Şimdi Ara

Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz (ABRA A5 V5.1.1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazım ücretsiz bir şekilde Monster Notebook tarafından tamir edilmiştir.



    Cihazımın ücretsiz değişen parçaları:

    ►LCD EKRAN
    ►BATARYA
    ►KABLOSUZ AĞ KARTI
    ► KULAKLIK BORDU

    AYRICA GENEL BAKIM YAPILDI (FAN TEMİZLİĞİ,KLAVYE TEMİZLİĞİ,TERMAL MACUN YENİLENMESİ)







    Cihazın garantisi bitti garanti varken bu sorun yüzünden bir çok kere garantiye yollandı cihaz.

    Bence fabrikasal olarak sorunu olan bilgisayar ve benim şansıma bana gelmiş.

    "Elektronik şans işi" diyorlar. Gerçekten elektronik şans işimi bilemem ama bana gelen ürünün şanşla alakası varsa ben çok şansız biri olmalıyım. 9.8.2015 tarihinde almış olduğum MONSTER® ABRA A5 V5.1.1 15.6 modelli dizüstü bilgisayarım ilk geldiği günlerde ekran kartı hataları vermişti. Bende bunun üzerine Monster müşteri hizmetlerini aradım. Cihazıma format atmam gerektiğini söylediler. Format attım sorun çözülmüştü, tam hatırlamıyorum zamanını ama 4 ay sonra diyelim tahmini ekranda titreşimler olmaya başladı ve beyaz noktalar gidip geliyordu. Bende müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, cihazımı garantiye yollamam gerektiğini söylediler. Dedikleri gibi garantiye yolladım. Allah razı olsun cihazı yapıp yolladılar 1 hafta bile sürmedi ama 2-3 ay sonra yine aynı sorun çıktı. Bende tekrar garantiye yolladım. Yine yapıp yolladılar. Cihaz geldi oyunlarımı dosyalarımı yükledim 2-3 ay takıldım yine aynı sorunlar çıktı ve bu sefer o sorunlar çıktıktan sonra bir anda dizüstü bilgisayarım kapandı ve bir daha açılmıyordu hiç bir tepki yok. Aradım müşteri hizmetlerini hemen yollayın cihazınızı yapalım dediler. Allah bin kere razı olsun çok anlayışlılar. Neyse cihaz gitti geldi yapılmıştı ama biliyorum ben aynı sorun tekrar çıkacak ve 3 ay falan sonra yine aynı hata bilgisayarda çıktı tamda beklediğim gibi. Çizgiler noktalar oyun oynamayı bırak internette bile gezmek can sıkıcı hale gelmişti :( bu sefer iade talebiyle beraber cihazımı garantiye yolladım şarj cihazını her şeyini koydum iade istedim cihaz yola çıktı garantiye ulaştı garantiden aradılar cihazınıza format atacağız izin veriyor musunuz? Dediler iade hakkında hiç bir şey söylemediler ne yazık ki :( Bende söylemedim bir şey artık iyice kafam bozulmuştu neyse cihaz geldi garantiden sonra garantisi bitti 3 ay falan sonra aynı sorun çıktı aynı sorunla cihazımı kullanıyorum yakında kapanıp gidecek büyük ihtimal garantiye yollasam tonlarca para talep edilir büyük ihtimal.

    Sorunlar cihazı aldıktan 6 ay sonra başladı.

    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)

    Servise gönderdiklerimden bulabildiğim belgeler

    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)
    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)

    Yazdıklarım hatırladıklarım garantiye kaç kere gidip geldi tam olarak aklımda bile değil.

    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)





    [DHTUBE=https://youtu.be/TRW7rUZRSqs ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilalshnn -- 5 Haziran 2018; 7:58:34 >







