Şimdi Ara

Cin,peri,şeytan hikayeleri. +18 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackfield

    Herkesin başına gelmiştir veya duymuştur bu tarz hikayeler.Gerçek midir yoksa uydurmasyon mudur bilinmez ama ilgisini çeker herkesin.

    Böyle bir konu, konu dışında vardı.Ama ölü bir konuyu canlandırmaya gerek yok.

    Siz başlayan ilerleyen dakikalarda ben de katılacağım.


    gerçek. internette videoları var.
  • Din ölümden korku amacıyla yaratılmamıştır bence. Eğer ölümden korku amacı olsaydı İslamiyetin doğuş zamanlarında o kadar insan gözünü kırpmadan ölüme gitmezdi. Din tam tersi ölümden sonrasının müjdesini bilime dayanarak verir. Yani müslümanlığa inanan birisi için bilim dinin içinde ki bir ışıktır araçtır yani. Herşeyi aydınlatmada kullanılır o kadar. Yoksa bilim ve din aynı kefeye konulamaz bile. Birisi mantığa dayanır birisi tamamen inanca. Ben böyle düşünmekteyim. Fikirlerin farklı olan varsa da kesinlikle saydı duyuyorum.


    Cin gibi farklı alemlerde yaşayan varlıklara ise kesinlikle inanıyorum. İnsanların, cinlerin dışında binlerce alem var bu Kuranda da yazıyor. Cin olaylarının çoğu sallama kulaktan dolmadır birisi birisine a olarak anlatır 10 kişinin dilinden geçtikten sonra toplumda b olarak anlatılır ama kimi yaşananlarda gerçektir. Onlar bizim alemimize girmemeli bizde onların.. Zaten alemleri farklı olan varlıkların ilişkileri doğru olmadığı için böyle sorunlar oluyor. Cinlerinde musallat olması bu yüzden. Ben böyle düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackfield

    Bilimin aciklayamayacagi tonlarca sey var. Evrim teorisi bile kendi kendini mat ederken bos muhabbetler bunlar.

    yüzyıllar önce kim diyebilirdiki bilim sayesinde internet diye mükemmel birşey bulunucak diye belki ileride evrim teorisi de açıklanıcak zamanla kafamızdaki soru işaretleri azalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.