Şimdi Ara

çin malı led projeksiyonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
15.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanyildizli

    arkadaşlar bu hafta sonu müsait olursam fotoğraflı açıklamalı bir şekilde yardımcı olacağım sizlere.aklınızda hiç bir soru işareti kalmayacak


    Hocam hala bi inceleme yapmani bekliyoruz. Hic degilse ufak bikaç bilgi verseydin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bi inceleme yapsaniz sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürün çeşitli markalar adı altında garantisiz, sıfır olarak satılmakta.... Ben de bunlardan bir tane aldım ve özellikler bakımından fiyatına göre çok iyi ama riski bir ürün... Ben daha ilk denememde sorunla karşılaştım... HDMI kabloyla tableti bağladım ve şimdi cihaz HDMI kablo tablet ve tabletin adaptörü takılı olmadan çalışmıyor... Ne garanti var ne bu ürünü tamir ettirecek servis var... Evet ucuz ama işte böyle yarı yolda kalma durumu da mevcut...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frekans98

    Aynı ürün çeşitli markalar adı altında garantisiz, sıfır olarak satılmakta.... Ben de bunlardan bir tane aldım ve özellikler bakımından fiyatına göre çok iyi ama riski bir ürün... Ben daha ilk denememde sorunla karşılaştım... HDMI kabloyla tableti bağladım ve şimdi cihaz HDMI kablo tablet ve tabletin adaptörü takılı olmadan çalışmıyor... Ne garanti var ne bu ürünü tamir ettirecek servis var... Evet ucuz ama işte böyle yarı yolda kalma durumu da mevcut...

    dostum ürün çalışıyormu adaptöre bağlanatı istesedebundan hariç bir arıza yaşadınmı , ve karanlık ortamda görüntü nasıl 1-2 foto paylaşabilirmisin?
  • Arkadaşım,

    Eğer kaliteli görüntü seviyorsan hiç bulaşma buna benim tavsiyem...
    Ben aldım, bir kere kullandım ve sattım hemen. Tatmin etmiyor. İnsanlar sanki "şirinler" gibi mavimsi. Görüntü kalitesi çok kötü. Biraz daha para biriktir adam akıllı bir projektör al....
  • Ürünü almayı düşünüyorum yokmu resim atan alıpta bilgi vermek isteyen
  • bende arıyorum uzun zamandır ama cevap veren yok ürünü alan ortadan kayboluyor.
    youtubede reklam amacılı cekılen vıdeolar cok ınandırıcı gelmıyor acıkcası. kullanıcıların cektıklerı kısa vıdeolarda ıse en azından vıdeoyu cekerken nekadar boyutta cektıgını bellı etmek ıcın başta ışık acıkken veya goruntunun yanında enazından boyutları azcok tahmın edebılmemız ıcın bır nesne olsa belkı bıseyler canlanacak gozumuzde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti5455

    bende arıyorum uzun zamandır ama cevap veren yok ürünü alan ortadan kayboluyor.
    youtubede reklam amacılı cekılen vıdeolar cok ınandırıcı gelmıyor acıkcası. kullanıcıların cektıklerı kısa vıdeolarda ıse en azından vıdeoyu cekerken nekadar boyutta cektıgını bellı etmek ıcın başta ışık acıkken veya goruntunun yanında enazından boyutları azcok tahmın edebılmemız ıcın bır nesne olsa belkı bıseyler canlanacak gozumuzde...

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=886189719

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Yaklaşık 5 ay önce Çin malı projeksiyon cihazı aldım. Kaliteli olsun diye 1080p yüksek çözünürlüklü ve 3D bir cihaz alayım dedim.
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6153962870.html
    Ancak aldığıma bin pişmanım. Aleti kurduğumda sanki odada vantilatör çalışıyor gibi ses yapıyor. Elimden geldiği için fanlarını değiştirerek ses sorununu çözdüm. Tabi bu arada garanti olayını da çözmüş oldum [:).
    Fakat diğer önemli bir problem de özellikle bilgisayar yansılarında gördüğüm fokuslama sorunuydu. Görüntünün üst tarafı net iken alt tarafı aynı netlikte değildi. Film izlerken bu durumu çok fark edemiyorsunuz. Firmaya yazıp sorunu anlattığımda, cihaz çift lensli olduğu için ayarların iyi yapılması gerektiği gibi alt düzey bir kullanıcıya anlatılacak bilgiler verdiler. Fakat yine cihazı açıp incelediğimde projektörlerin imalat hatasından dolayı yerine tam yerleşmediği için (ki milimetrenin onda biri bir hata bile bulanıklığa neden olur) böyle bir problemin olduğunu gördüm. Bazı ilavelerle durumu olduğunca düzeltmeye çalıştım.
    Özetle aynı paraya Türkiye'den olmasa bile yurt dışından casio gibi bir marka getirtmediğime nasıl pişman olduğumu anlamışsınızdır.




