Şimdi Ara

Cin'den Dreambox DM 800 HD getirtmek isteyenler? (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
20
Favori
376.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratcakir88

    Merhaba arkadaşlar çinden 3 adet sunray 800 hd se getittirdim farklı modeller almadım çünkü bu cihaz gercekten ülkemizde çok popüler ve kullananlarıda çok memnun.İlan acmamım sebebi bi çok kişi gümrük korkusu nedenıyle ınternet alısverısı yapmama sebebıyle almak ıstemıyorum. Ben üstüne kücük bi miktar koyup elimdeki kapalı kutu cihazları satacagım ilgilenenler iletişim bilgileri ve fiyatı


    FİYATI 500 tl İstanbul içi elden istanbul dışı kargo ile gönderebilirim.


    msn adresim murti_murti_@hotmail.com
    eposta adresim SADECE MAİL muratcakir888@gmail.com


    Cihaz hakkında biraz bilgi verir misiniz Murat Bey?.. Kaç tunerli olan modelidir, hangi tuner vardır, üstünde hangi sim vardır, vs.. Bildiğiniz üzere birçok klon modeli var. Sizinkisi hangisi? Ya da aldığınız klonun linki varsa daha iyi olur inceleyip karar vermemiz açısından..

    merhaba özgür tuner bu
    ü
    sanırım SIM 2 diye birşey yazıyor. 2.10 olabilir.




  • Arkadaşlar bu cihazın avantajları nedir normal hd cihazlara göre?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtalanlı

    Arkadaşlar,benim şöyle bir sorunum var.Yaklaşık 1 ay önce şu ürünü satın aldım.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/201996025.html
    satıcı 3-4 gün sonra bana bir takip no verdi.Fakat 25 gündür ürün sevkiyatında hiçbir değişiklik yok.
    Aynen şöyle yazmakta
    Baktığım site ptt yurt dışı gönderi sorgulama sayfası
    YURT DISI GÖNDERI SORGULAMASI (ITEM TRACKING)
    NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    24/09/12 02:38 2012-09-24 02:38:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)

    Ne anlama geldiğini birileri bana bir zahmet anlatsın vede ne yapmam gerektiğinide LÜTFEN


    ben sizin alıntı yaptım ama herkes okusun.hk post ile gelen ürünler 10-15 gün içinde gelir china post ile gelen ürünlerin ne zaman geleceği meçhul.aldığınız satıcıyı öneririm cihazları sorunsuz ama china post ile gönderiyor.hk post ile gönder derseniz gönderiyor.başka onerebileceğim satıcı yok ama yaoxin electronic ten cihaz almayın.bozuk çıkıyor başınız ağrımasın.




  • Teşekkürler dexter89,benim ürün sonunda geldi.bu arada ozgur77 kardeşin tuner konusunda söylediğine katılmıyorum.Ben 2 tuneri de aynı cihazda kullanan biri olarak şunu belirteyim ki en azından benim cihazda dağlar kadar fark vardı.M tuner nerdeyse %20 daha fazla çekim gücüne sahip.
  • selam

    yaklaşık olarak çinden yaoxin electronic ten 10 adet dreambox getirttim.yazıldığının aksine cihazları 10 numara..

    hepsinide bir şekilde elimden çıkardım ama yeni A8P simli cihazlar dikkatimi çekmeye başladı..klon resmen orjinal özelliği kazanıyor-muş.

    eğer M tunerli d6 ana kartlı A8P simli cihaz bulursam tekrar getirmeyi düşünüyorum

    tşkler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyunbitti
    Arkadaşlar bu cihazın avantajları nedir normal hd cihazlara göre?

    Envai çeşit avantajı var oyunbitti.. Şimdi burada saymakla bitmez ama üstün yetenekleriyle linux tabanlı receiver'ların piri olarak bilinir çıktığı günden bu yana. Salt bir receiver değildir, uydu teknolojisiyle entegre çalışan bir bilgisayar gibidir deyim yerindeyse. İşten anlayanlar için Dreambox bir yanadır, diğer receiverlar bir yana.. Biraz forumdan ve internetten araştırman gerek..

