Şimdi Ara

ÇİN:KUZEY KORENİN İŞGAL EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Şöyleki Rusya cinden askeri anlamda daha gucludur. Ekonimi kısmında ber ne kadar cin onde olsada. Rusya bana gore daha guclu cinden fakat iki ulkede amerikanin klasmanda degil. amerika hem ekonomik hem askeri anlamda ikisindende güçlü. 1 CSG bile orta boy bir ulkeyi cehenneme cevirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Şöyleki Rusya cinden askeri anlamda daha gucludur. Ekonimi kısmında ber ne kadar cin onde olsada. Rusya bana gore daha guclu cinden fakat iki ulkede amerikanin klasmanda degil. amerika hem ekonomik hem askeri anlamda ikisindende güçlü. 1 CSG bile orta boy bir ulkeyi cehenneme cevirir.

    Arada 10 kat nüfus farkı ve bir o kadarda ekonomik güç farkı var.

    Nüfusçu düz eski kafadan değilim fakat bireysel göğüs çarpışmada eline silah verip gönderebileceğin adam sayısı önemlidir.
  • O 10 kat nufusu olasi bir savasta doyurmanda lazim nufus bana gore bir etmen degil. Nukleer olmayan savasta Rusya cin kapismasi olsa kesinlikle rusya alir diyorum. Cinin cogu teknolojisi rus kirmasi tabi bu iki ulkenin cok yakin ilişkilerini gosteriyor. Bir Foab bombasi bile cok yuksek tahrip gucune sahip. Kara kuvvetleri konusunda hava kuvvetleri konusunda rusya daha iyi ruslarin su anda en kotu tarafi donanmasi butce yetmediginden donanmayi gu guclendiremiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 23 Nisan 2017; 10:30:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    O 10 kat nufusu olasi bir savasta doyurmanda lazim nufus bana gore bir etmen degil. Nukleer olmayan savasta Rusya cin kapismasi olsa kesinlikle rusya alir diyorum. Cinin cogu teknolojisi rus kirmasi tabi bu iki ulkenin cok yakin ilişkilerini gosteriyor. Bir Foab bombasi bile cok yuksek tahrip gucune sahip. Kara kuvvetleri konusunda hava kuvvetleri konusunda rusya daha iyi ruslarin su anda en kotu tarafi donanmasi butce yetmediginden donanmayi gu guclendiremiyorlar.

    Para olmadan ordunun bir anlamı yok. Çin her hâlukarda doyurur. Gerçi olası bir savaşta hedefte olur zira Abd'nin ciddi borcu var Çin'e.

    Çin yeni dönemde halkını eğitime,bilime odaklamazsa elbette ekonomik olarak ciddi sıkıntılar çekecektir fakat adamlar sanayi anlamında çok özgüleşememiş olsalarda yüksek seri üretim kapasitesi ile kendi tecrübelerini,markalarını kurabiliyorlar (her ne kadar Abd şirketleri kadar başarılı hâle getiremeselerde)

    Rusya'nın endüstri,sanayi anlamında son kullanıcıya satabildiği tek şey lada benim bildiğim. Fakat Çin şirketlerinin ciddi düzeyde satabildiği,üretebildiği markalar,ürünler mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 23 Nisan 2017; 10:36:58 >




  • Rusyada para var fakat askeriyeye yatirim yapamiyorlar eskisi gibi. Dusunun ki amerika cin rusya hindistan fransa almanya ingilterenin savunma sanayisine harcadigi paranin toplami kadar para harcıyor. Rusya sovyetlerden kalma nimetlerden faydalanıyor bu bule etkin guc olmasini sagliyor soguk savasi kazansalardi cok daha farkli olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Rusyada para var fakat askeriyeye yatirim yapamiyorlar eskisi gibi. Dusunun ki amerika cin rusya hindistan fransa almanya ingilterenin savunma sanayisine harcadigi paranin toplami kadar para harcıyor. Rusya sovyetlerden kalma nimetlerden faydalanıyor bu bule etkin guc olmasini sagliyor soguk savasi kazansalardi cok daha farkli olurdu.

