Şimdi Ara

ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sert hamurlu lastik saglam olur. konforlu, sessiz yol tutuşu iyi olmaz.
  • şimdi ne diyorsunuz en iyi lastik michealin mi ...
  • Gecmis olsun olan olmus ama alirken su marka lastik istiyorum deme sansiniz var.israrci olursaniz baska aractan sokup takiyorlar....
  • Bizde Merso E'yi aldıgımızda ayağında Goodyear'ın lastikleri vardı şaşırmıştım tabi Goodyear kötü lastik değilde yine de bir Michelin Bridsgestone da değil.
    Aynı yıl içinde Michelin takılan E'ler de vardı sanırım firmalara dağıtıyor otomobil üreticileri lastik işini.
  • lastikleri dışardan görüyorsunda çin li olduğunu anladın. birde araçta kullanılan diğer çin li parçaları araştırsan neler ortaya çıkar. en iyisimi karıştırma çin min polo işte. :)
  • Bende geçen hafta sıfır km polo trendline aldım, üzerindeki lastikler dunlop .
  • Keşke alırken bakıp kontrol etseymişsiniz.Bir arkadaşım alırken bu şekilde aracın lastiklerini değiştirtti.Aynı model başka araçta michelin varmış bununkinde pirelli çıkmış firmayla görüşüp lastikleri değiştirtti.
  • hankook Kesinlikle dankik marka değildir....
    Rallide bir çok araba hankook Lastik kullanıyor..
     ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi




  • Bayi ile alakalı bir durum olduğunu sanmam. Ben showroomu gezerken araçları baya inceledim. Bridgestone Turanza'da vardı Dunlop'ta vardı, Hankook'ta vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 14 Mayıs 2011; 21:15:29 >
  • İşyerimde devasa bir fotokopi makinesi var, benim için çok önemli bir alet, elim ve ayağım diyebilirim. Feeder'li, Duplex Üniteli, Çift Kağıt Tepsili, Hafızalı, KYOCERA MITA marka, 1 Nisan 2004 tarihinde almıştım, 7. yıl geride kaldı. Bu cihazın NIPPON malı olduğundan bunca yıl adım kadar emin olduğumu düşünmüştüm ama geçen haftalarda toz almak için arkadaki etikete baktığımda cihazın SINO üretimi olduğunu gördüm. Şaşırdım, ama iş işten geçmişti, artık yapabilecek birşey yoktu

    Çin Markası sorun olabilir ama
    Çin Malı (Menşeli) sorun değil ...

    Çin'deki işçilerin ne hayatları var, ne emeklilikleri, ne sağlık sigortaları, adamlar yılda 1 defa memleket gidebiliyorlar. Küresel markalar Çin'de fabrika kurduklarında küresel kaliteyi de getiriyorlar ve işçilere Çinli yılanbaşı patronlardan daha iyi maaş ve sosyal haklar tanıyorlar. İşçilik her zaman ucuz olacak Çin'de, 1,3 milyar boğaz doymak için beleş bile çalışır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    ....Çin Markası sorun olabilir ama
    Çin Malı (Menşeli) sorun değil ...

    Çin'deki işçilerin ne hayatları var, ne emeklilikleri, ne sağlık sigortaları, adamlar yılda 1 defa memleket gidebiliyorlar. Küresel markalar Çin'de fabrika kurduklarında küresel kaliteyi de getiriyorlar ve işçilere Çinli yılanbaşı patronlardan daha iyi maaş ve sosyal haklar tanıyorlar. İşçilik her zaman ucuz olacak Çin'de, 1,3 milyar boğaz doymak için beleş bile çalışır.


    abi o yüzden kedi-köpek ne bulursa yiyorlar adamlar..

    Aralık ayında Çin'de Shanghai (Şangay) kentine gitmiştim, oteldeki Çin'le ilgili bir broşürde Çin'in bazı kanton bölgelerinde dört ayaklı herşeyin (masa-sandalye hariç) ve uçan herşeyin(uçak hariç) dahil olduğu her türlü "şey"in yendiği bilgisi vardı ama bunun açlıkla ilgisi değil tiyniyetle ilgisi var diye düşünüyorum.. parantez içinde yazdıklarım da aynen broşürde yazıyordu..

    Hankook lastik olması sorun değil bence, aynı durum Kumho için de daha önce 9N Pololarda vardı.. Kumho hakkındaki "kötü" algısı da tüm modelleri için yapılamaz sanırım, en azından ben yaklaşık 1 senedir Ecsta SPT KU31 model 195/50R15 lastikleri sorunsuz kullanıyorum Polo aracımda(para verdim laf söyletmem! ), 2005'te arabayı ilk aldığımda Michelin vardı üzerinde ama normalde 9N Pololar için Kumho bir ara epey bir lastik vermiş VW'ye.. ihale usulü sanırım ama çok da garipsememek lazım belki de bunu, neticede senelik 200.000 lastik için tedarikçi anlaşması yapılmış ve Kore'deki Kumho üretim tesislerinde VW kendi belirlediği kalite standartlarına göre gerekli tedarikçi denetimini yapmış:

    http://www.kumhotyre.co.uk/eurotech/vwpr.html

     ÇİN LASTİKLİ POLO......şaka gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34UD5759 -- 15 Mayıs 2011; 1:31:32 >




  • Ocak ayında aldığım 2011 ford focusun üzerinde hankook lastikler takılıydı.hatta ön lastiklerden birinde imalat hatası olduğu için devamlı çekme yapıyordu.önden arkaya alınca kesti şimdilik.

    Türkiye gibi yolların adeta köstebek yuvası gibi olduğu yerlerde sert lastikler daha iyidir diye biliyorum her ne kadar yol sesi alsa da.
  • benim aldığım poloda (1.4 benzin) dunlop sp sport 01 takılı , ama jantlı şekilde almıştım o yüzden farklıdır.
  • hocam yanlış anlamayında vw alınca bütün almanyayı almış gibi hissediyorsunuz , bu kadar kaptırmayın kendinizi

    hankook kötü bir lastik değildir , aksine kaliteyi ucuza sunan bir markadır hankook.

    edit imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 15 Mayıs 2011; 9:04:37 >
  • Pis fakirler. VW'nin namını kirletmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Ocak 2013; 18:28:41 >
  • Kullandığınız Polo ne kadar Alman sanıyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster
    Kullandığınız Polo ne kadar Alman sanıyorsunuz?

    Benim 9N Ispanya fabrika yapimi mesela, bununla birlikte halen VW kalitesi standart..
  • golfler almanya üretimi ve çoğu parçası made in germany.
  • Valla kim ne derse desin,gecen ay kore mali kia aldim.bayideki tum araclarin uzerinde ya hankhook vardi yada kumho.bir tek benim aldigim araca michelin energysaver koyulmustu. Nedenini sorunca aldigim aracin avrupa piyasasi icin uretilmesinden dolayi michellin konuldugu soylendi.
    Tum otomobil firmalari onem verdikleri pazara gore 1. Kalite yada 2.kalite donanim koyuyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 15 Mayıs 2011; 11:29:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruf

    Valla kim ne derse desin,gecen ay kore mali kia aldim.bayideki tum araclarin uzerinde ya hankhook vardi yada kumho.bir tek benim aldigim araca michelin energysaver koyulmustu. Nedenini sorunca aldigim aracin avrupa piyasasi icin uretilmesinden dolayi michellin konuldugu soylendi.
    Tum otomobil firmalari onem verdikleri pazara gore 1. Kalite yada 2.kalite donanim koyuyorlar

    yani özetle VW alanlar 3.dünya ülkesi mi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.