    Ben de sanki herşeyini çözmüş, senelerdir dreambox kullanan birisiymişim gibi yazdım ilk kez dreambox alacak bir zavallı olmama rağmen. Ancak o kadar çok duydum ve o kadar çok araştırdım ki, hakkında duyduklarım ve okuduklarım yetiyor yukarıdakileri yazmama.. Eğer yanlışım varsa üstadlar düzeltsin ve haddimi bildirsin bana..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter89
    hk post ile gelen ürünler 10-15 gün içinde gelir china post ile gelen ürünlerin ne zaman geleceği meçhul.aldığınız satıcıyı öneririm cihazları sorunsuz ama china post ile gönderiyor.hk post ile gönder derseniz gönderiyor.başka onerebileceğim satıcı yok ama yaoxin electronic ten cihaz almayın.bozuk çıkıyor başınız ağrımasın.


    Peki aşağıdaki shipping metodlarından hangisini tavsiye edersin dexter89? Ancak fiyat ya da geliş süresi açısından sormuyorum, gümrüğe takılma riski en az olan açısından bir yanıt bekliyorum..

    - Air Mail (Register Airmail By Singapore Post, 7-20days) US$39.58
    - DHL (DHL 3-5days) US$48.26

    Bu arada benim almayı düşündüğüm cihaz yaoxin electronikten bu linkteki cihaz. Yaoxin'den alınan cihazların bozuk çıkması çok yaygın bir durum mu yoksa bu durum rastlantısal olarak birkaç kişinin deneyimi olabilir mi sadece? Tam alacağım cihazı ve yeri belirlemişken bu sözünün alıp almama konusunda tereddüte düşürdü beni..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 6 Ocak 2013; 0:14:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtalanlı
    Teşekkürler dexter89,benim ürün sonunda geldi.bu arada ozgur77 kardeşin tuner konusunda söylediğine katılmıyorum.Ben 2 tuneri de aynı cihazda kullanan biri olarak şunu belirteyim ki en azından benim cihazda dağlar kadar fark vardı.M tuner nerdeyse %20 daha fazla çekim gücüne sahip.

    Kurtalanlı hangi modeli, kimden ve ne zaman sipariş etmiştin ve ne zaman geldi? Bu konularda bilgi ve varsa aldığın cihazın satış linkini verebilirsen faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bu arada gümrükle ilgili sorun yaşamamak için yaptığın birşey, özel bir tedbir falan oldu mu?

    Tunerlerin çekim kalitesinin aynı düzeyde olduğu konusundaki fikir bana ait değil. Herhangi bir incelemem, karşılaştırmam olmadı. Ancak oldukça güvendiğim bir kaynak kendi anten tesisatında yaptığı testte bir fark görmediğini belirtti ve beni bu konuda ikna etti. Ayrıca dağlar kadar fark deyince ben de iki kat farktan falan bahsedeceksiniz sandım ama sadece %20 fark olduğunu söylemişsiniz. Bence bu düzeydeki bir farkı "dağlar kadar" şeklinde tanımlamak doğru olmaz.

    Bu arada belki sizin anten tesisatınızla ilgili koşullar da belirleyici olmuş olabilir elde ettiğiniz farklı sonuçta. Ki bahsettiğiniz gibi M tuner %20 daha fazla çekim gücüne sahip olsa bile A8P sim'e sahip cihaza orjinal yazılım yüklenebilmesi avantajı çok daha cazip geliyor bana ve bu nedenle BCM 4505 tunerli olan modeli tercih edeceğim. Hem M tunerli hem de A8P sim'li bir cihaz bulamadım ben, görseydim onu tercih ederdim. Siz biliyorsanız, görmüşseniz linkini verebilir misiniz aceba?

    Son olarak bu bahsettiğiniz +20 fazla çekim gücü nasıl bir avantaj sağlar bize? Diğer tunere sahip cihazla çekmeyen kanalları mı çeker, kanal geçişleri daha mı hızlı olur? Pratikte bize nasıl bir fayda sağlayacağını yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafada

    selam

    yaklaşık olarak çinden yaoxin electronic ten 10 adet dreambox getirttim.yazıldığının aksine cihazları 10 numara..

    hepsinide bir şekilde elimden çıkardım ama yeni A8P simli cihazlar dikkatimi çekmeye başladı..klon resmen orjinal özelliği kazanıyor-muş.

    eğer M tunerli d6 ana kartlı A8P simli cihaz bulursam tekrar getirmeyi düşünüyorum

    tşkler

    dexter89'un "Yaoxin'den alınan cihazların bozuk çıktığı"nı söylemesiyle beni tereddüte düşürmesinden sonra mesajınızı okumak iyi geldi ve rahatlattı. Umarım dexter89'un bahsettiği durum genel değildir ve sadece birkaç yaşantı böyle bir algı oluşmasına sebep olmuştur..

