Şimdi Ara

Çip sete soğuutucu nasıl yapıştırılır ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çip sete soğuutucu nasıl yapıştırılır ?!
    hangi yapıştırıcı ile

    teşekkürler.



  • arkadaşım chipsete sogutucu yapıstırmaktan kastın sanırım termal macundan bahsediyorsun chipset'te 4 tane plastik vida vardır genelde(kuzey köprüsü-ekran kartı gibi) bunlara sayet termal macun sürmekten bahsediyorsan anakartı sökmen gerekir klasik kasalardan kullanıyorsan. ardından bir pense ile plastik vidaların uclarını sıkarak vidaları ittirebilirsin nitekim bu sekilde parcayı demonte de edebilirsin. Ardından termal macunları sürüp vidaları takabilirsin işlem tamamdır :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tokay6767

    arkadaşım chipsete sogutucu yapıstırmaktan kastın sanırım termal macundan bahsediyorsun chipset'te 4 tane plastik vida vardır genelde(kuzey köprüsü-ekran kartı gibi) bunlara sayet termal macun sürmekten bahsediyorsan anakartı sökmen gerekir klasik kasalardan kullanıyorsan. ardından bir pense ile plastik vidaların uclarını sıkarak vidaları ittirebilirsin nitekim bu sekilde parcayı demonte de edebilirsin. Ardından termal macunları sürüp vidaları takabilirsin işlem tamamdır :)

    orjinalinde soğutucusu olmayan bir çip,
    etrafıdan faydalanacak veya vidalanacak bir yer yok.
    aliminyum parçayı direk çipin üzerine yapıştırmam lazım
  • o ihtimal cok zor arkadasım direk yapıstırma gibi bisi. yani simdi olurda kasa dikeyken agırlık yapar ve sogutucu cıkmak isterse calısan chipi cıkarmaktan faydası yok
    yakarsın yani
  • çözümü direk fun ile çözdüm, teşekkürler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.