Şimdi Ara

Cinsel hayata destek için takviye kullnmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar cinsel hayatımız için kendime ve eşime takviye kullanamk istiyorum. Tabiî ki %100 doğal içerikli olması bizim için öncelikli. Geçen gün youtube da bu ürün ile karşılştım. nitro ürünü cinselliğe iyi geliyormu? Bu takviye gıdanın bu yönde bir katkısı olduğu doğru mu?



    Cinsel hayata destek için takviye kullnmalı mı ?







  • Böyle şeylere gerek yok. Düzenli spor, egzersiz ve özellikle sitrülin içerikli doğal gıdalar meyveler sebzeler. Spor yapmak cinsel hormonları yüksek seviyede tutarken sitrülin içeren gıdalar da arjinin sentezleyerek damarlardaki kan akışının artışını sağlar. Cinsel hayata destek için takviye kullnmalı mı ? 

  • Başkan içeriğini iyi arastir. İçinde senin bunyene zararlı bir madde varsa bir yeri yaparken bir yeri bozarsin. Örneğin enerji icecikleri adami hizlnadiriyor ama yoğun şeker basıyor bünyeye. Ne yazikki günlük hayatta stres vs vs cinselliği öldürüyor yada kaliteyi düşürüyor. Bazen takviyesiz olmuyor. Ama dikkat etmekte yarar var.
  • Bu içecek hiç bir işe yaramaz boşuna içmeyin. Bunlar yerine katı performans çikolataları kullanın dandik marka değil kaliteli ürünlere bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.