    Ben de şimdi A8P simli cihazı gözüme kestirdim ve sipariş vermeyi düşünüyorum. Tuner ve diğer donanımlar da önemsiz değil fakat bence klon bir Dreambox'un en güzel, en önemli özelliği orjinal yazılım yüklenebilmesi olurdu.Çünkü orjinaline en yakın hale getiren özellik bu olacaktır diye düşünüyorum..

    Tam da bahsettiğiniz cihazı, yani "M tunerli, D6 anakartlı, A8P simli" modeli ben de arıyorum. Ancak bu konfigürasyona sahip bir model üretilmedi sanırım. Eğer görürseniz, duyarsanız bana da bildirir misiniz? Ya da bütün donanımları takılıp sökülerek cihaz toplandığına göre rica etsek böyle bir konfigürasyon oluşturup yollarlar mı aceba sipariş üstüne? Çünkü görüyorum ki tuner de sim de ayrıca satılan bir donanım, demek ki monte ve demonte etmek mümkün.. Tabi anakart da işin içine girince biraz sıkıntılı sanırım..

    Bu arada her ne kadar sizin de tanımladığınız "M tunerli, D6 anakartlı, A8P simli" desem de D6 anakartın kendisinden önceki anakartlardan farkı, artısı nedir bilmiyorum. Tunerle ve sim ile ilgili birçok şey okudum ve öğrendim ancak D6 anakart cihaza ne kazandırır, olmazsa neyi eksiltir bilmiyorum doğrusu. Siz biliyorsanız paylaşır mısınız? Teşekkürler..




  • Yaoxin Electronic'e sorularımı ve ricalarımı iletmek üzere aşağıdaki mesajı yazdım, bakalım ne yanıt verecekler. Yaptığım araştırmalar ve okuduğum gümrük deneyimleri sonucunda bunları sormam ve istemem gerektiğine karar verdim. Ayrıca sormam ya da kendilerinden istemem gerektiğini düşündüğünüz bir husus varsa bildirirseniz memnun olurum..

    _____________________________________________________________________________________________

    Hello,

    I am from Turkey and want to buy from you item 800SE-A8P Wifi. But before
    deal i must ask you some question about the device and shipping. I hope you
    can answer all of my questions.

    1) I read some comments on internet and they says "do not buy device from
    yaoxin electronic, because some devices dosen't work they sent". Can you
    check before send is it broken or not?

    2) Which logo is it on the item 800SE-A8P? Dreambox or Sunray? I prefer
    Dreambox, can you send with the Dreambox logo if it's possible?

    3) On Turkey customs high prices are always problem, i must pay many tax if
    they decide it's an expensive electronic device. So i need your helps on
    this connect i wrote the following:

    - Can you write "GIFT" on the box with a low price around 60-70 USD.

    - Probably they can check the device for understand what is that and look
    billing how much is it. Can you write same price on the billing and please
    can you write it is "media player" (not receiver). Because there is another
    rule for receivers and if they understand it's a receiver expensive than 100
    USD, sometimes don't accept to give buyer.

    - If any customs problem happen, they want to see my Paypal billing for see
    that how much i paid. So i need to pay total price in two part like 70USD +
    113USD for total 283 USD. So if they want to see my biling i can show them
    which one is 70USD. I hope you understand me why i need this. Is it possible
    payment in two part? (I'll pay in same day, i need only for show which one
    is low if customs ask me billing)

    I will wait your reply, thanks and have a nice work.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafada

    selam

    yaklaşık olarak çinden yaoxin electronic ten 10 adet dreambox getirttim.yazıldığının aksine cihazları 10 numara..

    hepsinide bir şekilde elimden çıkardım ama yeni A8P simli cihazlar dikkatimi çekmeye başladı..klon resmen orjinal özelliği kazanıyor-muş.

    eğer M tunerli d6 ana kartlı A8P simli cihaz bulursam tekrar getirmeyi düşünüyorum

    tşkler


    sen yine mi geldin yalan mı söylüyoruz.sataşmaya yer arıyorsun.iki tane bozuk cihaz var elimde nasıl göndericem diye düşünüyorum.sana satayım daha düşük fiyata.

