Şimdi Ara

Çiftlik Bank Mağdurları Derneği [ÖNEMLİ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
0
Favori
39.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
399 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz bitti mi sanıyorsunuz ?

    Daha detay Maxinette var süresi dolmadı onun onunda yakında sesi gelir 600 kaldırırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 16 Mart 2018; 4:31:51 >
  • Biz 5 çayını sabah 5 te içeriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dolandırılanlar işte koyun çomar dediklerimiz. beter olsunlar hiç acımıyorum. sizi daha çok tokatlarlar bu kafasızlığınızla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vurgunun arkasinda kesin baska biri var bu dombili bunu tezgahlayacak capta biri degil.
  • Dombili tam bir şerefsizmiş, karısı önceden paraları günlük yiyorduk sisteme ilk parayıda 16 yaşında bir çocuk yatırmıştı deyince dombilinin yağlarından sabun yapasım geldi.
  • Sıradaki vaka şu olabilir . Ama millet eleştiri yazısında sistemi nasıl savunmuş ilginç



    http://www.parasitesi.net/2017/08/detay-maxinet-nedir-detay-maxinet.html?m=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dombili Avrupanın En büyük SIĞIR çiftliğini kuracağım dediğinde meğersem yalan söylemiyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rezilvezir

    yaş 37 bu dolandırıcılık işlerini banker kastelli ile tanıdım ben.. ardına banker bako, selçuk parsadan, kenan şeranoğlu, fadıl akgündüz, ihlas finans enver ören filan takıldı.. son kral tombalak! adamsın tombalak!
    sığır bank.. çomar bank :D
    darısı detay maxinete..

    ihlas finans konusunda yanlışınız var hocam.Amcoğlum sonradan parasını geri aldı.Medyada battı bitti denildikten sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jehat_40

    Hocam sizin kacırdıgınız olay bence şu ınsanlar size neden inansın bence durumlar aynı sonuc olarak o sistemde sızın gıbı ınsanları kendı tarafına cekmek ısteyenler vardır asıl sorun burda bu şekılde buyuk bı oluşum vardı neden engel olunmadı bakan bey cıkıp sadece dolandırıcılık tesebbüsü olarak acıklama yaptı madem şüphelerınız var firmanın hesaplarını kitleyın paypalın yaptıgı gibi devletin destegı olmadıgını varsayalım senın ülkende 200 şubesi 5 çiftligi 1 gıda fabrikasi 500 bin üyesi olan bır oluşumdan nasıl olurda farkında olamasızsınız etrafımda vardı oynayan şarkuterılerden ürün alınırken faturası kesılıyordu vs.evet yatıranların suçu yokmu evet var ama devletınde halkı korumak gibi bir görevi var.

    mantik cercevesinde konustuk, benzer eski sistemlerin ne yaptigini anlattik ... dogru soyledigimiz icin inanacaklar tabiiki. ciftlik bank vaadlerde bulunuyordu, 8 ay sonra oturdugun yerden aylik 20 bin kazanacaksin diyordu .. ha dogru soyledigimizde , uyardigimizda da inanmiyorsalar kendi kararlari. devlet niye engel olmuyor konusu; sen kendi rizanla parani vermissin adamlara, ortada bir sorun yok, sorun sen parani isteyip de geri alamadiginda ortaya cikiyor, ki adamlara inceleme baslatildiginda insanlarin uyanmasi gerekiyordu, o siralar para akislari da kesildi, ancak gozunun onundekini gormek istemeyen yine de inanmadi soylenenlere. devletin simdi yapacagi buradaki mal varliklarina el koymak, ancak paranin ne kadarini karsilar ayri bir mesele.

    cok sevdigim bir laf vardir "insanlar iyi bir yalana dogrulardan cok daha cabuk inanir".




  • Aslında uzulunulecek bi konu.

    Milletimiz suru piskolojisi ile soyuldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaztv yi açın Uruguaydan resim göndermiş size.

    Adamım ne güzelde söyemiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 16 Mart 2018; 9:53:51 >




  • kim bu çocuk tv 8 de gördüm geldim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağdurların parasını geri almak için onlardan 500 tl talep edip dolandıran arkadaştan 500TL nizi geri almak için özelden yazabilirsiniz
  • Dikkat ettiniz mi bilmiyorum . Facebooktaki çiftlikbank sayfalarının hepsi Yok olmuş , makara için bi yere de giremeyeceğiz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derneğin üyesi çok bende güveniyorum derneğinize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b@d0

    mağdurların parasını geri almak için onlardan 500 tl talep edip dolandıran arkadaştan 500TL nizi geri almak için özelden yazabilirsiniz





  • Arkadaşlar 700 tane arım vardı. Parayı geçtim bari arıları alsak. Nerede bu arılar?
    Arıların yerini bilen varsa paylaşsın.

    Ben güveniyorum rapçi memete arılarımızı geri verir.
  • Derneğin aidatı düşükmüş 500 dolardan aşağısı kesmez beni her şeyi bir tarafa bırakın da ben haberlerde yorum yapan teyzenin lafını bir türlü unutmayacağım: "Ciftlikbanka neye güvendiniz - Baktım 80 bin kişi üye. Dedim o kadar insan aptal olamaz. Ben de inandım para yatırdım"

    Ah teyze vah o 80 bin kişi vahki vah geçmişte para yatırmadığı için üzülen daha niceleri... üzüldüm mü hayır. mustahaktır.
  • Vay be adam 4 sene önce bulaşıkçılık yapıyormuş 4 senede evlendi, şirket açtı, boşandı, binlerce insanı tokatladı ve uruguaya kaçtı.
  • Ben çiftlik bank mevzusunu dolandırma olayı ortaya çıkınca duydum, üniversitedeki kardeşimle makarasını yaptık filan üniversite arkadaşı da mağdurlar arasındaymış :)

    Sanırım başta düşük bir ücretle girmiş kısa sürede 2 3 bin kazanmış sanırım ve onu da kısa sürede 15 bin gibi bir paraya çıkarmış. Bu insanların ciddi paralar verme mevzusu muhtemelen 2. 3. para yatırma durumunda oldu. :) Yahu haybeden ufak tefek kazanmışsınız ne diye evi arabayı satıp bu işlere girersiniz be kardeşim :) Kolay para kazanma arzusu bizim milleti yiyor bitiriyor.

    Bu dolandırma mevzusu dua etsinler çok büyümeden durdu, bu eleman bir iki tur daha parayı döndürse olayın boyutu inanılmaz seviyelere gelebilirmiş. Gerçi tosun 500 trilyon kaldırmış :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.