Şimdi Ara

Çiftlik İşletmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Çiftlik İşletmesi


    Çiftlik oyunları kategorisi içinde en çok sevilen ve en çok beğenilen oyunlardan biri olan Çiftlik Oyunları her geçen gün yeni sürümleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. En son çıkan sürümü Çiftlik İşletmesi 2 de ise çeşitli ürünleri hayvanları besleyerek ve onlara bakarak yetiştireceksiniz, yumurtalar, sütler, bal gibi ürünleri üretip satacak ve para kazanmaya çalışacaksınız. Aynı zamanda oyunda dikkat etmeniz gereken bir nokta da iflas etmemek. Çalışın çünkü ekonomik kriz her yanı sarmış durumda bakalım size teğet geçecek mi.
    Bahçe Oyunları yüklendikten sonra Play Game'ye ve ardından yeniden Play yazısına tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu oynamanız için size yardım edecek bir araç da ekrandaki yönergeler. Bu yönergeleri takip ederek mouse ve sol tıklamayla oynayabilirsiniz. Çiftlik İşletmesi 2 oyununun bu kadar sevilmesinin nedeni Çiftlik Kurma Oyunları kategorisine her geçen gün yeni sürümlerini eklemesi ve oyuncuları sıkmadan yenilikçi bir yapıda eğlendirmesi.
    Siz de kesinlikle bu eğlenceli çiftlik oyununu oynamalısınız. Eğlenceli bir deneyim olacağı kesin. Hepinize iyi eğlenceler.http://www.ciftlikoyunlari.com.tr







  • arkadaş banlamazsa benim siteyede girebilirsiniz :)burayı tıklayın
  • çiftlik oyunları çok eğlenceli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut kardeşi siten çok güzel tebrikler
  • mahmut kardeş siten çok güzel olmuş tebrikler


    oynagitsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.