    arkadaşlar sorunu söyleyeyim 10 tane falan kanal geçince yayın gidiyor.sorunu bi türlü çözemedim.yaoxin den aldığım cihazlarda fan ses yapıyor ama fanın pervanesini ayarlayınca sorun çözülüyor.bu yaoxin cihazları kime yaptırıyorsa hiç özen göstermiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter89 -- 7 Ocak 2013; 1:08:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    quote:

    Orijinalden alıntı: kurtalanlı
    Teşekkürler dexter89,benim ürün sonunda geldi.bu arada ozgur77 kardeşin tuner konusunda söylediğine katılmıyorum.Ben 2 tuneri de aynı cihazda kullanan biri olarak şunu belirteyim ki en azından benim cihazda dağlar kadar fark vardı.M tuner nerdeyse %20 daha fazla çekim gücüne sahip.

    Kurtalanlı hangi modeli, kimden ve ne zaman sipariş etmiştin ve ne zaman geldi? Bu konularda bilgi ve varsa aldığın cihazın satış linkini verebilirsen faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bu arada gümrükle ilgili sorun yaşamamak için yaptığın birşey, özel bir tedbir falan oldu mu?

    Tunerlerin çekim kalitesinin aynı düzeyde olduğu konusundaki fikir bana ait değil. Herhangi bir incelemem, karşılaştırmam olmadı. Ancak oldukça güvendiğim bir kaynak kendi anten tesisatında yaptığı testte bir fark görmediğini belirtti ve beni bu konuda ikna etti. Ayrıca dağlar kadar fark deyince ben de iki kat farktan falan bahsedeceksiniz sandım ama sadece %20 fark olduğunu söylemişsiniz. Bence bu düzeydeki bir farkı "dağlar kadar" şeklinde tanımlamak doğru olmaz.

    Bu arada belki sizin anten tesisatınızla ilgili koşullar da belirleyici olmuş olabilir elde ettiğiniz farklı sonuçta. Ki bahsettiğiniz gibi M tuner %20 daha fazla çekim gücüne sahip olsa bile A8P sim'e sahip cihaza orjinal yazılım yüklenebilmesi avantajı çok daha cazip geliyor bana ve bu nedenle BCM 4505 tunerli olan modeli tercih edeceğim. Hem M tunerli hem de A8P sim'li bir cihaz bulamadım ben, görseydim onu tercih ederdim. Siz biliyorsanız, görmüşseniz linkini verebilir misiniz aceba?

    Son olarak bu bahsettiğiniz +20 fazla çekim gücü nasıl bir avantaj sağlar bize? Diğer tunere sahip cihazla çekmeyen kanalları mı çeker, kanal geçişleri daha mı hızlı olur? Pratikte bize nasıl bir fayda sağlayacağını yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..

    http://www.aliexpress.com/store/802066 buradan alabilirsin.ama china post ile gönderim yapıyor hk post ile gönder dersen gönderir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter89

    kardeş site güvenilir aliexpress ten de "yaoxin electronics" olarak arayabilirsin.daha önceki mesajlarımda link vermiştim ben.

    ama bu modeli alan ve kullanan yok buraya yorum yazanların içinde. sunray4 dm 800 hd se, dreambox 800 hd se ve 800 hd se m tuner olanı.bunları alanlar var burada.

    arkadaşlar yaoxin electronic ile ilgili takıntım olmadığını buradan anlayabilirsiniz.son 4 cihazdan ikisi sorunlu çıktı.3 cihazında fanı çok ses yapıyordu.ama pervaneyi düzelttik sorun yok şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter89

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    Hem M tunerli hem de A8P sim'li bir cihaz bulamadım ben, görseydim onu tercih ederdim. Siz biliyorsanız, görmüşseniz linkini verebilir misiniz aceba?
    Son olarak bu bahsettiğiniz +20 fazla çekim gücü nasıl bir avantaj sağlar bize? Diğer tunere sahip cihazla çekmeyen kanalları mı çeker, kanal geçişleri daha mı hızlı olur? Pratikte bize nasıl bir fayda sağlayacağını yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..



    http://www.aliexpress.com/store/802066 buradan alabilirsin.ama china post ile gönderim yapıyor hk post ile gönder dersen gönderir.


    dexter89 link için teşekkür ederim fakat verdiğiniz linkteki cihazlar M tunerli ancak hiçbirisi A8P simli değil? Ben hem M tunerli hem de A8P simli olan var mıdır diye sormuştum..

