uzayan bölümden uzaklaştırma cezaları verilir. Tenkit, teşhis, telmih, tariz başka hakaret ve aşağılama başka şeylerdir.

    - İnsanları etnik olarak kategorize eden, ırkçı ve ayrımcı provokatif mesaj ve konular kural dışı olup cezai işleme tabiidir.

    - Siyasi liderlere, Devlet büyüklerine, Ülke tarihi ve kültüründe manevi değeri olan kişilere, dinlere, inançlara ve siyasi görüşlere "hakaret ve aşağılama" içerikli mesajlar ve bu amaçla açılmış konular kati suretle kural dışıdır.


    CHP yi tek kişi üzerinden hedef alan terör destekçisi gibi gösteren kişiler bu kuralları ihlal etmiş sayılmıyor mu?


    Merhabalar;

    Sizin açtığınız konu başlığı daha sert daha ayrıştırıcı bir başlık olduğundan ve aynı bölüm kural ihlalinini 2 kez yaptığınızdan direk sildim.Bahsi geçen üyenin açtığı konu içersinde bu yazılanlar cereyan ettiğinden belki bana cevap verme ihtimalinizi düşünerek konuyu silmedim.Bundan dolayı üyeye pm atarak düzeltmesini rica ettim.5dk içinde editleme geldi.Durum bundan ibarettir.Sizin yazmış olduğunuz bir çok kelimenin daha basit sade bir dille üyeye söyledim zaten hemen düzeltti.Düzeltmeseydi o konuda emin olun kural dışı olucağından silinirdi.Bu bahsettiğiniz (Yazdığınız kuralları) KONU AÇARKEN 1 kez okusaydınız şuan bu pozisyonda olmıyacaktınız ? biliyor muydunuz?Bu kuralları uygulamadınız...
    resmileşmiş siyasi parti ya da partilerin isimlerinin önüne ya da sonuna terör örgütünü niteleyen kelimeler yazmak yasaktır..Bu konu daha geçen hafta Adminimiz tarafından forum ile ilgili düşünceleriniz ve önerileriniz adlı bölümde yazılmıştır.
    Dediğim gibi konu içersindeki sıkıntılı mesajlar silinmiştir.Lütfen kurallara uyalım.
    Selamlar iyi forumlar dilerim.
    Konunun uzamaması adına burada noktalıyorum.Eğer mesajımda bir tatminsizlik hissederseniz lütfen forum desteğe başvurunuz.




    Bu konu açıldığı an itibariyle açık ve net forum ülke ve dünya gündemi konu kurallarını ihlal etmiştir. Tartışmaya gerek yok. Bu konuyu silmediniz. Forum destek ekibine yazdım. Bu konu kapatılmadığı takdirde istifa edecek misiniz görevinizden?

    Buyrun ayrıca konu içerisinde ki mesajlar.. Sıkıntılı mesajları sildiğinizi söylüyorsunuz ama gördümüz gibi silinmemiş. Benim konum bu tabirler yüzünden silinmemiş miydi? Başta AKP olsaydı bu mesajlar halen durur muydu burada?




    Yoksa kuralları koyanlar kuralları çiğniyor diye başka yerlere mi müracat edelim?

    Merhabalar
    Son mesajımı açık ve net yazdığımı sanıyorum.Tekrar okumayı deneyiniz.Konudaki sıkıntılı tabirleri sildim dedim.Sizin ve diğer üyenin düzeysiz mesajlarıda bu kapsamdadır..Sizde takdir edersiniz ki 477 cevap verilmiş bir konuya hangi mesaja tek tek bakiyim?Şikayet butonu bunun için var..Bütün konu içersindeki mesajları tek tek inceleme imkanımız yoktur.Ekran görüntüsünde hemen bakın sağ tarafta şikayet butonu vardır.Görüyormusunuz.Bu buton böyle durumlar içindir.Rahatsız olduğunuz forum kurallarına aykırı olarak düşündüğünüz mesajları lütfen bu butonu kullanarak şikayet ediniz..Yine üst mesajımda dediğim gibi cevaplar ile ilgili bir tatminsizlik yaşıyorsanız lütfen forum desteğe başvurunuz.
    İyi forumlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hatırlatırım eskiden askerimize az suç atılmadı bunu yapanlarda ozaman şu anki iktidardaki kişilerde var, askerimiz pkk ile uğraşırken temizlerken, köyleri yakıp yıkıyorlar halkı öldürüyorlar diye demediler mi?
    O zamanda bunları kullanan olmadı mı? analar ağlamayacak dendi, asker çok kötü şeyler yapmış demediler mi?

    Ama ozaman bunu söyleyenlere hak verdiler oylarını verip başa getirdiler.

    Pkk bitmiş noktaya gelmişken kim azdırdı , bunları hep unutun ancak kudurma hastalığı var.
  • eski TRT haberlerini hatırlayın. Teslim ol ihtarına ateşle karşılık veren teröristlerle girilen çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi gibi verilir haber.

    Aynı şekilde askerliğini jandarma yada terörle mücadelede aktif durumda olan birliklerde yapanlar da bilir. Komutan önce teslim olun diye bağıracağız der. (en azından eğitimlerde)

    Olayın özü şu, yargısız infaz olmama şartı. Sonuçta bir hukuk devletiyiz. Bana kalırsa tamamen saçmalık gördün mü vuracan.



    Sanırım İHAlar için de benzer bir kaygı doğmuş. Sonuçta teslim ol diyemezsin. Bence bu konuların daha gizli tartışılıyor olması lazım. İç siyaset ayrı dış siyaset ayrı. Ülkeyi uluslararası arenada zor duruma düşürmenin anlamı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    Bu kaygı neden sadece geçmişi terörist cenazeleriyle, ajanlıkla hatırlanan SEZGİN TERÖRİSTKULU'nda oluştu?


    Madem ortada bir kaygı var neden topluca, genel bir ses çıkmadı da sadece sezgin teröristkulu'ndan çıktı?



    Neyin kaygısı bu acaba? teröriste dur teslim ol mu diyecekmişiz? yeterince beslemiyor muyuz? Hemfikirim bu konuda seninle.


    Hadi onu da geçtim. İHA'dan söz ediyoruz. Dağda gece vakti öşekle gezen, hendek kazan, mayın döşeyen vatandaş mı olur?


    Sezginin derdi iha falan değil. Cenazelere yetişemiyor ondan dolayı bozulmuş bu kadar.
  • siz herhangi bir chp mv. den tanrıkulunu eleştiren bir laf işittiniz mi
  • Tanrıkulu öcalanın senelerce avukatlığını yapmış bir kişidir. Kimse şaşırmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gayet güzel ama hep bir ağızdan sürü psikolojisi ile linç etmeden önce lütfen bir düşünün bu adamın derdi sadece vatana hıyanet midir yoksa bu olayın farklı bir aslı astarı var mıdır diye, elbette ki bu İHA'lar çok kritik mobilize taktiklerden birisi ve adı üzerinde insansız, fakat bu farklı sorunları olan bir durum sonuçta terörle mücadele edilen kısımların bir çoğu doğuda bulunan vatandaşlarımızın yerleşim birimleri ile iç içe mekanlar ve bu cihazların mücadelede seçiciliğinin ne derece olduğu ise muammadan öte gidemiyor, bence burada hayır denmesinin sebebi fazlaca sivil kayıp verilmesinin endişesinden kaynaklanıyor ki haklı bir teğki olarak görülebilir bu boyuttan bakılınca.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.