Şimdi Ara

Çift diskli, Intel işlemcili HP Notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel işlemcili HP notebooklarda içine "Çift Disk" barındıran ve/veya takılabilen (içinde çift disk olan veya içindeki disk haricinde içine ikinci bir disk takabileceğimiz), fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz notebook modeli var mı? Oyun oynanmayacak ama bilgisayar yazılımı üretebilecek, müzik prodüksiyon yazılımında sorun çıkarmayacak, en ağır olarak da Post Prodüksiyon da kullanılabilecek bir cihaz olmasını istiyoruz. 30 BİN Liraya kadar bütçemiz var. Dahili veya harici ekran kartı Oyun oynama veya Film üretme işlemi yapılmayacağı için çok fark edeceğini sanmıyoruz.

    DAW (Ableton Live, FL Studio gibi müzik üretim programları) ve Post Prodüksiyon olarak basitçe görüntü montajı ve ses/müzik ekleme işlemi yapılacaktır.

    Herkese şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 30 Nisan 2023; 15:8:58 >



  • Bütçeyi yazmamışsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 29 Nisan 2023; 22:53:4 >
  • Öncelikle ilginize teşekkürler. Elimizde öyle bir cihaz yok -ki servise gidelim. Sizin bildiğiniz alabileceğimiz ve en önemlisi içine çift disk takılabilen -ki eski modellerin bir çoğunda o özellik vardı şimdiki modellerin açıklamalarında öyle bir bilgi yok- HP notebook tavsiyesi istiyoruz. Bütçemiz 30 bine kadar.

  • AcemiDj kullanıcısına yanıt

    Oyun için mi? Harici ekran kartlı mı dahili mi tercih ediyorsunuz

  • AcemiDj kullanıcısına yanıt




  • Açıklamada belirttiğim üzere "OYUN OYNANMAYACAK ama Müzik Prodüksiyon, Post Prodüksiyon (film işleri) ve yazılım üretme işlemleri yapılacak. Harici veya dahili ekran kartı önemli değil. Post prodüksiyon yani film montaj (düz ve basit şekilde, pro değil) ve filme müzik ekleme işlemlerinde ekran kartı bir dereceye kadar önemlidir ama film üretimi veya 3D grafik tasarımı veya oyun oynama kadar önemli değildir. Onların bir alt seviyesi yeterlidir. Teşekkürler.

  • Önerdiğiniz bu ürünler gerçekten de hemen hemen tam aradığımız ürünlermiş. Detaylıca araştırıp bunlardan birini seçmek gayet mantıklı olacaktır. İlginize ve yardımınıza çok teşekkür ederim. 

    Bu arada sizce HP mi Dell mi?

    Dell ürünleri eskiden bildiğim kadarıyla çok iyiydi, ama yeni modeller konusunda pek bilgim yok. Yeni modellerin kalitesi konusunda bilginiz var mı?

  • AcemiDj kullanıcısına yanıt

    3 modelden hangisi dersen


    HP Victus 16-E1005NT 68S21EA05 R7-6800H  modeli kullanım amaçlarınız için uzun vadede en mantıklı seçim olur gibi.

    Tabiki tercih sizin sonuçta bizim değil sizin tercihiniz daha önemli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.