Şimdi Ara

ÇİN in en fakir şehrindeki yola bakın çukur yok. Bizim yollar direkt hatalı üretim şu durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yorumsuz bırakıyorum adamların arabası hiç eskimez bu yollrdaa



    中国街景 Chinese Street Viewyoutube
    #中国 #福建 #南平 南平,福建省辖地级市,地处福建北部,武夷山脉北段东南侧,位于闽、浙、赣三省交界处,俗称“闽北”,东北与浙江省江山、龙泉、庆元等县(市)相邻,西北与江西省的资溪、铅山、广丰等县接壤,东南与本省宁德市的古田、屏南县交界,西南与本省三明市的泰宁、将乐、沙县、尤溪等县毗邻,面积2.63万平方公里,占福建省的五分之一。南平市辖2个市辖区、5个县,代管3个县级市。 南平境内山峰耸峙,低山广布,河谷与山间小盆地错落其间,具有中国南方典型的“八山一水一分田”特征,形成以丘陵、山地为主的地貌。南平拥有合福高铁、鹰厦铁路、外福铁路、横南铁路,205国道、316国道过境;还有武夷山机场,闽江干流、建溪、富屯溪等航线及航道。 南平是福建开发最早的地区之一;东汉时期,南平、建瓯、浦城等便建县;“福建”之名即来自福州、建州(今建瓯市)各取首字而来。南平是闽越文化、朱子文化、武夷茶道文化、齐天大圣文化、太极文化的发源地,被誉为“闽邦邹鲁”和“道南理窟”;曾涌现出2000多位进士和17位宰相;拥有一级至三级旅游资源实体180多处,武夷山是全国仅有的4个“世界自然与文化遗产地”之一。 2021年末,南平全市常住人口为267万人,比上年末减少1万人,常住人口在福建全省排名第八。2021年南平实现地区生产总值达2180亿,同比增长7.5%。 别    名:剑津、剑州、南剑州 行政区划代码:350700 行政区类别:地级市 所属地区:中国福建省 地理位置:华东地区,福建北部 面    积:26300 km² 下辖地区:2个市辖区、5个县、3个县级市 电话区号:0599 邮政编码:354200 气候条件:亚热带季风气候 人口数量:268.06 万(2021年) 著名景点:武夷山、九峰山、溪源庵、和平古镇、茫荡山、黄岗山 机    场:武夷山机场 火车站:南平市站、延平站、延平东站、武夷山北站、延平西站 车牌代码:闽H 地区生产总值:2180亿元(2021年)
    https://www.youtube.com/watch?v=QDRMfo17CUo&feature=youtu.be



  • nolmuş bütün dünyada kriz var avrupadakiler açlıktan ölüy.. dur lan başka mevzunun savunmasıydı bu

  • Çinin güneydoğusunda okyanusa sınırı olan bir eyaletde bulunan şehir için Çin'in en fakir şehri yazmak cahillik değil,en hafif tabiriyle art niyetliliktir.

    Geçtiğimiz yıllarda inovasyon ödülü mü ne alan 2 saatte dolan 1.5v şarjlı pil yapan fabrika var adamlarda. Dakikada 600 civarı pil üretebiliyorlar. Şehrin ticari hacmi milyar dolarlar seviyesinde ama Çin'in en fakir şehriymiş. 

    Konuya gelirsek evet Çin'deki yollar çok güzel. Ülke yüz ölçüm olarak çok büyük ve düz olduğu için yolları geniş yapabiliyorlar. Adamlarda para da var. Yöneticileri de iyi. Dolayısıyla planlı ve düzgün şehirler inşa ediyorlar.

  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

    videoda yazanı cevirirsen orada çinin en fakir yerı yazıyor yoksa çine hiç gitmedim :D

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Yalan yazmışlar. Ben Çin'e çok gittim, 2 yıl orada yaşadım, az çok biliyorum.

  • Çin yüksek teknolojiye önem verdi türkiye gibi yabancı makina verip hammade verip montaj ı ürettik demiyor.bizim gibi avrupanın hizmetçiliğini yapmıyor. ucuz işçilik ile işçimizi ve enerjimizi kullanıyorlar. Basına kalırsak her şeyi üretiyoruz ama dış güçler  halkta inanıyor beterin beterine gidiyoruz. Hiç bir sektörde randuman yok hep sahtekarlık var.

