Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Efsane röportaj..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir ülke yaptığı bir ürünü fazla kullanmaz.

    Bizler nasıl türk malı fazla kullanmıyorsak onlarda öyle.

    Kendilerinin yapması birşeyi değiştirmiyor. Hepsinin hayali iPhone
  • Çok paran olsaydı sorusu saçma olmuş karşındakının fakır oldugunu çok parsı olmadıgını nerden biliyorsun ayrıca çinlilerin geneli ıphone hastasıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemiliğin hat safhada hissedildiği bir video olmuş. İçerik güzel fakat teknik anlamda içeriğin sunumu berbat. Bu kadar zaman geçmesine rağmen en azından videonun alt yazısını yeniden düzenlemeliydiniz. Sonuçta emek sarfetmişsiniz bu ufak tefek şeyler emeğinizi gölgeliyor. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu tür içerikleri daha çok görmeyi isteriz tabiki bu ufak tefek hatalar olmadan.


    Edit: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unflattering -- 21 Ocak 2016; 18:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone ve android mukayesesi artık iyice sıkmaya başladı. İki ürün aynı klasmana ait değiller. Aynı kategori bile değiller. Apple ürünleri tek donanım tek işletim sistemi olarak piyasaya sürülüyor ve buna rağmen habire patch çıkıyor. Android bugün 50 dolar seviyesindeki üründen tutunda Türkiye şartlarında 1000 dolar seviyesindeki ürünlerde de kullanılıyor. Bu durumda 50 dolarlık bir ürünle android ios'la mukayese ediliyorsa ve muhatabı bu telefonsa android görevini çok başarılı bir şekilde yapıyor demektir.
  • Röportaj çok iyi olmuş bence evet videoda eksikler var ama içerik çok iyi. Çin'de Google sevisleri kullanılamadığından özellikle uygulamalarda güvenlik açıkları olması kuvvetle muhtemel ki insanlarda Android'de güvenliğe çok dem vurmuş. Adamların insancıl bir şekilde telefon kullanmaları çok hoşuma gitti. Bizdeki gibi hemen yenisi çıksa da alsak olayı da yok. Yanlız android hakkında konuşulanlara fazla katılmıyorum şahsi olarak evet daha bilinçli bir kullanım gerektiriyor ama kesinlikle durum röportajdaki kadar vahim değil. İçerik çok hoş olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyorum :)
    Devamını bekleriz Çin'in başka bir yerinde benzer röportaj çekilebilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video güzel olmuş elinize sağlık. Ben sizin Çinceyi nerede öğrendiğinizi merak ettim. Çok akıcı bir şekilde konuşuyorsunuz.
  • Cok iyi cince konusuyorsunuz tebrik ederim gercekten.cekingen insanlar cince konusunca nasil rahatliyor.her ulke algisi farkli ama cin telefonlari tahminimden dusuk ilgiye sahipmis.bu arada dikkat ettiyseniz cin icin uretilen iphone5c'den eser yok :))

    Netleme kacmis sorun degil ama altyazi rengi kotu olmus.fon beyaz olunca bazi yerleri okunamiyor.

    Son olarak ikinci el piyasasi burasi gibi.bizde de satisi avantajli diye iphone alan cok.ben cok sik degistirmedigimden ona cok bakmiyorum.zevkime en uyan telefonu seciyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video olmuş.
  • Ikinci el ve sifir telefon satilan yerlerde hangi telefonlar yogunlukta acaba ayriyetten arkadas alti aydir yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abazayim çok dertliyim videosu olmuş. Bu nedir ya! Bir erkeğe 8 hatunmu dusuyor? oralarda erkekler yaşamıyor mu lviv mi orası? Kafam da deli sorular..
    ps:Arkadaş konuşturma bunları bizim türk bayanları gibi konusunca çekicilik kalmıyor.
    Efsane bir video beklerken tirt olmus. 2 dk dayanabildim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç windows serisi satılmıyor anladığım kadarıyla.Tabletlerle ilgili röpartaj yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok paranız olsa hangisini isterdiniz diyor adamlar 5s i almış 6 yı niye alamasın. Bende note 4 var 5 almak istemiyorum 6 çıkarsa direk alcam. 4 ile 5 arasında çok fark olmadığını düşünüyorum parasızlıktan değil yani. Çok saçma çok paranız olsa nedir ya. Diyebilirsinki model yükseltmek isteseniz hangi markayı tercih ederdiniz bukadar mı zor:D.

  • Türkiye de. Olsa hangi markalar olur 💸

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh hiçbirşey beğenmeme timi yine iş başında.

    Adamlar uğraşmış işte bir kerede tebrik edin.

    Tamam hatalar çok, çekim kalitesi düşük, kameranın zırt pırt odak alamamasından başım döndü, altyazıda 48 font kalınlığı kullanıldığından kör oldum ama bunlar ilerleyen videolarda düzeltilebilir.
  • Oncelikle ilginc bir calisma olmus Tebrikler...
    Aslında en onemli 2 sey yok.
    Soru ve sorma sekli.
    ##Soru: Bir Çinli olarak Huawei-Lenovo-Zte-Meizu-Oppo-Xaomi yi mi yoksa Apple-Samsung-Lg mi diye sorulması en doğrusu.

    ###Sorma sekli ise elektronik magzadan telefon alip parayi odeyen kisilere telefon uzatip ne aldınız neden tercih ettiniz diye sormak cok daha pratik akillica olurdu.

    #herkes gibi bende cok paran olursa iphone alirmisin veyA almak istermisin sorusuna cok bos buldum zaten kiz orda iphone cok pahali degilki dedi yani millet biz gibi 2 asgari ucretle almiyor.
    #Videoyu ceken arkadas Amerika-Avrupa iphone fiyatlarina baksin asgari ucret 2000 dolar/euro yani adamlar zorlanmadan 1 maasla alabiliyorlar zaten iphone nir bizim ulkede rekor iphone burda 3000tl satanlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 15 Mayıs 2016; 23:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemek için mesaj bırakıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eline koluna sağlık. Olumsuz yorum yapanları kınıyorum. Amatörce veya değil önemli olan bunu yapmaktı. Hiç merak uyandırmayan bir konuydu benim için ama taki başlığı görünceye kadar. Umuyorum'ki dersine biraz daha fazla çalışır daha güzel videolarla röportajlarla karşımıza çıkarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.