Şimdi Ara

Çin'den alışveriş yapmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Piyasada tabletlere uygun kılıflar hak ettiğinden daha pahalıya satılıyor. Klavyeli kılıf alayım dedim 35 liraya buldum en ucuzu. Elimdeki tablet zaten 200 lira

    Olay şu;

    http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-Free-shipping-USB-Keyboard-Leather-Cover-Case-Bag-for-7-Tablet-PC-MID-PDA/631008625.html

    bu linkteki klavyeli kılıflardan birini almak istiyorum. Bunu nasıl yapacam? Daha önce hiç Çin'den bir şey almış değilim. Bilgisi olan arkadaşlar bir yardım ederse memnun olurum.

    Alternatif sitelere ya da "bak hocam bu daha iyidir" tarzı tekliflere de açığım.

    Şimdiden teşekkürler.

    Çin'den alışverişin en çok olduğu yer burası olduğu için konuyu buraya açmayı doğru gördüm. Yanlış olmuşsa kusura bakmayın.







  • Eger urunu begendiniz ise cok fazla bakinmaniza gerek yok. Bir ay oncesine kadar ben de aliexpress ten alisveris yapmamistim. Bir problem yasamadim. Yalniz ben mi goremedim ama paypal secenegi yok. O yuzden bir sanal kart araciligi ile almayi uygun gordum.

    Begendiginiz urun icin takipli gonderi var ama ucretsiz gonderimi Cin Postasi ile yapiyorlar. Gelmesi 20-30 gunu bulur. Buna dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kılıf işleri için focalprice 'in dükkanını öneririm. Daha önceden aldım 15 $ lık kılıf için hediye de istedim. 11 günde elime ulaştı.

    http://www.aliexpress.com/store/200272
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.