Şimdi Ara

chrome-firefox kafayı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, bilgisayara yüklü tarayıcılarımla garip problemler yaşamaya başladım, şöyle ki:


    -Chrome'da yukarıda yer alan sekme kısmına sağ ya da sol tuşla tıklarsam o sekme (dolayısıyla eğer tek sekme varsa chrome kapanıyor) kapanıyor.
    -Firefox'ta ise bir sayfa açtığğım zaman o sayfanın içerisindeki sekmelere tıklayamıyorum, bunun için 10-20 saniye geçmesi gerekiyor, garip olan ise sayfayı kullanabilmeye başladığım zaman üst taraftaki görev çubuğu v.b.'yi kullanamıyorum ve buranın akyif hale geçmesi yine 10-20 saniyeyi buluyor.
    -Ayrıca ortak bir problem olarak, ki bunu ie'de de yaşıyorum, sayfaları gezerken mouse wheel i kullanamıyorum, mouse wheel tarayıcılar hariç gayet normal çalışıyor.

    İşletim sistemi olarak Windows Xp sp3 kulanıyorum. Sorunun mouse olduğunu düündüm ilk önce fakat değişik br mouse'la da sorun çözülmedi. Ccleaner ile temizlik yaptım belki ayarlardadır diye, firefox ve chrome'u yeniden kurdum, bütün eklentileri kaldırdım, virüs tarattım fakat bi değişiklik yok Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, şimdi bilgisayardaki bazı yazılımları tekrar kurmak bana sıkıntı yaratacağı için format atmayı da istemiyorum, bu konu hakkında bir bilginiz var



    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil galad -- 21 Temmuz 2010; 18:09:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.