Şimdi Ara

Çıldırıcam artık yardım edin kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında tam uygun yeri burası değil çünkü mesele daha genel sadece bu oyuna özel değil ama zaten pcde başka yapmak istediyip de yapamadığım bi şey yok bu oyunu oynamak dışında. hem burada aktif kullanıcı sayısı da fazla.
    fifa 15 i ilk çıktığı zamanlarda aldım ilk birkaç hafta pek oynama fırsatı bulamadım sonra başladım gayet güzel devam ediyordum ta ki geçen haftaya kadar. daha önce de aşina olduğum bir problem musallat oldu başıma. maça başlar başlamaz daha antrenman ekranında pc f1 grand prix startı verilmiş gibi ses çıkarmaya başlıyor ve bu durum maç içinde artarak devam ediyor. mesela az önce burada yazmak için deneme yaptım. pc boştayken sıcaklık 50 derece. oyunu açtım maça başladım daha 10 dk geçmeden (maç içindeki zamana göre 10 dk gerçekte 1.5-2 dk civarı ediyor) sıcaklık 80 dereceyi aşmış. acaba bu normal midir?
    sorun sadece bu ısınma da değil. neredeyse maç motorunun bozulduğunu hissediyorum. mesela adamlar topu kontrol etmekte aşırı zorlanıyor paslar yerini bulmuyor oyuncular topa doğru yönelemiyorlar vs
    bir çok ayar kurcaladım kaç kere nvidia driver kaldırıp yükledim bi şey değişmedi. sanki virüs gibi bi şey bu. oyunu en düşük ayarlarda çalıştırsam bile fark etmiyor ısınma azalıyor ama sanki hep bi takımla var. arkaplanda bi yandan müzik dinliyip bi yandan film izleyip öbür yandan onlarca sekme açık halde internette takılıyomuşum gibi oyunda kasma oluyor.
    Sistem özellikleri :
    Asus N55SF-1194V
    Win7 64-bit 8 GB RAM
    Intel Core i7 2670QM 2.2 GHz 8 çekirdekli işlemci
    NVIDIA GeForce GT555M 2GB ekran kartı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.