    Ayrıca %20 daha fazla çekim gücü nasıl bir avantaj sağlar bize? Diğer tunere sahip cihazla çekmeyen kanalları mı çeker, kanal geçişleri daha mı hızlı olur? Pratikte bize nasıl bir fayda sağlar?.. diye sormuştum fakat kimseden bir yanıt alamadım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    Yaoxin Electronic'e sorularımı ve ricalarımı iletmek üzere aşağıdaki mesajı yazdım, bakalım ne yanıt verecekler. Yaptığım araştırmalar ve okuduğum gümrük deneyimleri sonucunda bunları sormam ve istemem gerektiğine karar verdim. Ayrıca sormam ya da kendilerinden istemem gerektiğini düşündüğünüz bir husus varsa bildirirseniz memnun olurum..

    _____________________________________________________________________________________________

    Hello,

    I am from Turkey and want to buy from you item 800SE-A8P Wifi. But before
    deal i must ask you some question about the device and shipping. I hope you
    can answer all of my questions.

    1) I read some comments on internet and they says "do not buy device from
    yaoxin electronic, because some devices dosen't work they sent". Can you
    check before send is it broken or not?

    2) Which logo is it on the item 800SE-A8P? Dreambox or Sunray? I prefer
    Dreambox, can you send with the Dreambox logo if it's possible?

    3) On Turkey customs high prices are always problem, i must pay many tax if
    they decide it's an expensive electronic device. So i need your helps on
    this connect i wrote the following:

    - Can you write "GIFT" on the box with a low price around 60-70 USD.

    - Probably they can check the device for understand what is that and look
    billing how much is it. Can you write same price on the billing and please
    can you write it is "media player" (not receiver). Because there is another
    rule for receivers and if they understand it's a receiver expensive than 100
    USD, sometimes don't accept to give buyer.

    - If any customs problem happen, they want to see my Paypal billing for see
    that how much i paid. So i need to pay total price in two part like 70USD +
    113USD for total 283 USD. So if they want to see my biling i can show them
    which one is 70USD. I hope you understand me why i need this. Is it possible
    payment in two part? (I'll pay in same day, i need only for show which one
    is low if customs ask me billing)

    I will wait your reply, thanks and have a nice work.


    Arkadaşlar Yaoxin Electronic web sitesinde 8 saat içinde dönüş yapıldığını belirtmiş fakat iki gün olmasına rağmen benim mailime herhangi bir yanıt verilmedi, normal midir aceba? Kısa sürede dönmüş olsalardı ve olumlu dönüş yapsalardı gerçekleştireceğim alışveriş daha çok içime sinecekti..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77


    dexter89 link için teşekkür ederim fakat verdiğiniz linkteki cihazlar M tunerli ancak hiçbirisi A8P simli değil? Ben hem M tunerli hem de A8P simli olan var mıdır diye sormuştum..

    Ayrıca %20 daha fazla çekim gücü nasıl bir avantaj sağlar bize? Diğer tunere sahip cihazla çekmeyen kanalları mı çeker, kanal geçişleri daha mı hızlı olur? Pratikte bize nasıl bir fayda sağlar?.. diye sormuştum fakat kimseden bir yanıt alamadım..


    kardeş a8p hakkında bilgim yok zaten benim söylediğim olayın onunla alakası yok.sana a8p ürün de gönderseler aynı sorunu yaşayabilirsin.ben daha fazla cihaz alsam eminim bozuk cihaz sayısı artardı.zaten a8p cihaz satan fazla satıcı yok.diğer satıcılara bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter89 -- 7 Ocak 2013; 11:02:56 >
  • Anlıyorum dexter, teşekkür ederim yanıt için. A8P sim hakkında benim de çok fazla bilgim olmamakla birlikte bildiğim şey orjinal yazılımları sorunsuz yükleme şansı olması. Yani klonlar için üretilen yazılımları değil, elimizdeki cihaz orjinalmiş gibi dream media'nın orjinal yazılımlarını yükleyebileceğiz bu cihaza ve ben bunu önemsiyorum.