  • Hocam geçmiş olsun valla baya sıkıntılı durummuş 2 aydır monter almayı düşünüyorum hep alacam tam karar vereceğim senin gibi başına sıkıntılı şeyler gelmişlerin yorumlarını okuyorum soğuyorum y520 alacağım galiba...
  • madman1 M kullanıcısına yanıt
    Y520 al vazgeçme sakın. Bak üzerine vura vura diyorum AL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madman1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam teknik servise mesaj attım siteleri üzerinden. Cihazı her zaman gibi servise yollamamı söylediler yarın cihazı servise yollamayı düşünüyorum garanti yok bir ton masraf çıkaracaklar başıma eminim yada cihazı tamir edecekler aynı sorun taş çatlasa 1 ay sonra tekrar çıkacak ayıplı ürünü bana kullanmak zorunda bıraktılar yazıklar olsun. Sizde aklınızdaki cihazı alın hocam bunlar ürünlerinin arkasında durmuyor sadece yapıp yolluyorlar bu adam o kadar parayı nasıl biriktirdi demiyorlar. Para kolay kazanılmıyor ki alıp çöpe atalım. Komik bir şey var ben şuan paramı çöpe atmışım onu anladım.
  • Bu kadar servise gitmede iade vermeleri gerekirdi hakem heyetine başvurun.İade hakkımı kullandırmadılar ve 5 6 kez aynı sebepten gitti diye.Öyle bir dünya yok iade almamalar falan.Garanti dolmadan doa kapsamı veya farklı sebep ile iade alabilirdiniz.Monster zamanında msi kasalardan çok isim yapıp ekmek yedi ve sonra clevolara geçti sen ve senin gibiler de mağdur oldu.Monster çok iyi alayım mantığı... Eski clevo barebone p150m veya abra v1 diyelim taş gibi aletlerdi. Sonra msi kasalara geçildi ve çıta yükseldi.Sonra çok düştü. Tulpar t7 v2 tecrübem var muhteşem cihazdır hele ki windows 7 pro varsa. Misal bu örneği duyup monster alan olmuştur demek istediğim adamlar iyi mallardan güven yaratıp dolar kuru yüzünden dandik ürünler getirttiler. Isı durumu nasıl cihazınızın ? Aynı cihazda ısıdan bezen de var. Pil ve ekran değişimi işi çözebilir. Şarj soketi ekran ve pil değişimi gerekecek .Bir de termal macun mastergel maker sürün. Siz yine de hakem heyetine bahsedi mevzudan belki iade çıkabilir belgeleri gösterin servise git gel 4 ü geçerse aynı arızadan para iadesi yapmak zorundalar. Bunu belirtin monsterdan şikayetçi olun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: expressimo

    Y520 al vazgeçme sakın. Bak üzerine vura vura diyorum AL.
    Ya hocam onu da alcaz ama klavye sorununu ne etcez? Yok ctrl basmıyor, yok şu tuş basmıyor gibi tonlarca şikayetler var. Yoksa marka olarak Lenovo 10 numara..
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Cihazı yarın garantiye yollayacağım inşallah. Not olarak yanına bunu ekleyeceğim ben gönderdiğimde sorunu göremedik biz diyorlar.

    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)

    Bu arada masaüstü duvar kağıdınıda biraz değiştirdim sorun videosunun yerini gösteriyor konuda paylaştığım videoyu aynen gönderiyorum. Bunlarda görmezden gelmezler inşallah.

    Ciddi Sorunlu Monster Laptop - Ayıplı Cihaz  (ABRA A5 V5.1.1)

    Verdiğim paranın hakkını almak istiyorum bu monster takmıyor umrunda değil hatta ürünü satıp geçiyorlar gerisine takılmıyorlar ne yazıkki

    Hakem heyeti mevzusunu halledecek kadar belgem yok elimde hocam artık bunların insafına kaldık Hayırlısı olsun inşallah




  • Güler misin ağlar mısın bu arada biraz antipatik birisin
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Klavye olmasa da olur.Ben bunu anladım bu laptoplardan üzgünüm.100tl ye bletooth klavye alır geçersin en olmadı.
  • Bilalshnn kullanıcısına yanıt
    Yapmayın etmeyin.Monsterdan bütün kayıtları isteyin.Önce hakem heyeti için bir avukatla bu konuda konuşun sorun. Oluru varsa üzerine gidin .
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Bugün monster bilgisayarımı servise gönderdim kargo ile yakında ellerinde olur. Teknik servis ile iletişime geçip durumu anlattım ayrıca ürünü gönderdiğimide söyledim. Cevap olarak "Ürününüzle ilgili gerekli bütün işlemleri yapacağız. " cevabını aldım geçen seferde garanti kapdamındayken iade istediğimde pek takmamışlardı sadece yaptılar yolladılar yine bozuldu Şimdi servise bir gitsin ürün bakalım ne olacak sonuç. Pek bi ümidim yok yapsalar bile tekrar bozulacak hep bozulduğu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilalshnn -- 30 Mayıs 2018; 18:37:25 >
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    Ağlanacak halimize gülmekten başka çaremiz yok hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilalshnn kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir hocam tam olarak ne oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.