  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

    luks arac yokkı yollarda yanı genelde motosıklet var bolca hatta trafıkte araba bıle cok az o kadar yuksek bınalara ragmen

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    Öğle vakti çekilmiş muhtemelen mesai saatlerinde araba çok olmaması doğal. Ayrıca motosiklet-bisiklet için ayrı yol olduğu için genelde arabası olanlar bile şehir içinde genellikle motor ve bisiklet kullanıyorlar. Ben orada yaşarken metroya bile bisiklet ile giderdim. Hemen her yerde bisiklet parkları var. Hatta küçük bisikleti olanlar otobüse bile bisikletini koyup, yolculuğun bir kısmını otobüsle bir kısmını bisiklet ile yapıyordu.

  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

    hadi lan ordan akp yi savunucam diye en fakir yeri zengin yaptın pil fabrikası nerede yatırımları nereye gidiyor önce bunu araştır akp dayıları gibi boş yapma burda

  • Geçenlerde eminönü tarafında gezerken eyüp sultan tarafına giden yola bağlandım inşaat yol çalışması vs. gibi bir şeyler var kamyonlar yolu mahfetmiş 5 10 km hızı geçemiyorsun araba sanki vapurda gidiyormuşsun gibi sallanıyor felaketti yol.Dedim inşallah motor kulağı felan kopmaz şimdi burada, öyle kötü yol hayatımda görmedim.Bir kötü durum da şu yıldız teknik üniversitesinin önündeki yolda var, bayır aşşağı iniyorsun hızla bir de viraj var görmüyorsun da logar kapağını.Logar kapağını koymuşlar ama kapağın etrafını kazılmış halde bırakmışlar çok rahat 20 30 cm yükseklik var ve çukurun kenarları çok keskin.Son anda fren yapıp manevrayla kaçtım, yüksek hızla oraya düşsen ya lastiğin patlar ya kaza yaparsın ya da aracına bir şeyler olur yani illa ki bir sıkıntı çıkar.Nasıl bu şekilde bırakıyorlar yolları anlamıyorum, dünyanın vergisini veriyoruz bari bir faydasını görelim.





  • bizim ne kadar planlı ve iyi yönetim içinde olmadığımız ortada. Yalnız mevzu günlük siyasi iş değil bizdeki anlayış. Keşke şahıslarla alakalı olsa ama değil hepimiz sorumluyuz. Konuyu a partisine ya da b partisine getirmek mevzuyu anlamamaktır.

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    lanlı lunlu konuşup seviyesizlik yapma.akpli değilim senin gibi. Kendinizi akıllı zannedip ters köşe yapmaya çalışıyorsan yemezler, git ötede kumunda oyna.

    About Us – NANFU Niyetin öğrenmekse ki sanmıyorum buradaki linkten öğrenebilirsin.

    Çin'in başkentini Tokyo zannedip haritada bulamayacaklar gelip bana akplisin diyerek Çini öğretiyor.

  • eeeyyyyyy çiinnnn.... bir kere sen kimsin ya? sende bir kere altyapı yok. altyapı yapmayı da biz biliriz biiiiizz.... altyapı olmayınca tabi yollar dümdüz, çukursuz yamasız olur.


    bakın görüyorsunuz, bizde bir kere fiber internet var, atık su hattı var, telefon hattı var, elektrik hattı var, temiz su hattı var, doğalgaz var doğalgaz, bizden önce doğalgaz var mıydı? bunlar nereden geçiyor sanıyorsunuz? belediyelerimiz gönül belediyeciliği ile bu hizmetleri ayağınıza kadar getiriyor, hem de ücretsiz ha, kimse sizden boru döşedik diye para istiyor mu? istemiyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 27 Aralık 2022; 15:9:15 >
  • şubat kedisi nickli akp sözcüsü arkadaşı dikkate alıp cevap vermeyin aklı sıra berbat giden ekonomiyi süper göstermeye çalışıyor

  • çin amerikayı geçtı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.