    Bu arada alacağımız cihazın sorunlu çıkması olasılığı hangi satıcıdan olursa olsun Çin'den getirilen bütün ürünler için geçerli bir durum bence. Artık böyle bir olasılığın bize rastlamamasını ümidedeceğiz, başka çaresi yok gibi.. Ya da en azından arıza bir donanımın yerinden oynaması, yerine oturtulmasıyla falan halledilebilecek türden bir arıza olur sizin de fan da yaşadığınız gibi..

    A8P simlileri takipteyim. Senin de dediğin gibi A8P satan fazla satıcı yok. Bu konuda seçenek gören arkadaşlar bildirebilirse sevinirim. Hele A8P sim ile birlikte M tuner ve D6 anakartı barındıran bir modeli bulan, bildiren arkadaşı alnından öperim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    Yaoxin Electronic'e sorularımı ve ricalarımı iletmek üzere aşağıdaki mesajı yazdım, bakalım ne yanıt verecekler. Yaptığım araştırmalar ve okuduğum gümrük deneyimleri sonucunda bunları sormam ve istemem gerektiğine karar verdim. Ayrıca sormam ya da kendilerinden istemem gerektiğini düşündüğünüz bir husus varsa bildirirseniz memnun olurum..

    _____________________________________________________________________________________________

    Hello,

    I am from Turkey and want to buy from you item 800SE-A8P Wifi. But before
    deal i must ask you some question about the device and shipping. I hope you
    can answer all of my questions.

    1) I read some comments on internet and they says "do not buy device from
    yaoxin electronic, because some devices dosen't work they sent". Can you
    check before send is it broken or not?

    2) Which logo is it on the item 800SE-A8P? Dreambox or Sunray? I prefer
    Dreambox, can you send with the Dreambox logo if it's possible?

    3) On Turkey customs high prices are always problem, i must pay many tax if
    they decide it's an expensive electronic device. So i need your helps on
    this connect i wrote the following:

    - Can you write "GIFT" on the box with a low price around 60-70 USD.

    - Probably they can check the device for understand what is that and look
    billing how much is it. Can you write same price on the billing and please
    can you write it is "media player" (not receiver). Because there is another
    rule for receivers and if they understand it's a receiver expensive than 100
    USD, sometimes don't accept to give buyer.

    - If any customs problem happen, they want to see my Paypal billing for see
    that how much i paid. So i need to pay total price in two part like 70USD +
    113USD for total 283 USD. So if they want to see my biling i can show them
    which one is 70USD. I hope you understand me why i need this. Is it possible
    payment in two part? (I'll pay in same day, i need only for show which one
    is low if customs ask me billing)

    I will wait your reply, thanks and have a nice work.


    Arkadaşlar Yaoxin Electronic web sitesinde 8 saat içinde dönüş yapıldığını belirtmiş fakat iki gün olmasına rağmen benim mailime herhangi bir yanıt verilmedi, normal midir aceba? Kısa sürede dönmüş olsalardı ve olumlu dönüş yapsalardı gerçekleştireceğim alışveriş daha çok içime sinecekti..

    çok bilgim olmasa da bende aynı konfigirasyona sahip bir cihaz almak istiyorum. daha tam net değilim ama aklımdaki bu şu sıralar. ayrıca mesaj içinde teşekkürler, eğer ben böyle bir mesaj atmayı deneseydim 2 gün uğraşırdım büyük ihtimalle attığınız mesaj çok işe yarayacaktır diğer kullanıcılar içinde tabi geri dönüş yaparlarsa. eğer olumlu dönüş olursa (özellikle gift yazısı ve "ürün değeri" konusundaki) isteklerinize "M tuner, D6 anakart, A8P sim" konusunu da sorarmısınız. pek umudum yok özel olarak bu işle uğraşacaklarına ama mesela forumda bu konfigirasyonu satın almak isteyen 5-10 tane arkadaş denk gelirse belkide yaparlar. bu arada m tuner ve diğer konular hakkında nerelerden sağlıklı bilgi alabilirim. bana birkaç link verebilirmisiniz güvenilir olan. teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur77

    Anlıyorum dexter, teşekkür ederim yanıt için. A8P sim hakkında benim de çok fazla bilgim olmamakla birlikte bildiğim şey orjinal yazılımları sorunsuz yükleme şansı olması. Yani klonlar için üretilen yazılımları değil, elimizdeki cihaz orjinalmiş gibi dream media'nın orjinal yazılımlarını yükleyebileceğiz bu cihaza ve ben bunu önemsiyorum.