  • 1350 dolaramı aldınız yanı bu projeksıyonu ??
  • Arkadaşlar kesinlikle bu Çin malı projeksiyon olayına bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. 5 ay önce Çin'den abim AliEkspres'ten bir LED projeksiyon aldı. Kabağı benim başıma patladı. Projeksiyonu 539 dolara aldı. Gümrüğe takıldı. Ordino parası, gümrük vergisi, havaalanında DHL ve gümrük arasında dokunan bir günlük mekik sonucu 525 TL masrafla cihazı aldık. Cihaz 5 gün çalıştı, 6. gün USB girişi artık flash belleği tanımamaya başladı. Garanti yok. Mecburen elektronikçi bir arkadaşa söktürmek zorunda kaldık. İçinde kullanılan malzemenin çok berbat olduğunu, USB'sini değiştirseler bile diğer taraflardan patlama ihtimali olduğunu söylediler. USB'yi değiştirdiler. Çok sık kullanmamamıza rağmen, aradan geçen bir buçuk aylık süreden sonra görüntü gitti. Yine aynı arkadaşa gittik. O bizi bir projeksiyoncuya yönlendirdi. Projeksiyon tamircisi; LED'lerden birinin öldüğünü, fakat motorun üstünde olduğu için kendilerinin bunu değiştiremeyeceğini, zaten değiştirebilecek lambalarının da olmadığını, yeni bir motor gerektiğini söyledi. Bunun üzerine abim bu cihazı aldığı Çin'li firmaya defalarca mesaj attı. Fakat geri dönüş olmadı. Sonra o markanın olduğu firmayı aradı ve buldu. Ona da defalarca mail attı. Sonunda ürünün garantisiz olduğunu, Türkiye'de teknik servislerinin olmadığını, kendilerine ürünü yollarsak kargo ücreti ödemeyeceklerini, cihaza bakacaklarını, ve varsa arızayı tespit edeceklerini, bizim dediğimiz gibi eğer motor arızasıysa bunun da ücretinin 220 dolar olduğunu, istersek gönderebileceklerini söylediler. Biz ısrarla cihazı alalı daha 2 ay olmadığını, bunun garantili olduğunun yazdığını belirttik. Fakat hiçbir şekilde bunu kabul etmediler. Cihazımız çöp vaziyette yaklaşık 3 aydan beri kilerde durmakta.

    Sakın ha sakın garantisi Türkiye'de olmayan bu AliEkspres çetesine kanmayın. Iskarta, üçüncü sınıf çin malı projeksiyonları almayın.

    Not: Fırsat bulursam cihazın resmini de çekip buraya atacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAnormaly

    Arkadaşlar kesinlikle bu Çin malı projeksiyon olayına bulaşmanızı tavsiye etmiyorum. 5 ay önce Çin'den abim AliEkspres'ten bir LED projeksiyon aldı. Kabağı benim başıma patladı. Projeksiyonu 539 dolara aldı. Gümrüğe takıldı. Ordino parası, gümrük vergisi, havaalanında DHL ve gümrük arasında dokunan bir günlük mekik sonucu 525 TL masrafla cihazı aldık. Cihaz 5 gün çalıştı, 6. gün USB girişi artık flash belleği tanımamaya başladı. Garanti yok. Mecburen elektronikçi bir arkadaşa söktürmek zorunda kaldık. İçinde kullanılan malzemenin çok berbat olduğunu, USB'sini değiştirseler bile diğer taraflardan patlama ihtimali olduğunu söylediler. USB'yi değiştirdiler. Çok sık kullanmamamıza rağmen, aradan geçen bir buçuk aylık süreden sonra görüntü gitti. Yine aynı arkadaşa gittik. O bizi bir projeksiyoncuya yönlendirdi. Projeksiyon tamircisi; LED'lerden birinin öldüğünü, fakat motorun üstünde olduğu için kendilerinin bunu değiştiremeyeceğini, zaten değiştirebilecek lambalarının da olmadığını, yeni bir motor gerektiğini söyledi. Bunun üzerine abim bu cihazı aldığı Çin'li firmaya defalarca mesaj attı. Fakat geri dönüş olmadı. Sonra o markanın olduğu firmayı aradı ve buldu. Ona da defalarca mail attı. Sonunda ürünün garantisiz olduğunu, Türkiye'de teknik servislerinin olmadığını, kendilerine ürünü yollarsak kargo ücreti ödemeyeceklerini, cihaza bakacaklarını, ve varsa arızayı tespit edeceklerini, bizim dediğimiz gibi eğer motor arızasıysa bunun da ücretinin 220 dolar olduğunu, istersek gönderebileceklerini söylediler. Biz ısrarla cihazı alalı daha 2 ay olmadığını, bunun garantili olduğunun yazdığını belirttik. Fakat hiçbir şekilde bunu kabul etmediler. Cihazımız çöp vaziyette yaklaşık 3 aydan beri kilerde durmakta.

