Şimdi Ara

Cihazı apple storedan almadıysanız sakın apple servisine götürmeyin. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim bir sorum var, Apple store dan kulaklık almıştım değişime götürdüm şirket faturalı diye iade faturası istediler. Şimdi barselonadayım burdaki Apple store götürdüm bu sefer burda da aldığınız yerden değişim yapabiliyoruz dediler. Mantığıma sığmadı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çünkü oradan aldığınız bir aksesuar arızalandığında direk yeni kutulu ürün veriyorlar. Onun için şirkete kestirdiyseniz faturayı, iade faturası kestirirsiniz ve daha sonra size yeni verecekleri ürünün faturasını da tekrar şirkete kestirebilirsiniz. Eğer Apple Store dışında kutudan çıkan listede bulunan servis yerlerine götürürseniz o zaman kulaklık için iade faturası kestirmeden size yenisini verirler fakat o zamanda bir iki hafta bekleyebilirsiniz. Fakat faturanızı yanınızda bulundurmayı unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmudf2

    Hocam çünkü oradan aldığınız bir aksesuar arızalandığında direk yeni kutulu ürün veriyorlar. Onun için şirkete kestirdiyseniz faturayı, iade faturası kestirirsiniz ve daha sonra size yeni verecekleri ürünün faturasını da tekrar şirkete kestirebilirsiniz. Eğer Apple Store dışında kutudan çıkan listede bulunan servis yerlerine götürürseniz o zaman kulaklık için iade faturası kestirmeden size yenisini verirler fakat o zamanda bir iki hafta bekleyebilirsiniz. Fakat faturanızı yanınızda bulundurmayı unutmayın.

    Burda Faturam yanımda olduğu halde istanbuldan aldıgım için sadece istanbuldan degisim yapacagımı söyledi buna şaşırdım ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.