    Abd'nin bütçesi devasal.

    Fakat yaptıklarının ne denli bir hata olduğunun farkında değiller. O bütçe ile Abd ordusu tüm sıkıntılı bölgelerde jandarma gibi kullanılıyor. Bu ortadoğudaki savaşlarda Abd devletinin,toplumunun zerre kadar çıkarı yok varsa yoksa Abd özel şirketlerinin cebi doluyor.
  • Amerika aslinda hata yapmiyor bu bolgelerde savasarak silah sanayiisinin getirisini arttiriyor daha sonra viruslerle vs ile ilac satiyor. Abd nin en buyuk guc olmasinin sebebi tamamen baskin bir askeriye sahip olmasi bu onlari soz sahibi yapiyor petroller altib rezervlerini falan somuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin'in hic kimseye gucu yetmez, isterse milyonlarca askeri olsun farketmez, Cinliler tarima dayali Neolitik kultur insanlaridir.Abd, Rusya, Japonya, Anglo-Sakson'lar gibi savasci, istilaci millet degildir.10 senedir Cin'de yasiyorum.Cok bos insanlar cok, sirf dedikodu, laklak, kadin gibi kavga eden erkekler, karisindan korkan, kazandigi parayi, arabayi, evi karisinin ustune yapan tirsak erkeklerdir Cinli erkekler.Karilari " heeeyyyyyyt lan bana Porsche alacaksin lan " der, adam da " peki karicim sabahtan gecelere kadar senin icin calisip Porsche alacam " der.

    Gozumun onun de, karisi kocasina dayak atti, agzini burnunu kirdi adamin tekme atarak, sebebi ise, adamin baktiklara eve parasi yetmemis.
  • Rusya'yı topyekün kara savaşında yenebilecek bir devlet yok benim gözümde.

    Afganistan falan demeden önce Afganistan'ın acayip dağlık bir yer olduğunu ve kendi ordumuzun 40 senedir dağları temizleyemediğini hatırlatırım.(Afganlara giden Amerikan yardımını da unutmayalım.)
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Onlarin Tehdit etmesine gerek yoktu . Petrol ve dogal kaynaklari vardi :D
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Sonuçta olay ABD den çok uzakta,hem de okyanus ötesinde.Bi düşünsene Güney Amerika ve Kuzey Amerikada bir olaya karışan dünyada bi ülke var mı.ABD o kadar güçlü ki dünyanın her yerine karışmaya çalışıyo.Çin tabiki de Amerikayla aynı klasmanda değil ama sonuçta olay sınır komşusu etrafında ve belli bi gücünün olduğu da açık.Tüm strateji uzmanlarına ve dünyadaki genel görüşe göre Dünyanın en güçlü 3. ordusu.Ama şu da bi gerçek ABD bişe istediğinde genelde harekete geçer.Yani belki Amerikanın karşısına çıkarlar ama sadece müdahalede bulunduğu yerde.Çünkü şuan ABD topraklarına doğrudan saldırı yapabilecek hiç bi güç yok dünyada.Tenezzül etmeye bile.Deneme amaçlı nükleer bomba kullanan bi ülke hiç bişeyden çekinmez
  • olasi bi savasta cin devreye girerse cin buyuk sorun yasayabilir cogu firma cinde uretim yapiyor adam fabrikayi kapasa ne olcak para gelmicek zora gircek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cin'in hic bir şeye poposu yemez, korkak tırsak millet, Güney cin denizine Balıkçı tekneleri yollayıp burası bizim burada balık tutuyoruz, siz gidin diger tarafa diyor Amerika'ya, ağızlarına, Savaş'ın " Ş " sini asla alamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin amerika bir savaşsada ordaki Türkler bir rahat olsa Allah ordaki ve bütün dünyadaki Müslümanlara yardım etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.