    Sakın ha sakın garantisi Türkiye'de olmayan bu AliEkspres çetesine kanmayın. Iskarta, üçüncü sınıf çin malı projeksiyonları almayın.

    Not: Fırsat bulursam cihazın resmini de çekip buraya atacağım.

    Dostum sakıncası yoksa, aldığın projeksiyonun markasını ve varsa özelliklerini yazabilirmisin?




  • arikanahmet06 A kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlayamıyorum ama Luxcine gibi bir şeydi. Markası ne olursa olsun uzak durun derim.
  • Peki Çin den getirebileceğimiz sağlam bir projeksiyon bulamazmıyım? Nasıl güveneceğim sağlam olduğuna? Garanti olayını çözemezmiyim burada?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karanlıklarprensesi

    Peki Çin den getirebileceğimiz sağlam bir projeksiyon bulamazmıyım? Nasıl güveneceğim sağlam olduğuna? Garanti olayını çözemezmiyim burada?


    Hanımefendi abim bu konularda iyi bilgi sahibi olan biridir. Çok araştırdıktan sonra bahsettiğim projeksiyon konusunda karar kılıp almıştı. Gerisini siz düşünün yani. Bu nedenle kesinlikle kimseye özellikle elektronik ürünler konusunda bu Çin macerasına bulaşmamasını tavsiye ediyorum. Yine de siz bilirsiniz.
  • Yaklasmayn derim, Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el led alin 600-700 liraya olsun bitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üstünde diğer sitelerde de incelemeler yaptım. Bir kaç istisnası hariç, bir çok insan sizlerinde dediği gibi çok sıkıntı yaşamış. Edindiğim bilgiye ve sizlerin de tavsiyesine uyarak bu Çin macerasını başlamadan bitiriyorum.
    İlgilenen ve cevap yazma zahmetine katlanan forum üyelerine teşekkür ederim.
  • merhaba çok var değişik markalarda 600*800 native olanları var ort.100$ civarı belki bir nebze idare eder gibi düşünüyorum.Ayrıca bu sitelerden ürün aldım hiç birinde sorun yaşamadım. sonuç olarak bu fiyata 1920*1080 e kadar upscale ile idare eder giriş seviyesi projeksiyon yapmışlar.ev ortamında 150-200 ekran film izlemek için bu fiyata bence değer.daha büyük görüntülerde elde edilir fakat görüntü tat vermez1280*800 nat. olan modellerden getirten arkadaşlar var ise burada yorumlarını paylaşırsa bizleride bilgilendirmiş olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warrior_Knight -- 4 Şubat 2015; 17:42:01 >
  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    Aman dostum, aman sen ne aldın elektronik olarak bilmiyorum fakat projeksiyondan uzak dur. 100 dolarlık cihazdan bahis ediyorsun tam çöptür o. Benim bir arkadaşım 1280 x 800 getirdi. Sanki kamyon çalışıyordu. Korkunç bir gürültü. LCD bir cihazdı. 375 dolar verdi fakat tam bir rezaletti. Lensler takıldığı yerden kendi kendine düşüyordu, lensler kocaman ve langır langur sallanıyordu. Çok basit, sıradan ve kalitesiz bir projeksiyondu. Garanti yok bir şey yok. Geri göndersen gönderemiyorsun, tamir desen parçası yok. Tam bir kumar yani.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.