Şimdi Ara

Çin’den ABD’ye Micron misillemesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • huawei 2023 Q1 18.736.259.511$ sadece 3 aylık kazancı 18.7 milyar dolar 18,7x4= yıllık 74 milyar dolar satışı olacak bu hayatta kalırken(hatta kalma mücadelesi) ki yıllık kazancıysa buda satışlarının sadece %2.3 ise. kar marjı %2.3 ..koca ülkeyiz bu kadar karımız yok reis erdoğan 40 takla atıyor anca ucu bucağına yetiyor. abd ve batı onlarda bize hem finans hem de aşırı lazım ithalatı engelledikleri için (gizli ,açıkta görünürde yasak yok) ekonomimize darbe üstüne darbe vuruyorlar sallanan bir biziz. petrol bulduk tüketimimizin %20 karşılayacak .. doğal gaz he keza benzer. acilen tükettiğimiz kadar petrol ve doğalgaz bulursak zaten engellemek istedikleri küresel oyuncu oluruz. kendi sularımıza yunan benim diyor abd savaş gemilerini getiriyor bedavadan konmak için. abd'nin kendisi de buraları ele geçirirse bir 50 sene rahat nefes alacak çalmaya çırpmak için burada.biz türkiye olarak petrol türevlerini çıkarsak(50 milyar$ civarı tüketimimiz) ihracatımız ithalatımızı hafif geçiyor. savaş gemilerimiz parasızlıktan yapılamıyor atak2 ötelendi ordu onun fazladan insan taşıyanını istiyor aciliyetten. tanıtımı yapılan füze silah ve teçhizatı parasızlıktan hep öteliyoruz. ihracat talebi olanlar hariç beklemedeyiz. deprem yarası 11 ili kapsıyor oraları yapmak ayrıca devlet üzerinde kambur birde erken emeklilik onayladı kambur üstüne kambur bindi. cendereden sağ çıkarsak zenginiz.





  • Abd bakış açısıyla Çin'i agresifçe eleştirmeyeceğim lakin Abd'nin şeytanlığı, Çin'in yanında melek gibi kalabilir. Sovyetler, Çin gibi ülkelerle uzun vadede sağlıklı ilişkiler kuramazsın, bizde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda kurduk, kurmaya çalıştık 20 yıl sonra biz size fazla yüz, hak verdik bize şuraları - buraları verin diye pişkin pişkin ultimatom verdi bize adamlar.


    Türkiye'de sol, sağ fark etmeden bu komünist, sosyalist tabulardan kurtulmamız gerekiyor. Fransa'dan bulaştı galiba bize bu düşünce.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Mayıs 2023; 16:5:19 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum dediklerinize.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberDiamond C kullanıcısına yanıt
    Çin'in bir konuda mahkumiyeti var o da ASML ekseninde dönen döküm makinesi üretimi ve EUV teknolojisi. Geri kalan her konuda kendi ekseninde ilerliyor zaten.

    HUAWEI'yi telefon sektöründe bitiren 5G yasakları (Evet HUAWEI olmasa 5G için bir 10 yıl daha bekleyecektik.) ve TSMC ile olan döküm anlaşmalarının sonlandırılması oldu.

    Şu an HUAWEI Qualcomm'a mahkum bu gerçek. Eğer kendi döküm fabrikasını verimli üretim süreçleri ile de devam ettirirse SMIC ve kendi gücü ile ağ ekipmanlarının gerektirdiği döküm süreçlerine ulaşacak böylece üretime kaldığı yerden devam edecek. Eğer üretim süreçleri daha da iyileşirse bu çipler yavaş yavaş telefonlara da Hisilicon ile dönecek. Keza Kirin 710A SMIC tarafından dökümü yapılan bir çip.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.