Şimdi Ara

Çift hatlı telefonlar hakkında destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhana,
    Huawei p9 lite 2017 telefon kullanıyorum. Malesef telefonumun dahili kapasitesi 16 gb ve artık bana yetmiyor. Yeni bir telefon almak istiyorum ama almışken diğer hattımı da kullanabileceğim çift hat destekli bir telefon almak istiyorum. iki ayrı telefon taşımak iki tane şarjla uğraşmak istemiyorum.

    Ancak çift hatlı telefonlarla ilgili sağlam bir bilgi edinemedim. Hatta almayı düşündüğüm bir kaç modelin youtube da ki incelemelerini de izledim ama 25 dakikalık bir video da bile çift hatla ilgili hiçbir bilgi vermiyorlar. artık kasıtlı mı vermiyorlar bilemiyorum.

    Şunu belirteyim, dual standby ve dual active özelliklerini öğrendim. Türkiye pazarında ki çift hatlı telefonların (ıphone ler dahil) nerdeyse tamamı dual standby mış. Benim öğrenmek istediğim birkaç husus var.

    Birincisi, iki hattan birinde konuşuyorken diğer hattı arayanlara meşgul mesajı mı ileitliyor yoksa ulaşılamıyor mesajı mı iletiliyor?
    ikincisi, interneti sadece bir hatta mı tanımlıyoruz? DOğru mu bilmiyorum, birisi bana internet tanımsız hattınızdan konuşurken internet tanımlı diğer hat devre dışı kaldığı için telefon konuşması bitene kadar whatsup iletisi alamaz, internete giremezsiniz dedi.

    Sonuç olarak dikkat etmem gereken başkaca bir husus var mı? Telefon önerilerinize de açığım.

    Bilgilendirmeler ve yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.







  • Konunun uzmanı geldi, bu dertten bende çok muzdariptim bir çok telefon denedim. Şu an huawei mate 20 x kullanıyorum emui 9.1 yüklü, birinci hat ile görüşme yaparken ikinci hattan arama geliyor ama bu sadece 4g deyken yapıyor 3g de yapmıyor. İnternet hangi hatta tanımlı olursa olsun arama geldiğinde internet bağlantısı kesilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan huaweinin emui 9.1 yüklü haricinde ki hiçbir telefon dual active desteklemiyor, yukarda 4g demiştim hattında volte açık olması lazım. Çünkü volte açık değilse arama 3g ye düştüğü icin diğer hattan yine arama alamıyorsun.. Bazı süper zeki telefoncular ya da bilmiş kişiler, ayarlarda sana her iki hattan görüşme al seçeneğini kastederek var derler ama o kendi arasında yönlendirme yaparak yapıyor fakat o da sağlıklı değil. Hem arama 20 sn sonra filan düşüyor hemde hangi hattan arandığını anlamıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.