    Bu arada alacağımız cihazın sorunlu çıkması olasılığı hangi satıcıdan olursa olsun Çin'den getirilen bütün ürünler için geçerli bir durum bence. Artık böyle bir olasılığın bize rastlamamasını ümidedeceğiz, başka çaresi yok gibi.. Ya da en azından arıza bir donanımın yerinden oynaması, yerine oturtulmasıyla falan halledilebilecek türden bir arıza olur sizin de fan da yaşadığınız gibi..

    A8P simlileri takipteyim. Senin de dediğin gibi A8P satan fazla satıcı yok. Bu konuda seçenek gören arkadaşlar bildirebilirse sevinirim. Hele A8P sim ile birlikte M tuner ve D6 anakartı barındıran bir modeli bulan, bildiren arkadaşı alnından öperim..

    a8p olayı güzel bişey tabiki.bence beklemek lazım sistem nasıl görmek lazım.olumlu yönde ise alınabilir.ama ben yaoxin electronic ten gelen bozuk ürünlerin rastlantı olduğunu düşünmüyorum.4 cihazdan ikisi bozuk çıktı.link verdiğim satıcıdan da ürün aldım böyle bir sorun yaşamadım.gönderdikleri cihazların hepsinde fan ses yapıyordu.bu da işlerine özenmediklerinin göstergesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yawan
    çok bilgim olmasa da bende aynı konfigirasyona sahip bir cihaz almak istiyorum. daha tam net değilim ama aklımdaki bu şu sıralar. ayrıca mesaj içinde teşekkürler, eğer ben böyle bir mesaj atmayı deneseydim 2 gün uğraşırdım büyük ihtimalle attığınız mesaj çok işe yarayacaktır diğer kullanıcılar içinde tabi geri dönüş yaparlarsa. eğer olumlu dönüş olursa (özellikle gift yazısı ve "ürün değeri" konusundaki) isteklerinize "M tuner, D6 anakart, A8P sim" konusunu da sorarmısınız. pek umudum yok özel olarak bu işle uğraşacaklarına ama mesela forumda bu konfigirasyonu satın almak isteyen 5-10 tane arkadaş denk gelirse belkide yaparlar. bu arada m tuner ve diğer konular hakkında nerelerden sağlıklı bilgi alabilirim. bana birkaç link verebilirmisiniz güvenilir olan. teşekkürler.

    Ben de çok bilgi sahibi olmamakla ve ilk kez Dreambox alacak birisi olmakla birlikte yaptığım etraflıca araştırmalar sonucunda edindiğim bilgiler doğrultusunda bu konfigürasyonda bir cihaz almaya karar verdim. A8P simliler yeni çıkmış ve henüz kullanan birisinin yorumuna rastlayamadım, ancak cihaz seçiminde en önemli kriterlerimden birisi oldu diyebilirim.

    Mesaj konusundaki düşünceleriniz için teşekkür ederim. En uygun ve kapsamlı bir şekilde izah etmeye çalıştım, başkalarının da işine yararsa ne mutlu.. Ancak henüz yanıt alabilmiş değilim, az önce bir de hatırlatma maili yazdım. Dönüş süreleri kafamızdaki tereddütleri uzaklaştırma ve güven duyma konusunda önemli bir ayrıntı, daha da geciktirip yurtdışı siparişi olması nedeniyle zaten yaşadığımız endişenin seviyesini arttırmazlar umarım. Mail ulaşmamış olabilir mi diyeceğim ama sitedeki iletişim formları üstünden yazdım, bir sorun olmuş olması olasılığı çok düşük..

    Yolladığım mesaja yanıt aldıktan sonra bir de bahsettiğiniz gibi ""M tuner, D6 anakart, A8P sim" şeklinde bir konfigürasyonun dizayn edilip edilemeyeceğini sorarım. Dediğiniz gibi 5-10 tane hazır müşteri çıkacak olursa bunu da kendilerine bildiririm ve eminim etkileyici olacaktır onlar açısından.

    Ben M tuner ve diğer konular hakkındaki bilgilerimin çoğunu bu forum ve diğer forumlar aracılığıyla edindim. İncelediğim tüm linkleri kaydetmedim fakat Turkey Forum ve Ozmena dikkatimi çeken diğer forumlardı uydu teknolojileri konusundaki bol içeriğiyle..

    Hoşçakalın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 7 Ocak 2013; 12:34:35 >




  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.