Şimdi Ara

Çiçek Tabloları - Tablo Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaşamın enerjisini değiştiren çiçeklerin tablolarla bütünleşmesi evlerimize iş yerlerimize ayrı bir şıklık katarken dekorasyon açısından da muhteşem bir görünüm sağlamakta. Çiçek tabloları çoğu kez ünlü ressamların çizimleri ile hayat bulurken şimdilerde kanvas tablo olarak dijital baskı ile en uygun fiyatların yanı sıra çeşitli renk ve desenlerde duvarlarımızı süslüyor.

    Yalnızca tek bir tablo değil 3 parça, 4 parça ya da 5 parça şeklinde tek bir resmi bölerek oluşturulan çiçek tabloları, tablo modelleri arasında çok fazla ilgi görmekte. Kanvas tablo tuval üzerine dijital baskı yapılarak ortaya çıkar. Bu da istediğiniz resmi, şekli ya da deseni tuvale aktarabilme olanağı sağlamaktadır. 

    Satış yapan firmaların kendilerine has tablo modelleri olmasının yanı sıra sizin için özel, istediğiniz renk, şekil ve deseni de yapmaktadırlar. Dünyanın en güzel varlıkları olan çiçekleri hem evinizin hem bahçenizin süsü olarak görmekteyiz. Bu güzel varlıkları yalnızca saksı içerisinde canlı olarak değil, çiçek tabloları ile başka bir canlılık katan duvarlarınızın süslemesinde de kullanılabilen kanvas tablolardan edinmek ayrı bir güzellik olsa gerek.

    Bazen henüz açılmamış bir badem ağacının tohumu, bazen tamamen açılmış taptaze kırmızı bir gül, belki bir orkide, belki de iki yılda bir sadece bir defa çiçek veren bambuların çiçeklerini aynı zamanda açtıkları o an, kısaca denk gelemediğimiz o güzel şeylerin tablolarda bütünleşmesi. Çiçek tabloları yalnızca çiçek değil anlamlıdır da. Örneğin pembe rengi gerçekten çok seven biri, pembe rengin ortaya çıkmasını sağlayan pembe karanfilli çiçek tabloları alabilir. Ya da salep içmeyi çok seven biri salebin elde edildiği orkide çiçeğinin tablosu ile duvarlarını süsleyebilir.

    Ünlü ressamların yaptığı müzeleri ya da çok zengin insanların evlerini, iş yerlerini süsleyen çiçek tabloları neden sizin de duvarlarınızı süslemesin? Orijinallerine sahip olamayabiliriz ama bu kolaylıkla ve en uygun fiyatlarla benzerine hatta bire bir dijital baskı şekline sahip olamayacağımız anlamına gelmiyor. Çiçekler, tablolarla bütünleşerek odalarınıza, evlerinize, ofislerinize renk versin. En çok beğendiğiniz çiçek tabloları dijital baskı ile uygun fiyatlarla sizlerin olsun. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.