Şimdi Ara

Cimbizla Tüy Almak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
30.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaslarımın ortasında 4-5 tane tüy çıkmış olduğunu farkettim. Çok yakından bakilmadigi sürece belli olmuyor ama ben yine de çok rahatsız oluyorum. İyice cogalacaga benziyor, bu sebeple sayısı azken cimbizla almayı planlıyorum ama daha gür bir sekilde geri gelmelerinden korkuyorum. Soru su;

    Cimbizla alınan kas kalinlasir mı? Ya da sayısı artar mı?

    Yardımlarınızı bekliyorum...



  • O kaşla birlikte başka ufakları da çekmezseniz sorun olmaz ama bir kere aldım bitti diye düşünmeyin, 2 hafta bilemediniz 3 haftada bir almaya devam etmeniz gerek. Bir süre sonra azalabilir belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty_

    O kaşla birlikte başka ufakları da çekmezseniz sorun olmaz ama bir kere aldım bitti diye düşünmeyin, 2 hafta bilemediniz 3 haftada bir almaya devam etmeniz gerek. Bir süre sonra azalabilir belki.

    Merak ettigim sayıları artar mı veya sertlesirler mi, eger boyle bir sey soz konusu degilse alacagım hemen.
  • Sayısı artmaz, hatta kaş küser derler aldıkça azalır bir süre sonra ama dediğim gibi 2 haftada bir almak zorunda kalırsınız. Kendinizi iyi hissedecekseniz ben de almanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty_

    Sayısı artmaz, hatta kaş küser derler aldıkça azalır bir süre sonra ama dediğim gibi 2 haftada bir almak zorunda kalırsınız. Kendinizi iyi hissedecekseniz ben de almanızı öneririm.

    İki haftada bir ise hic sorun degil ben haftada bire razıyım. Cok sagol arkadasım senden baska ilgilenen olmadı.
  • Cımbızla alınan tüy yada yumuşak kıl belli süre sonra sertleşir gözüne batan 4-5 tane tüyü alırsan sadece çoğalmaz ama sürekli almaya devam edersin kaşın küsme olayı herkeste olmuyor zaten.
  • Ben onlarla mutluyum...

     Cimbizla Tüy Almak Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 30 Haziran 2011; 22:16:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Ben onlarla mutluyum...

     Cimbizla Tüy Almak Hakkında


    Ben kasımın ortasındaki 6 tane tuyle hic mutlu degilim. Yanlıs birsey yapıp iyice mahvetmek de istemiyorum, takıldım kaldım
  • Benden sana tavsiye ki rahatsızlık hissediyorsan kesinlikle almalısın. Bizler sadece güzellik uğruna neler yapmayı göze alıyoruz kendimizi iyi hissetmek için. Sen sadece o tüylerden kurtulmakla başaracaksın bunu

    Çok da düşünme, neticede bir tek cımbıza bakıyor. Belirli periyotlarla alırsın, olur biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty_
    Benden sana tavsiye ki rahatsızlık hissediyorsan kesinlikle almalısın. Bizler sadece güzellik uğruna neler yapmayı göze alıyoruz kendimizi iyi hissetmek için. Sen sadece o tüylerden kurtulmakla başaracaksın bunu

    Çok da düşünme, neticede bir tek cımbıza bakıyor. Belirli periyotlarla alırsın, olur biter.

    Alacağım zaten sadece bilmeden yanlış birsey yapmaktan korkuyorum, sagol bu arada. İsin kötü yani milletle senelerce dalga geçtim tek kas falan diye, o da ayrı koyuyor insana.
  • Yanlış yapacak bir şey yok. Hatta etrafında yakın olduğun bir kadın varsa ya da annen ya da ablan onlardan rica et alsınlar. Böylece sen de yanlış yaparım diye gereksiz yere korkmaktan kurtulursun.
  • Ben ilk başta çok fazla vardı makineyle alıodum
    Şimdi 2 hafta kesmeyince 5 6 tane tüy oluo onları cımbızla alıyorum.Baya bi azalma oldu
  • Tamam alıyorum, sagolun gercekten.
  • Kendini inanılmaz beğeneceksin, hadi kolay gelsin
  • Yaaa Benim Sorum Da var Bnm Yaşım Daah 15-16 Kaşlarımın ortasında 6-7 tüy var onlar ıcımbızla alrsa mdaha fazla çıakrmı anneme söylemeyede utanıyorum anne gel kaşımı al diye ne yapabilirim cımbızla alrsa m haftada bir almak zorunda kalırmışım tmm olsun rağzıyımda çıkan tüyler dahamı fazla çıkar????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TamaRo17

    Yaaa Benim Sorum Da var Bnm Yaşım Daah 15-16 Kaşlarımın ortasında 6-7 tüy var onlar ıcımbızla alrsa mdaha fazla çıakrmı anneme söylemeyede utanıyorum anne gel kaşımı al diye ne yapabilirim cımbızla alrsa m haftada bir almak zorunda kalırmışım tmm olsun rağzıyımda çıkan tüyler dahamı fazla çıkar????




    Birşey olmuyor kardeş al gitsin, ben daha sonra bi güzellik merkezine cımbız ve iple de aldırdım artma falan olmadı. 2-3 haftada bir alırsın kafan rahat eder.
  • Tmm ozaman sadece ortalarını alıyorum yanlarını falan ellemiyorum ortalarını temizleyip bırakıcam ve uzadığı sürece tekrar alıcam uzama süresi internette araştırdım 1 veya 2 hafta gibiymiş eski haline kadar uzaması 1 aymış internetten baktım. anneme veya ablama söylemeden internetten nasıl alınacağını izleyerek kendim alıcam tüylerin daha kalın veya daha fazla çıkması gibi bi ihtimal yok değil mi Zaten 19 yaşında Epilasyon da yaptırmayı düşünüyorum sadece bu zamanlar için cımbızla almaya karar verdim sizce almalımıyım çok az tüy var ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.