Şimdi Ara

Çıkma Teklifi Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çıkma Teklifi Nasıl Yapılır?

    Çıkma teklifi denemelerinizin neden başarısız olduğunu hiç düşündünüz mü? Erkekler olarak birçoğumuz buradaki ana noktayı kaçırıyoruz. Bir kadına veya bir kıza çıkma teklifi yapmadan önce iyi bir çekicilik oluşturmazsak başarısız olmamız kaçınılmaz olacaktır ki bu bahsettiğim çekicilik kavramını da tanışmanızın ilk birkaç saniyesinde oluşturmanız gerektiğini söylemeliyim. Çünkü başlarda karşı tarafta kötü bir izlenim uyandırıp da sonradan bu çekiciliği oluşturmaya çalışmak sizi fazlasıyla uğraştırır hata bazen de imkansızdır. Sizlere bu konuda neler yapmanız gerektiğinden bahsetmeden önce neler yapmamanız gerektiğini birkaç örnekle açıklamak istiyorum.

    - Görüşmeye mutlaka bir çiçekle gitmek

    - Lüks bir restoranda pahalı yemekler yemek

    - Doğru zamanı beklemek bahanesiyle çıkma teklifi etmekte gecikmek

    Çıkma Teklifi | Doğru Zaman Ne Zaman?

    Birçok erkeğin çıkma teklifi etme aşamasında muhakkak ikilemde kaldığı olmuştur. Acaba doğru zaman ne zaman? İşte bu doğru zaman kavramı hiçbir zaman gelmez çünkü bu bizim bir nevi bahanemiz olmuştur, işin daha kötü yanı ise şudur ki; siz bir kızla tanıştınız çekicilik oluşturdunuz ve her şey yolunda gidiyor ancak çıkma teklifi etmekte geç kaldığınızı düşünün. Bu oluşturduğunuz çekiciliğin yavaş yavaş sönmesine de neden olacaktır dahası karşı taraftan teklifinizi kabul etme olasılığını gün be gün düşürecektir! Çıkma teklifi etmenin belli bir zamanı yoktur ancak gecikmemenizi şiddetle tavsiye ederim. Size ilgi duyduğunu anladığınız anda bile çıkma teklifi edebilirsiniz tanışmanızın üstünden birkaç gün geçmiş olsa bile. Sonuçta bu teklifi yapmayıp sürekli onunla ilgili hayaller, düşler görerek nereye kadar dayanabilirsin veya nereye varabilirsin!

    Bu evrede her şeyin olumsuz gittiğini düşünelim, en kötü red cevabı alırsın bunun hayatın sonu olmadığını da anlamış olursun. Bu karamsar cümleden sonra, şimdi de her şeyin iyi bir şekilde işlediğini ve evet cevabı aldığınızı düşünelim, (ki çekicilik oluşturduktan sonra evet cevabı almamanız için hiçbir sebep yok) işte o kızı hayallerinizde yaşatacağınıza yanında olur beraber vakit geçirirsiniz daha ne olsun! Umarım bu konuda geç kalmamanız gerektiğini anlatabilmişimdir.
    Nasıl Çıkma Teklifi Edebilirim?

    Nasıl çıkma teklifi edebilirim veya bunu yaparken ona hangi cümlelerle kendimi ifade etmeliyim. Şu an canlanan bir anımı size anlatmak istiyorum. Lise yıllarında bir kızın yanına gidip gergin, özgüvensiz ve sade bir biçimde ona benimle çıkar mısın demiştim, bunu sorduğum anda da karşı tarafın gözünde ezik gibi göründüğümü anladığımda çok geç olmuştu ve aldığım cevap da kocaman bir “HAYIR” oldu. O an nerede yanlış yaptığımı anladım, normal ve tekdüze bir şekilde bu teklifi yapmam tam bir acemilik örneğiydi. (Neyse ki o köprünün altından çok sular geçti) İşin özü farklı olmakta yatıyor ancak çekici ve eğlenceli bir biçimde farklı olmalısınız ki gerçekten fark yaratabilesiniz. Sonuçta çoğu erkeğin yaptığı şeylerin aynısını yapıp da bu konuda iyi bir yere varmayı düşünmeniz son derece anlamsız olmaz mıydı?

    Güzel sözcüklerle aşkını itiraf etmeler, serenatlar… Bunların hepsi eskide kaldı hatta böyle bir teklif ettiğinizde karşı taraf sizi samimiyetsiz olmakla bile suçlayabilir benden söylemesi. Çünkü artık fazlasıyla rahat ve serbest bir ortamda yaşıyoruz. Sonuçta çıkma teklifi konusunun bir hayat memat meselesi olmadığını da belirtmek istiyorum. Neyin nasıl yapılacağını tam olarak bilmediğim için bende çıkma teklifi ederken baya sıkıntı yaşadım ancak seneler içinde hepsi bana muhteşem tecrübeler kazandırdı.

    Kaynak:http://cikmateklifi.gen.tr/cikma-teklifi/







  • Csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana seviyorum bana cik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 27 Eylül 2013; 18:00:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkma teklifi ne ya öyle bir şey mi kaldı:
    -Benle çıkar mısın?
    -Ehehehe tamam mutlulukla
    -İyi kib by...
    Biraz arkadaşlığı ilerlet oldukca yakın ol sonra yemeğe bovlinge davet et bu kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime gülleri alıp 1 demet çarşıda yürürken kızların keşke şu çicekleri bana verse diye 100 ü geçik kızdan duymuşumdur.
  • "-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEHET

    "-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."


    ne yaptın hacı, evlendirdin hemen.
    "sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet çıkış-ı kafenize talibim" olacak o
  • sınıfta canımı sıkan birine, tahtaya kaldırıp sınıftaki kızlardan birine teklif et diyecem bakalım ne yapacak.
  • Yemek tarifi gibi bisey bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.